Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

καλα τους κανεις!!Ξεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Σκεφτομουν να ανεβασω κατι καλο αλλα εεπειδη σας εχω τιμωρια καποιους.....μην κακομαθαίνετε!![]()
καλα τους κανεις...στειλε στο VIBER να σκασουν..........χαχαχαχαχαχαχαχαΞεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Σκεφτομουν να ανεβασω κατι καλο αλλα εεπειδη σας εχω τιμωρια καποιους.....μην κακομαθαίνετε!![]()
Πάει, χάλασε ο κόσμοςκαλα τους κανεις!!
Σωστοος,σωστοτατος!!Κεκλεισμένων των θυρών......
αμα βαλει κανε με tag!μεταξυ μας αυτα!Πάει, χάλασε ο κόσμος![]()
Για μας που είμαστε έτσι και αλλιώς εκτοσ έδρας?Σωστοος,σωστοτατος!!
Για ποιο καλόπαιδο να χτυπάει η κουδούνα;Ξεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Οι υπόλοιποι τι φταίνε my lady ?Χαχαχα...Ξεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Καλη ημέρα να έχεις όμορφηΚαυλημερα ,πολλες καυλες σημερα!!
Αφου και στον υπνο στα ονειρα σας ερχομαι,μου φτιαχνει την ημερα!![]()
Εισαι κάτι μαγικό
Α ρε lady... Α ρε lady.... Η υπομονή είναι αρετή είπαμε!!!!
εισαι σπαθι