Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
77.084
Πόντοι
12.756
μην απασχολείς τον εγκέφαλο σου με αυτές τις πληροφορίες

δεν είναι ότι υπάρχει και αρκετός χώρος για πολλά πολλά :confused:

καλά είσαι μη μασάς...αριστερός καπιταλιστής φαν της κίνας του μάο αλλά και της ταιβάν

που ζει με επιδόματα αλλά έχει ζήσει και στην αμερική που χωρίς δουλειά δεν σου δίνουν ούτε σιρόπι για το βήχα

άντε κάνε δουλειά σου και πήγαινε να τρολλάρεις κάναν άλλο :sopase:
δεν βαρεθηκες ακομα:tooth:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
ο ζαν, τόσο πεινασμένος που είναι, λίγη περιουσία να κληρονομήσει ή να παντρευτεί θα γίνει φανατικός δεξιός
Καλά εσύ ρε πεζε είσαι άλλου νυχτωμένος,ρε και 10 εκ τώρα να μου σκάσεις εγώ δεν γίνομαι δεξιός όσο και αν δεν το πιστεύεις
Είμαι τόσο φανατικός αριστερός που δεν γίνεται να αλλαξω

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Ρε Λάκη άσε τα μπον φιλε
Λέμε για οικιακές συσκευές αμάξια κλπ
Το αιφον δεν κάνει στην Ολλανδία 3000 και στη Κίνα 300
Στην Ολλανδία και στη Κίνα η διαφορά θα είναι της τάξης του 10 με 20%
Οπότε ο μέσος Κινέζος με 500 δεν τη βγάζει ο Ινδός με 150 χειρότερα ο Έλληνας με 700 λίγο καλύτερα ο Ολλανδός με 3800 πολύ καλύτερα
Κοίτα τη μεσαία τάξη εκεί το χάνουν όλες οι κυβερνήσεις
Το άϊφοοουν ρε μαλάκα κρίνει την ποιότητα ζωής ;
Σιγά μην κοιτάξουμε και τις ες κλας ή τις μπέντλεϋ ....

Στην Κίνα , το ποσοστό ιδιοκατοίκησης ... δεν είναι μικρότερο από την ολλανδία.
Ο μέσος αλβανός , βγαίνει και τρώει έξω και πίνει ποτά και καφέδες έξω , πολύ περισσότερο από το μέσο έλληνα.
Έχει από βόλτες και εξόδους, όσες είχε ο έλληνας τη δεκαετία του 1990 και βάλε.

Οι επιστήμονες επαγγελματίες στην ελλάδα είναι οι χειρότεροι στον κόσμο .
Δηλαδή δικηγόροι , μηχανικοί , ιατροί κτλ στην ελλάδα είναι χειρότερα όχι μόνο από την αλβανία, πολωνία , σκόπια
αλλά και από Σιέρα Λεόνε .... Μαλάουϊ .... Μαδαγασκάρη
Ήμουν στην Κίνα , για έβδομη φορά, τον Φεβρουάριο. Χρόνο με τον χρόνο η εξέλιξη τους είναι ραγδαία. Τους άφησα τελευταία φορά που πήγα στο 2019 και τούς βρήκα στο 2040.
Οπότε γέρο μου , συμφωνείς ότι η Θάτσερ ήταν Ενβέρ Χότζα, μπροστά στο Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας του 2025,
τους πιο σκληρούς καπιταλιστές στην Ιστορία ;
Τους καλύτερους μέχρι τώρα υπέρμαχους ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ;;;

Τα περί ΗΠΑ που λένε οι διάφοροι μαλάκες του πληκτρολογίου .... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΠΕΣ ....
Και οι ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.
property tax = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ = ΣΟΒΙΕΤ αφού σημαίνει ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Καπιταλισμός , σημαίνει φορολογία μόνο ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.

Καλά ... τα περί τεκμηρίων .... δεν τα σχολιάζω.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, σε όσους γουστάρουν τον ΕΝΦΙΑ και τα τεκμήρια
ας ευχηθώ πάλι .... τα γνώστά .... ξέρετε ....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.643
Πόντοι
5.506
G3fCx3bXgAA0g8f.jpeg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Ρε δεν ξέρεις πως λειτουργεί το καπιταλιστικο μοντέλο τι βλακείες λες συνέχεια?
Στην Αμερική βλακα επειδή είναι καπιταλιστικη χώρα τους ενδιαφέρει να πληρώνεις ιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις για να μη βάλεις το χέρι στη τσέπη
Δεν είναι Ελλάδα που έχεις δωρεάν υγεία σε δημόσιο νοσοκομείο ας το πούμε αν και τα φακελάκια δίνουν και παίρνουν
Αμερική αν δεν σκάσεις χιλιάρικα στην ιδιωτική ασφάλεια υγείας θα πρέπει να πουλήσεις μετά σπίτι αμάξι για να ξεχρέωσεις
Αν είσαι απορος έχει το μεντικερ το οποίο σε καλύπτει αλλά με τεράστια αναμονή και ραντεβού που πρώτα πεθαίνεις και μετά σε περιθαλπτουν βλακα
Με λίγα λόγια αμερικα υγεία ιδιωτική ασφάλεια με μεγάλο πακέτο καλυψεων κόστος από 4000 έως και 15χιλιαρικα ετησίως τότε που ήμουν τώρα ίσως έχει πάει παραπάνω
Άρα ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ

συμφωνείς μαζί μου...ο καπιταλισμός για σένα που βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα

είναι μια μαλακία και μισή...απλά για να κάνεις όνειρα κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο

και αμερική δε θα τσίμπαγες ποτέ το ΚΕΑ όπως κάνεις εδώ και ζεις εις βάρος μας :confused::confused::confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
ο ζαν, τόσο πεινασμένος που είναι, λίγη περιουσία να κληρονομήσει ή να παντρευτεί θα γίνει φανατικός δεξιός

πιστεύει στις καπιταλιστικές Λαικές κυριαρχίες ο ζανκλόντ :coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
Άρα ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ

συμφωνείς μαζί μου...ο καπιταλισμός για σένα που βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα

είναι μια μαλακία και μισή...απλά για να κάνεις όνειρα κάθε βράδυ πριν πας για ύπνο

και αμερική δε θα τσίμπαγες ποτέ το ΚΕΑ όπως κάνεις εδώ και ζεις εις βάρος μας :confused::confused::confused:
Ναι εντάξει πες μας τώρα τι είναι ο καπιταλισμός και μετά μιλάμε για τα υπόλοιπα.
Είμαι σίγουρος δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένα καπιταλιστικο σύστημα βασικά δεν ξέρεις τίποτα ούτε κατά που πέφτουν τα παπαρια σου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Ναι εντάξει πες μας τώρα τι είναι ο καπιταλισμός και μετά μιλάμε για τα υπόλοιπα.
Είμαι σίγουρος δεν ξέρεις πως λειτουργεί ένα καπιταλιστικο σύστημα βασικά δεν ξέρεις τίποτα ούτε κατά που πέφτουν τα παπαρια σου
Έχω καιρό να γλεντήσω ένα χαϊβάνι οπότε εσύ έσκασες ευκαιριουλα
:sopase::tooth::tooth::tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
μετά τον αριστερό συριζαίο επιδοματάκια ζαν που του αρέσει ο καπιταλισμός

έσκασε να συμφωνήσει μαζί του και ο Λάκης...ο κουμουνιστοφάγος που ψηφίζει συριζα είναι (ακρο)δεξιός στα χαρτιά αλλά θα του άρεσε να ζει σε κουμουνιστικό καθεστώς με χουντικές επιρροές

drugs :coffee::coffee::coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.762
μετά τον αριστερό συριζαίο επιδοματάκια ζαν που του αρέσει ο καπιταλισμός

έσκασε να συμφωνήσει μαζί του και ο Λάκης...ο κουμουνιστοφάγος που ψηφίζει συριζα είναι (ακρο)δεξιός στα χαρτιά αλλά θα του άρεσε να ζει σε κουμουνιστικό καθεστώς με χουντικές επιρροές

drugs :coffee::coffee::coffee:
Ρε κοψε τα ναρκωτικά έχεις λαλήσει
Που ειπα εγώ ότι μ αρέσει ο καπιταλισμός?
Ο Λάκης σύριζα?
Ρε εσύ μάρτυρας μόνος σου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.143
Πόντοι
6.056
Και η άλλη .... ταβανιασμένη γελοιότητα ....

Επιχειρηματίας .... καπιτάλας .... και θέλει .... ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ....
στις τιμές ενοικίων !!!!!! Μη θέλει και ... επιχορήγηση .... να του νοικιάσουν 7άρι 350τμ στην πολιτεία ....

να το παίζει ... χλίδας !!!

Α σόρρυ ... ξέχασα ! Πολιτεία δεν γουστάρει ... γιατί ο δήμος κηφισιάς ... έχει απέναντι το μενίδι !!!!!

Μαγικό μπου.κομ.
Τέτοια φυντάνια δεν τα βρίσκεις πουθενά.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.481
Πόντοι
6.056
Ζανούλη , ότι είπε ακριβώς ο Λάκης πριν κάμποσες σελίδες
Το βασικό είναι να μην κυβερνάνε κλέφτες...
Είτε σε κομμουνισμό είτε σε καπιταλισμό , βάλε και όποιον -ισμό θέλεις ,αν κυβερνάνε τομάρια κλέφτες ξεπουλητάρια,
δεν θα μείνει κωλομπηθρόξυλο ....
Στη Κίνα του 1,5 δις πληθυσμού , προφανώς είναι τίμιοι κ πατριώτες οι κυβερνώντες ,
γι αυτό η Κίνα χτυπά στα ίσα το αμέρικα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Ρε κοψε τα ναρκωτικά έχεις λαλήσει
Που ειπα εγώ ότι μ αρέσει ο καπιταλισμός?
Ο Λάκης σύριζα?
Ρε εσύ μάρτυρας μόνος σου
Βαριέμαι τις μαλακιες σου αν θες απάντηση θα το βάζεις να σκεφτεί να γράφεις τίποτα πιο έξυπνο μη βαριέσαι και να σκεφτείς

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.654
Πόντοι
6.256
Και η άλλη .... ταβανιασμένη γελοιότητα ....

Επιχειρηματίας .... καπιτάλας .... και θέλει .... ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ....
στις τιμές ενοικίων !!!!!! Μη θέλει και ... επιχορήγηση .... να του νοικιάσουν 7άρι 350τμ στην πολιτεία ....

να το παίζει ... χλίδας !!!

Α σόρρυ ... ξέχασα ! Πολιτεία δεν γουστάρει ... γιατί ο δήμος κηφισιάς ... έχει απέναντι το μενίδι !!!!!

Μαγικό μπου.κομ.
Τέτοια φυντάνια δεν τα βρίσκεις πουθενά.
Βέβαια

Ενώ αν ζητάμε στο κράτος να παρέμβει στις τιμές των αγαθών είναι καπιταλισμός

μόνο μη χάσει αξία το γκρεμίδι που κληρονόμησε ο κάθε καημένος Βλαχάκος…γιατί αλίμονο δεν έχει και άλλο τρόπο να παράξει χρήμα :undecided:

Δε θέλω να ξέρω πως είναι να εξαρτάται η επιβίωση σου από το αν ο ενοικιαστής θα σου ρίξει πιστόλι :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom