Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 52.310
Καλημερα μωροΚαλημερααααα !
Πρόσεχε πρωί πρωί θα γυρίσεις κανένα πόδι......Καλημερααααα !

Μμμμ μακρια πηγες....λακομπα και μπιλ εχ....καλημερα!!p
Πρόσεχε πρωί πρωί θα γυρίσεις κανένα πόδι......
Καλημέρα lady.... Και πέρασα πριν λίγο από το Μπιλ....![]()
εχει θρυλο το απογευμα.......Μμμμ μακρια πηγες....λακομπα και μπιλ εχ....καλημερα!!
Καλημερα Ειναι Αυτο Κυριακατικα ? 'Η Εγκεφαλικο !!!!!!!!!!!!!!!!Καλημερααααα !
Μη μου το Θυμιζεις ! Γιατι Εχασα Μεροκαματο !!!! , Θα Εβλεπα Ματσακι Και Θα Τσεπωνα και 35ε !!!εχει θρυλο το απογευμα.......
Μπουταρες για σφαλιάρες κατά την διάρκεια των βαθιών και σκληρών καρφωμάτων , myladyΚαλημερααααα !
Αν Και Χαλαρω Ματσακι Θα Ειναι.... Μη Κοιτας που ριξανε 3 παστελια στον πανσερραικο... Θα Γυρισουν Ευκολα στης Ηττες Αποψεεχει θρυλο το απογευμα.......
.....εεεε χαϊ τωρα, ενα καφε δεν μπορουμε να πιουμε, στο στομα μας εφτασε!!!Καλημερααααα !

ωωωωωω, κώλος - και - για φίλημαΚαλημερααααα !
Καλημερααααα !
ταλεντάρα για καλλιτεχνικό ψωλοπατινάζ
γιά ιδέα μου;Αλεξία μας κακομαθαίνεις....Καλημερααααα !
παντηλικια με μιουλςταλεντάρα για καλλιτεχνικό ψωλοπατινάζ
γιά ιδέα μου;

Αυτό είναι που λέμε...Καλημερααααα !
Θα παθεις καμια ριξη χιαστου στο τελοςΚαλημερααααα !

έτσι, σοδόμισέτουςΓεια σας αγορια μου!
Ενημερωνω πως το αναλ ειναι πλεον στο προγραμμα με φυσιολογικο μεγεθος και ειναι εξτρα +100 .
Σχολια τυπου πολλα ειναι κλπ.αυτα δεν ειναι δικο μου θεμα οποιος ενδιαφερεται πραγματικα εχει καλως,στην δουλεια μου παζαρια δεν δεχομαι,αν δεν σας κανει εχει κ αλλες με πιο κατω!
παρακαλω οχι αρνητικα σχολια να εχετε ενα ομορφο βραδυ και καλη εβδομαδα![]()

Μισο λεπτο, για να το δει σίγουρα.Γεια σας αγορια μου!
Ενημερωνω πως το αναλ ειναι πλεον στο προγραμμα με φυσιολογικο μεγεθος και ειναι εξτρα +100 .
Σχολια τυπου πολλα ειναι κλπ.αυτα δεν ειναι δικο μου θεμα οποιος ενδιαφερεται πραγματικα εχει καλως,στην δουλεια μου παζαρια δεν δεχομαι,αν δεν σας κανει εχει κ αλλες με πιο κατω!

Γεια σας αγορια μου!