ξερει καποιος για αυτο το site τιποτα?
Φαινεται ψηλο μουφα
[URL unfurl="true"]http://ladies-gr.com/main.php[/url]
Φαινεται ψηλο μουφα
[URL unfurl="true"]http://ladies-gr.com/main.php[/url]
ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑ ΜΟΥΦΑ!!!!!!....ΤΕΛΟΣεπειδη ειναι λιγο too good to be true?
οχι τηλεφωνο δεν πηρα αλλα θα δοκιμασω να παρω αυριο και ελεγα μηπως εχει πεσει τιποτα σε κανενος την αντιληψη περι αυτου
Ήρεμαααααααααα!!!!!!!Μαλλον εχει γίνει παρεξήγηση, δεν εννοώ "προμοτάρισμα" αναφέρομαι στην έλλειψη αναφοράς. Αν δεις δεν υπάρχει ουτε καν στη λίστα με τα πρακτορεία. Τωρα βέβαια αν νομίζει κανείς οτι ειμαι "παπαγαλάκι" ...
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι;ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑ ΜΟΥΦΑ!!!!!!....ΤΕΛΟΣ
Όχι φίλε μου, απλώς διαίσθηση...μπορεί να κάνω λάθος.Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι;
Μπορεί και να χεις δίκιο. Γιατί είναι μεγάλη πίκρα να καλέσεις να σου έρθει μια από τα πολύ ωραία μωρά που βλέπουμε στις φωτογραφίες και να εμφανιστεί καμμιά φάλαινα.Όχι φίλε μου, απλώς διαίσθηση...μπορεί να κάνω λάθος.
Λοιπον παιδες εδοκιμασα το εν λογο σαιτ εσκορτ-τζιαρ τοκαλοκαιρι ,ιουνιος ηταν προς το τελος αν θημαμε καλα . Πηρα πρωι να κλισω την Λολα την στριπερ που ειναι 1.80 αλλα τζιφος η δουλεια ,ητο διαθεσημη απο το απογευμα και υστερα οποτε τους λεω για Βανεσα (κοινο χαρακτηριστικο με Λολα πρωκτικο)αυτη με λενε ειχαι παει για μπανιο , μιλαμε τωρα για 11μισι το πρωι , τελος παντον τους λεω πια ειναι διαθεσιμη που να προσφερει πρωκτικο , λενε Ιρενε Ιρενα καπως ετσι , μα ρε παιδια τους λεω η κοπελα στο σαιτ γραφει οτι δεν κανει πρωκτικο , οχι μου λενε θα κανει εξερεση και θα το κανει .Οκ λεω σαν καλο κοροιδο και παω. Η κοπελα ακριβως οπως στις φωτο αρκετα καλη μελαχρινη ωραιω σωματακι καλη περιπηιση , της λεω για πρωκτικο μου λεει δεν κανω , μαα το γραφειο , δεν ξερω τιποτα μου λεει (πρωτο φαουλ)Τι νακανουμε τωρα λεω ας παμε για τα υπολοιπα cim , owo ρωτα γιατι πηγε να ξεκινισει με το αδιαβροχο , ααα με λεει εξτρα 50 , μα καλα στο σαιτ γραφει φουλ σερβις εξεπτ αναλ 200 , γιατι ααα με λει δεν ειναι ετσι δεν σε πληροφρισαν καλα . Τελος παντον τα εδωκα να παει στην ευχη , καλα ηταν αλλα δεν ενημεροσαν καθολου καλα το γραφειο οπου και πηρα τηλεφωνο και εκανα παραπονα .Οποτε ξερετε τωρα καλη συνενοηση πρωτα . Θελω πολυ να δοκιμασω την Λολα τη στριπερ , αν κανεις εχει δοκιμασει ας με ενημερωσει .