Αυτός ο Odin, τούρκο θα με κάνει
Ζηλεύω το μακρύ σου το μαλλί,
δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί,
πρόσεξε τον είναι ύπουλο γατί
Κάτι διάβασα παραδίπλα για κληρονομικά νέα μέτρα κλπ όπου και η σύντροφος μπορεί χωρίς γάμους κλπ να τσεπώσει...
Επομένως όταν βρεθούμε θα έχω περάσει πλήρες ιατρικό έλεγχο μην με στείλεις στα κυπαρίσσια της Κυπαρισσίας κι αφήσω τα γατιά μου ορφανά κι απ€νταρα
Ώρα για πάντα με πρόγραμμα
Λαίδη, ίσως να μην το έχεις παρατηρήσει, τέσπα στις φωτογραφίες που ανεβάζεις γενικά αντιδρώ με συγκεκριμένο εικονίδιο => το ουάου => για να εκφράσω προς τα έξω το θαυμασμό
Καληνυχτούλες ώρα να κουρνιάσω, απαιτείται ξεκούραση σε όλους μας αλλά και σε εσάς, μην χασομεράτε ως αργά, θα πάθει βαβά η λευκή και συνάμα τρυφερή επιδερμίδα!
Λαίδη, ίσως να μην το έχεις παρατηρήσει, τέσπα στις φωτογραφίες που ανεβάζεις γενικά αντιδρώ με συγκεκριμένο εικονίδιο => το ουάου => για να εκφράσω προς τα έξω το θαυμασμό
Καληνυχτούλες ώρα να κουρνιάσω, απαιτείται ξεκούραση σε όλους μας αλλά και σε εσάς, μην χασομεράτε ως αργά, θα πάθει βαβά η λευκή και συνάμα τρυφερή επιδερμίδα!
Τραβάτε να κοιμηθείτε ρε ΓΚΡ...
Αν ήμουνα Πρωθυπουργός θα έκοβα το Ίντερνετ τις μεταμεσονύχτιες ώρες παρά μόνο για όσους στοιχηματίζουν, οι υπόλοιποι ας γαμιώντουσαν αναμεταξύ τους μπας και λυθεί και το δημογραφικό.
Σας χαιρέτισα ή δεν;
Τέλος σβήνω τους 2 κυρ Παντελήδες, τον ήπιαμε χθες (καταλαβαίνετε)....