Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 46.990
- Πόντοι
- 5.956
Σωστά τα πολλά σχόλια είναι φτώχ€ια Lady Bertazonni.καπως ετσι θα περασαν ριχνοντας μια ματια..
μπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!
Είδες τι βρωμόπαιδο είναι ο @Spiros_73 ; Μη δει άνθρωπο να προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αμέσως να του τη σπάσειμπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!![]()
νομιζω οτι ακομα εχεις ελπιδες αμα της πει κανα εγγλεζικο με προφορα οξφορδης!!μπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!![]()
Τελικά δε δεν είναι μόνο ο κώλος σου αλλά όλα σου καύλα πάνω σου. Μας έβγαλες τα μάτια πρωινιάτικα ρε μωράκι!!!Baby Baby,where is th Lady?
Aπό αύριο κοντά σας
![]()
Είδα είδα...Είδες τι βρωμόπαιδο είναι ο @Spiros_73 ; Μη δει άνθρωπο να προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του αμέσως να του τη σπάσει
Καλά λοιπόν είπα εγώ χθες της @Lady Alexia να τον τιμωρήσει με το να μην ανεβάσει φώτο αποκαλυπτική
μπααααα..... χωνεύω τη χυλόπιτα ακόμα! Μου έκατσε βαριά!!!![]()
Συμπάσχω με τον πόνο σου λεβεντιά. Και βέβαια να του την κάνειςΕίδα είδα...
ευτυχώς που το είδες κι εσύ...να μην είμαι ο μόνος!!
ΥΓ: και μη νοιάζεσαι...θα τον τακτοποιήσω! Παω να του κάνω χαλάστρα με τον έρωτα του....από "Δ" ξεκινάει και τελειώνει σε "έσποινα"!!![]()
Παναγία μου! Δεν έχω περιθώρια αλλά πλέον να μην σε συναντήσω τώραBaby Baby,where is th Lady?
Aπό αύριο κοντά σας
![]()
Βραχηκε και αυτό ...υγρασιες!kalispera se ola ta agoria mou.
yparxei provlima me to viber,steilte mhnyma edw mexri na lythei to thema,eyxaristw poly!!!![]()
.....τελειωσαμε κ σημερα!!!!!Baby Baby,where is th Lady?
Aπό αύριο κοντά σας
![]()
....ετσι, ασε τα παιδια να τρεξουνκαλημερα σε ολους,καλο σκ μωρακια...![]()
![]()
Καλημερα και Καλο μηνα σε ολους!
..αυτος ο μηνας θα ναι αρκετα δυναμικος και θα χει τα ωραιοτερα ..γ@μησια!ειναι ο μηνας του σκορπιου οποτε...![]()
καλα τους κανεις!!Ξεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Σκεφτομουν να ανεβασω κατι καλο αλλα εεπειδη σας εχω τιμωρια καποιους.....μην κακομαθαίνετε!![]()
καλα τους κανεις...στειλε στο VIBER να σκασουν..........χαχαχαχαχαχαχαχαΞεκινησαμε δυναμικα και σημερα,μετα απο το ξεματιασμα τις γιαγιας που παντα χρειαζεται!!!!!αντε καλησπερααα σε ολους♥︎
Σκεφτομουν να ανεβασω κατι καλο αλλα εεπειδη σας εχω τιμωρια καποιους.....μην κακομαθαίνετε!![]()
Πάει, χάλασε ο κόσμοςκαλα τους κανεις!!