Νέα

Ladies-gr

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα gampros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Μηνύματα
587
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Επιτελους συναντισα την Λολα και εχω να πω τα εξης
συνενοηση γραφιου αψογη
Τωρα για τη Λολα
  δεν ειναι 1.82 αλλα 1.72 ,και φανηκε οτι ειναι τοσο διοτι ειμαι 1.85 και οταν εβγαλε τα ψηλοτακουνα της εριχνα κοντα δυο κεφαλια.
  Απο σωμα , δεν την λες χτικιαρα οπως φενετε στις φωτο αλλα ουτε και με πιασηματα , για τα γουστα μου αρκετα σεξι σωμα αδυνατο με ωρεα ποδια-γαμπες και πολυ ωραιω κωλο τον οποιο δεν εδωσε διοτι της ειπαι ο δοκτορας να κανει λιγο καιρω αποχη απο το εν λογο αθλημα του πισωγλεντιου. Γενικα σου δινει παντος την εντηπωση πως ειναι πανηψηλη.
Απο υπηρεσιες πολυ καλα στισηματα και τα τημα τα γιουργια που περνει(μπορει να φτεει και η οικονομικη κριση και μαλον εχουν αναδουλεις )στα μειων δυο τινα  1ον οτι δεν εδωσε κουλουρακι (πολυ ωραιο πατουρι)και 2ον απο εμφανιση (μαπα-μουτσουνα-πρωσοπο)δεν ηταν βαμενη και πιο ασχημη απο της φωτο , πιστευω πως αμα ειχαι βαφτει-σπατουλαριστει-μερεμετιαστει θα ηταν πολυ καλητερη. Πιπουλα αρκετα οικανοποιητικη , θα την εβαζα στις καλες , οχι ομως και στις σουπερ . Κατεθεσα δυας ,μια κανονικος μετα απο πολες εναλαγες στασεων και μια φυσικα στο στομα οπου τα επτησε (κριμα γιατι ειπαι οτι ηταν και γλυκα )θα επρεπε να κανει γαργαρες και καταπωση. Γενικος ειμαι ικανοποιημενος ,πολυ καλη συμπεριφορα και ανεση , ευχαριστος ανθρωπος και οσο την σχεση αποδωσης τιμης θα εβαζα ενα 8.5 αν ειχαι και κουλουρακι το 10αρακι το ειχαι στανταρ . Η συναντηση εγενετο σε ξενοδοχειο οπου υπεδιξα εγω και πλερωσα και 10ευρα τον ταριφα και ητο κατα τις 11και 30 το πρωι . ΑΥΤΑ.....κουραστικα να γραφω
 

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
96
Like
0
Πόντοι
0
Πολλες απο τις φωτογραφιες ειναι μουφα παντως, αν δειτε καλα η Σαιρα για παραδειγμα, ειναι στην πραγματικοτητα η πορνοσταρ Katsumi  :2funny:
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
Πολλες απο τις φωτογραφιες ειναι μουφα παντως, αν δειτε καλα η Σαιρα για παραδειγμα, ειναι στην πραγματικοτητα η πορνοσταρ Katsumi  :2funny:

Και ποιος μου λεει οτι δεν εχει ερθει η Katsumi στην Ελλαδα για να παρει ευρω τωρα που το δολαριο παει πατο ε????
χεχεχεχεχεε!!!!!!!!!
 

giorgios28

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Μηνύματα
18
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλη απατη η saira και τησ εκανα επισκεψη...κπιμα να μην δω νωριτερα το σχολιο τζαμπα πηγα!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom