rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.384
- Πόντοι
- 3.446
Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρεΜήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρεΜήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρε
σορυ αλλα η lady ειναι πολυ ανωτερη!!!!!!!!Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρε
LADY εισαι κουκλαρα οπως και να τα κανεις!!...η αποψη η δικια μου ειναι να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ ....αλλα σου εχω πει οτι γουσταρει η ψυχουλα σου!!!!!!!!Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;![]()
....oχι κ ναιΜήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!

μαύρε γάτε, είσαι εσύ ένας....!!!!!....oχι κ ναι![]()
.....μαυρος, πονηρος!!μαύρε γάτε, είσαι εσύ ένας....!!!!!
Για αυτό την προσέχουμε για να μην τη χάσουμε!!!σορυ αλλα η lady ειναι πολυ ανωτερη!!!!!!!!
Επίσης η Μαριγκονα δεν βαζει τάπα στον κωλο της είναι παρθενασορυ αλλα η lady ειναι πολυ ανωτερη!!!!!!!!
Για αυτό την προσέχουμε για να μην τη χάσουμε!!!
Καλημέρα με υγεία και καλά γαμησια να εχουμε ΑλεξιαΚαλημέρα,ένα πανέμορφο πσκ να έχουμε όλοι υγεία και κυρίως πιάτο,καλό σεξ!!![]()
ότι παπούτσι φοράει μια γυναίκα κ άσχημα να ειναι,αν το πόδι είναι όμορφο τότε φαινονται ομοιόμορφα ,γνωμη μου (φοράω κ πεδιλα)Κοφτα.καρέ και φόρα πεδιλα..άλλαξε τα παπουτσια που φοράς
Αυτό δεν είναι πόδι κοριτσαρα!!! Είναι.. Απαπαπαπα....ότι παπούτσι φοράει μια γυναίκα κ άσχημα να ειναι,αν το πόδι είναι όμορφο τότε φαινονται ομοιόμορφα ,γνωμη μου (φοράω κ πεδιλα)![]()
ταιριαζουν ολα με το τραγουδιΑυτό δεν είναι πόδι κοριτσαρα!!! Είναι.. Απαπαπαπα....

Μόνο ΑΝΝΟΥΛΑ ΒΊΣΣΗ...!!!!ταιριαζουν ολα με το τραγουδι
ε οχι ρε φιλεΜόνο ΑΝΝΟΥΛΑ ΒΊΣΣΗ...!!!!

Κοίτα για τον γαυρο κουβεντιαζω.... Για την ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΟΤΈ...!!!!ε οχι ρε φιλενα σου συγχωρησω οτι εισαι γαυρος οπως και η νηματοθετρια
αλλα αυτο με τιποτα
![]()