Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ολικη αναισθησια στο"ΥΓΕΙΑ"
μη το λες, εξαρταται αν ασχοληθηκαν μονο με την κυστη η τονΝομίζω , ότι έτσι όπως το λες δεν ήταν αναγκαία η ολική αναισθησία ...
κιολλας!

λες????πρεπει να το ψαξωμη το λες, εξαρταται αν ασχοληθηκαν μονο με την κυστη η τονκιολλας!
ξερεις τι λαμογια ειναι μερικοι γιατροι?
![]()
![]()
![]()
τυπε ψαξτο! με τον κωλο μας δε παιζουμε!λες????πρεπει να το ψαξω![]()
![]()
![]()
![]()
?????
το καλο ηταν οτι ο γιατρος και γενικα το τιμ ηταν γεροι!!!!!
αυριο κιολλαςτυπε ψαξτο! με τον κωλο μας δε παιζουμε!
αχαχαχχαχαχα

Διαβασε αυτο που γραφω για τα συριγια και ροτα εναν χειρουργο να σου πει...σαφως ο πατερας σου ενδιαφερεται για σενα αλλα να σου θυμισω οτι η ημιμαθια ειναι χειροτερη της αμαθιας..και σιγουρα ο πατερας σου δεν ειναι χειρουργος....παιδια κι εγω παθων ειμαι...
σε καποια φαση με ταραξε στον πονο,πηγα σε γιατρο και μου ειπε να κανω επεμβαση
αλλα ο πατερας μου που ειναι παντα εναντιον του νυστεριου,το φρεναρε τελικα
μου εκανε καθε μερα εναν μικρο καθαρισμο,αφαιρωντας τριχες που βρισκονταν μεσα στην κυστη και βαζοντας λιγο "κοκκινο" με μπαμπακι,και μετα απο λιγο καιρο με συνεχη φροντιδα υποχωρησε
τωρα δεν ειμαι και τελειως ΟΚ,πχ πιανομαι καμια φορα αμα καθομαι για πολλη ωρα,αλλα σε γενικες γραμμες πταισματα.Ειμαι και λιγο πιο σχολαστικος με τον κωλο μου στο μπανιο,ε και το κοντρολαρω...
Θεωρω οτι ηταν τελικα σωστη επιλογη να αποφυγω την επεμβαση εφοσον δεν κριθηκε απαραιτητο, γιατι γλιτωσα πολυ κοπο,χρονο,πονο,χρημα...
Να 'ναι καλα ο γερος μου που εψαχνε τις τριχες με το μεγενθυντικο φακο,σαν το σαινη!!!
Διαβασε αυτο που γραφω για τα συριγια και ροτα εναν χειρουργο να σου πει...σαφως ο πατερας σου ενδιαφερεται για σενα αλλα να σου θυμισω οτι η ημιμαθια ειναι χειροτερη της αμαθιας..και σιγουρα ο πατερας σου δεν ειναι χειρουργος....
μπορει να εκλεισε αλλα να μαζευεται μεσα το πυον.Xωρις να το εχω ψαξει και παρα πολυ το θεμα,βασει της κοινης λογικης πιστευω οτι αφου πλεον δεν εχω εντονες ενοχλησεις,δεν μπορει να εξελισσεται το προβλημα απο μεσα...Δεν θα πονουσα αν πηγαινε προς σοπνδυλικη στηλη,οπως λες?
Εκτος αυτου,απο οτι μου ειχε πει ο πατερας μου οταν το κοιταζε ακομα,η κυστη σχεδον ειχε κλεισει απο μονη της καποια στιγμη-τωρα εχουμε καιρο να το ξανακοιταξουμε...
Εφοσον εκλεισε,σε σημαινει οτι κι απο μεσα δεν υπαρχει κυστη πια?