πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
οχι και ανουλα η θεια απο την κυπροΚοίτα για τον γαυρο κουβεντιαζω.... Για την ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΤΈ...!!!!![]()
οχι και ανουλα η θεια απο την κυπροΚοίτα για τον γαυρο κουβεντιαζω.... Για την ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΤΈ...!!!!![]()
Αν ξαναπείς κουβέντα για τη θεία... Εεε για την ΑΝΝΟΥΛΑ Θα φάμε τα μουστάκια μας... Για 3 κορίτσια δεν σηκώνω κουβέντα εκτός από την ΜΆΝΑ μου... Τις 2 τις ξέρετε... Τώρα μάθατε και την τρίτη!!!!!οχι και ανουλα η θεια απο την κυπρο
για πες οι δυο ειμαστε και αλλοι 17Αν ξαναπείς κουβέντα για τη θεία... Εεε για την ΑΝΝΟΥΛΑ Θα φάμε τα μουστάκια μας... Για 3 κορίτσια δεν σηκώνω κουβέντα εκτός από την ΜΆΝΑ μου... Τις 2 τις ξέρετε... Τώρα μάθατε και την τρίτη!!!!!
τι ειπες ρε???????για πες οι δυο ειμαστε και αλλοι 17
λεω το ονομα τις τριτης και οτι το νημα το βλεπουμε 19 ατοματι ειπες ρε???????![]()
μονο????λεω το ονομα τις τριτης και οτι το νημα το βλεπουμε 19 ατομα
Είναι καλά παιδιά,βεβαια κρατάω μια πισινή!!! Χαχχχαχα πλάκα κάνω έτσι ♥︎Lady πρόσεξε μην σε κανουν σαν τα μούτρα τους ,,,είναι αλητηριοι!!!
....ω ναι, την βλεπουμε την "πισινη" σουΕίναι καλά παιδιά,βεβαια κρατάω μια πισινή!!! Χαχχχαχα πλάκα κάνω έτσι ♥︎
Αυτό ήταν το νόημα!!....ω ναι, την βλεπουμε την "πισινη" σου![]()

πολυ φιλη μουΑυτό ήταν το νόημα!!![]()

....ναι κατι καταλαβαμεΑυτό ήταν το νόημα!!![]()

Όπως λέει και ο ΛεΠα μείνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα!Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θέλω να φοράς γαλότσες και να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις,ότι παπούτσι φοράει μια γυναίκα κ άσχημα να ειναι,αν το πόδι είναι όμορφο τότε φαινονται ομοιόμορφα ,γνωμη μου (φοράω κ πεδιλα)![]()
Και να'ναι spinning kick φαντάσουΘέλω να φοράς γαλότσες και να πέφτει χιόνι όταν ξανάρθεις,
και εγώ να χω πλαγιασει από νωρίς,
Ν' ανοίξεις και προτού το φως ν' ανάψεις,
να μου δώσεις μια κλωτσιά να πέσω κατα γης....

Για μαλλιά μιλάς? Με το καρέ που διάβασα, εγώ ετοιμαζόμουν για παρτουζα!!Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα ξηγηθείς μαριγκόνα λαίδη ?Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!

Θα ξηγηθείς μαριγκόνα λαίδη ?
![]()
φορεματακι μαξι βλεπωκαλησπερααα χαλαρή απογευματινή.![]()
![]()

Βεβαίως βεβαίως....φορεματακι μαξι βλεπω![]()