Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.451
αμα τα ταιριαξεις και τα δυο μαζι θα αγαπησεις παραπανω την δουλεια σου!!εχουμε δουλεια lady !!!!!!!!!!!!

αμα τα ταιριαξεις και τα δυο μαζι θα αγαπησεις παραπανω την δουλεια σου!!εχουμε δουλεια lady !!!!!!!!!!!!

Ντροπή σου . Πρωί πρωί τέτοια πράγματα.καλη εβδομαδα μαναρι μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ριξαμε στ μαυρο σημεραα!!♡
με τσουρουφλησες.............αμα τα ταιριαξεις και τα δυο μαζι θα αγαπησεις παραπανω την δουλεια σου!!![]()
Ρίξε νερό . Δίπλα σου θα έχεις!!!με τσουρουφλησες.............![]()
το εχω κλεισει....Ρίξε νερό . Δίπλα σου θα έχεις!!!
Αυτός ο Odin, τούρκο θα με κάνειΑιντεεε καλη εβδομαδααααα ειπαμεε ♡
πάντα με πρόγραμμα 
......Αυτός ο Odin, τούρκο θα με κάνει
Ζηλεύω το μακρύ σου το μαλλί,
δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί,
πρόσεξε τον είναι ύπουλο γατί![]()

Βγάλε και το σουτιέν να απελευθερωθουν τα βυζάκια σου!!!καλη εβδομαδα μαναρι μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το ριξαμε στ μαυρο σημεραα!!♡

ώρα να κουρνιάσω, απαιτείται ξεκούραση σε όλους μας αλλά και σε εσάς, μην χασομεράτε ως αργά, θα πάθει βαβά η λευκή και συνάμα τρυφερή επιδερμίδα!Ολα τα παρατηρει η Λαιδη δεν της ξεφευγει τπτ...Λαίδη, ίσως να μην το έχεις παρατηρήσει, τέσπα στις φωτογραφίες που ανεβάζεις γενικά αντιδρώ με συγκεκριμένο εικονίδιο => το ουάου => για να εκφράσω προς τα έξω το θαυμασμό
Καληνυχτούλεςώρα να κουρνιάσω, απαιτείται ξεκούραση σε όλους μας αλλά και σε εσάς, μην χασομεράτε ως αργά, θα πάθει βαβά η λευκή και συνάμα τρυφερή επιδερμίδα!

Για καδρο στον τοιχο.Καλο βραδυ ονειρα....καυλιαρικα!♡
Θενξ Σπύρος!

Μια το κονγρατςΘενξ Σπύρος!
Μας εκπροσωπείς επάξια!!!![]()

Μου ξεφεύγουν…τόσα χρόνια στο Λονδίνο… Σορυ Χαραμοφάης!!Μια το κονγρατς
Τώρα το θενξ
![]()

Αυτό είναι το νησίΜου ξεφεύγουν…τόσα χρόνια στο Λονδίνο… Σορυ Χαραμοφάης!!
ΥΓ: να’το πάλι το αγγλικό! Φτουυυυυυ ρε πούστη μου;!![]()
Καληνύχτα Κωλάρα…εεεε συγνώμη, Καυλιαρα….εεεε συγνώμη, Κουκλάρα…εεεεε συγνώμη, Κορίτσαρε…εεεεεεεεεεε ΣΥΓΝΩΜΗ, (σ)Κορπίνα!!Καλο βραδυ ονειρα....καυλιαρικα!♡