White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.573
- Πόντοι
- 2.036
Καλημέρα καύλα ,μετράω όπως στον στρατό ,,,,δύο και καμία χαχαχαχα!!!Καλημερααααα σε ολους να εχετε μια ομορφη μερα!![]()
Καλημέρα καύλα ,μετράω όπως στον στρατό ,,,,δύο και καμία χαχαχαχα!!!Καλημερααααα σε ολους να εχετε μια ομορφη μερα!![]()
Ρόζα???...Καλημέρα καύλα ,μετράω όπως στον στρατό ,,,,δύο και καμία χαχαχαχα!!!
Ω Ν Σ Γ ,τι μας κάνεις μέρα μεσημέρι ,,,,,παλι θα κανω κάτι λάθος!!!
....αυτο ειναι αυτονοητο, οτι δλδ στα πολυωρα ραντεβου γινεται προσωπικως η κουβεντα αλλα το ρωτησα δημοσια γιατι θεωρω οτι η 1,5ωρα κ το 2ωρο ειναι ραντεβου που εχουν αρκετους ενδιαφερομενους και επρεπε να φαινεται!![]()
Τι πουλάκια ; εδώ μιλάμε για καυλιά που θα σου πετάξουνε τα μάτια εξω.
τύποι χαίρεστε για το +100 πρωκτικό?![]()
Δεν πειράζει εγώ προσωπικά την έχω δει 3 φορές ας την δεί και κάποιος άλλος εξάλλου φεύγω και από Αθήνα για επαρχία!!!
Καλημέρα καύλα ,μετράω όπως στον στρατό ,,,,δύο και καμία χαχαχαχα!!!
Η lady φίλε είναι μια κοπέλα που έχει κερδίσει τον θαυμασμό μου (πολύ σπάνια κανω λάθος)και όποια κοπέλα μου το κάνει αυτό αυτόματα μπαίνει target . Η κοπέλα τα έχει όλα αυτά που θέλω για συνάντηση ,όμορφη, κορμαρα, άκρα περιποιημένα, κωλαράκι για γούστα όπως και μαλια, νεαρή, ευχέρεια λόγου. Αν δεν με προδώσει το ένστικτο μου, θα γίνει στανταρακι!Έμπαινε Γιουτσο!
...αναμενουμε κριτικη!Η lady φίλε είναι μια κοπέλα που έχει κερδίσει τον θαυμασμό μου (πολύ σπάνια κανω λάθος)και όποια κοπέλα μου το κάνει αυτό αυτόματα μπαίνει target . Η κοπέλα τα έχει όλα αυτά που θέλω για συνάντηση ,όμορφη, κορμαρα, άκρα περιποιημένα, κωλαράκι για γούστα όπως και μαλια, νεαρή, ευχέρεια λόγου. Αν δεν με προδώσει το ένστικτο μου, θα γίνει στανταρακι!
Εννοείται,,,,...αναμενουμε κριτικη!
H καλυτερη φιλε δεν υπαρχει αλλη νομιζω σαν την ιωαννα....και μην ακους τπτ αμα θες την βρισκεις!!!!Άρα πολύ ικανοποιημένος, για να έχεις πάει ήδη τρεις φορές.
@Magi ορίστε τι θες από εμένα είμαι τούβλοΚαυλαντιστε πρωι πρωι..εγω θα σας μαθω μαθηματικα ;!
Εχουν αλλη χαρη οι ανακοντες...Όλοι ανακοντες είμαστε εδώ μέσα!
πειτε κ σε μαααααςςςςς ♡
Α, καλά......δεν το γλιτώνουμε το.......750αρι.....Καλησπερααα αγοριαααα![]()
@Spiros_73 αναμενουμε εξηγησεις....!!!♡