Dilfaros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2024
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 206
Σαν τον τρελό στην ταινία "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης";με τα ρουχα θελω.....
Που ήθελε να κάνει εγχείρηση πάνω από τα ρούχα;
Σαν τον τρελό στην ταινία "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης";με τα ρουχα θελω.....
ΟΠΑ !! Με Απειλη φανηκε Αυτο !!?????????????Lady μου εσύ.... Πλησιάζει η ώρα... Κανόνισε να μου λες αλλά...![]()
Θα κατεβάσει το φερμουάρ και θα βγάλει το στραπόν…Και αν ερθει με παντελόνι ;
Κανα Εργασιας !!?.... Ολοσωμο !!Και αν ερθει με παντελόνι ;
Νάτα μας ,,,, χαχαχαχα!!!Εχουν αλλη χαρη οι ανακοντες...![]()
Θα της τα σκίσεις ?με τα ρουχα θελω.....
Τώρα κοιτώνταςΕχουν αλλη χαρη οι ανακοντες...![]()
δεν σου λέμε...πειτε κ σε μαααααςςςςς ♡
θα περιμένεις πολύ ακόμα...δεν ξέρουν να εξηγήσουν καλά τα παιδιά!!@Spiros_73 αναμενουμε εξηγησεις....!!!♡
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ...ΑΠ'ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΚΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΥΡΟ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!
δεν εξήγησες επαρκώς φίλε μου!!Ενας τρελος που θελει κωλους!!γυρνα να δω κατι παρακαλω!

τελιά τι έγινε εδώ ρε παιδιά?Καλησπερααα αγοριαααα![]()

ΤΕΛΙΚΆ ηθελα να γράψω....αλλά ο δαίμων του...

οπως βγει.....Θα της τα σκίσεις ?
τοτε θα λειτουργησω σε τεταρτο επιπεδο....Και αν ερθει με παντελόνι ;
σαν το κουρκουλο....θα της τα παρω .....Σαν τον τρελό στην ταινία "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης";
Που ήθελε να κάνει εγχείρηση πάνω από τα ρούχα;![]()
Θα της τα σκίσεις ?
....να κανονισω τοτε το προηγουμενο ραντεβου απο σενα κ οχι το επομενο!!!οπως βγει.....
...φερσου ομορφα στα κοριτσια μας & θα στο ανταποδωσουν στο πολλαπλασιο!.........να κανονισω τοτε το προηγουμενο ραντεβου απο σενα κ οχι το επομενο!!!
Μη μου'ρθει το κοριτσ' σαν τις ρακενδυτες της Ξουθου και φαει πορτα στην ρεσεψιον![]()
Κι εγώ βγαίνω Αφρικανός. Τώρα που κοιτάζω και τη μαλαπερδα, το επιβεβαιώνω.Αν κι είναι περασμένη η ώρα ας γυρίσει η κουβέντα σε συζήτηση άλλων μεγεθών: αν το 2ο δάχτυλο είναι μακρύτερο δείχνει ελληνική ρίζα...
Τώρα κοιτώνταςτη ντούντατο πόδι μου βλέπω ότι είναι ανατολίτικου (orient) τύπου, τι στο διάολο τουρκαλάς είμαι και δεν το ήξερα![]()
Καλά ρε μλκες ( φιλικά αυτή η λέξη προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) ,06:45 την lady Alexia λιγουρευεστε ? Χαχαχαχα,,,,σαν το κουρκουλο....θα της τα παρω .....![]()
Αφού πίνουμε τον καφέ μας πριν πάμε για δουλειά και βλέπουμε μπουταρες και κωλαρες....Καλά ρε μλκες ( φιλικά αυτή η λέξη προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) ,06:45 την lady Alexia λιγουρευεστε ? Χαχαχαχα,,,,
Εδώ τότε σου δίνω λίγο δίκιο και η lady έχει την αισθητικοτητα να σηκώνει τον αντρικό πληθυσμό.Αφού πίνουμε τον καφέ μας πριν πάμε για δουλειά και βλέπουμε μπουταρες και κωλαρες....