pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.846
- Πόντοι
- 5.946
με φιλακια δηλαδη???Η καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios

με φιλακια δηλαδη???Η καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios

ΌχιΗ καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios
Εεε οχι μονο φιλαααακιαααα....με φιλακια δηλαδη???![]()
..."τα θελει ο κωλος σου" εεεεε??!?!?Η καλυτερη γυμναστικη ειναι να περιποιουνται τον κωλαρακο μου με στοργη και προδερμ @pastelios
Μαυρε γατε,η γατουλα εδω ριχνει αδειες παιρνει γεματες. ....."τα θελει ο κωλος σου" εεεεε??!?!?
![]()
....ετσι πρεπει, αλλιως δεν θα'ταν γατουλαΜαυρε γατε,η γατουλα εδω ριχνει αδειες παιρνει γεματες. ..![]()
Ναι και τ'άλλα,,,,, σε στάση reverse cowgirl ,να τα βλέπεις να αλλάζουν χρώμα !Εεε οχι μονο φιλαααακιαααα....
Ξερεις εσυ.....!!!!!αχχΝαι και τ'άλλα,,,,, σε στάση reverse cowgirl ,να τα βλέπεις να αλλάζουν χρώμα !
,,,,και βαχχχ !!!Ξερεις εσυ.....!!!!!αχχ
Δεν το ξανακάνω στο νήμα της Λαίδης για τον απλούστατο λόγο ότι θα γίνεται μπάχαλο. Το κορίτσι είναι εντάξει, όμορφο, έξυπνο, ζωηρό, ε δεν μου αρέσει να γράφω ξεκάρφωτα εδώ μέσα.Άστα αυτά και δώσε κανένα δυνατό σημείο στο Στοίχημα φίλος!
Ζηλεύεις!Μαζεύτηκαν οι Αδελφοί Κατσάμπα;![]()
Κωλο;;;; ΩωωωΚαλο βραδυ σε ολους.♡

Καλημέρα Lady.Καλο βραδυ σε ολους.♡
καλοοοο , μια παρατήρηση ….αλλαξε το χρώμα του προφυλακτικού …. σαν διάρροια μοιάζει…Καλο βραδυ σε ολους.♡

μπανανιτσα ειναιιιιιιιικαλοοοο , μια παρατήρηση ….αλλαξε το χρώμα του προφυλακτικού …. σαν διάρροια μοιάζει…
![]()

GoodmorningΚαλημέρα Lady.
Στοργή και Proderm ε;
...ταιριαστο φρουτο για την συγκεκριμενη χρησημπανανιτσα ειναιιιιιιιι![]()