Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (6 μέλη και 13 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.602
Πόντοι
6.256
Αν το κάνει κ το 13ωρο χωρίς πληρωμή στους εργάτες γης τότε εις αει θα ψηφιζω Μητσοτάκη :confused:
Για τους εργάτες γης και τα εργοτάξια έχουν καλυφθεί οι θέσεις από τυπάκια από χώρες που δεν μπορείς καν να προφέρεις

τους έφεραν με συλλογική σύμβαση εργασίας οι εργολάβοι για να μην έχει και ευθύνη ο ανάδοχος....και τους δίνουν φοβερές παροχές και δικαιώματα

top that :rockon:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.749
Θα δουλεύεις σαν σκλάβος στις εταιρείες μας από τις 8 το πρωί μεχρι τις 9 το βράδυ που θα σχολάς και θα τρέχεις σαν πουστης να προλαβεις τα 4 λεωφορεία που θα παίρνεις για να γυρίσεις στο μίζερο αντίσκηνο που θα έχεις στήσει κάτω από τη γέφυρα του ασπροπύργου

η ζωή σου μας ανήκει βούλωνε και δούλευε :zfuck:
Εμένα στον επαναστάτη τα λες αυτά ρε???
Έχει να πέσει μπερντακι και πλιάτσικο που θα σε ξεβρακωσω μη σε πουλήσω και σε κάνα παζάρι για δούλα και κυρά
Εγώ ρε είμαι αγωνιστής επαναστάτης

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.602
Πόντοι
6.256
Έχει να πέσει μπερντακι και πλιάτσικο που θα σε ξεβρακωσω μη σε πουλήσω και σε κάνα παζάρι για δούλα και κυρά
Θα στο θέσω έτσι :

Μπορεί να σε θεωρώ καθυστερημένο, παράσιτο της κοινωνίας και ντροπή του ανθρώπινου είδους (αν και δεν ανήκεις 100% σε αυτό)

αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να υπάρχεις και εσύ :coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.608
Πόντοι
5.506
ειστε μιζεροι για αυτο:coffee:
ΝΑΙ
G3h5LWjWsAAZFZs.jpeg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.749
Θα στο θέσω έτσι :

Μπορεί να σε θεωρώ καθυστερημένο, παράσιτο της κοινωνίας και ντροπή του ανθρώπινου είδους (αν και δεν ανήκεις 100% σε αυτό)

αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να υπάρχεις και εσύ :coffee:
Πάρτε το χαμπάρι ο κουλης μέχρι το 2027 θα είναι,μετά στη χώρα θα υπάρξουν ανακαταξεις και τρομερές πολιτικές αλλαγές.
Όπως είδατε αιφνιδιασμό της ΝΔ στο 41% στις προηγούμενες εκλογές τώρα θα δείτε ποσοστό σοκ πτώσης στις επόμενες.
Κρατείστε αυτό το μήνυμα και θα το δείτε σε 2 χρόνια
Και να θέσω και ποσοστο νδ κάτω από 25%

• Like
Αντιδράσεις: hijra

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.749
Ο δενδιας και οι καραμανλικοι περιμένουν τη πτώση κουλη για να αναλάβουν και την αλλαγή ατζέντας
Γενικά το μητσοτακεικο θα είναι και ήταν αγκάθι για τη δεξιά παράταξη
Δεν θέλουν άλλον μητσοτακικο δελφινο στο απώτερο μέλλον στη παράταξη ίσως και τον εξωστρακισμο της Αγίας οικογένειας από τη νδ

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
660
Πόντοι
81
Βασικά δεν φταίει το κόμμα, το μητσοτακιαριό φταίει που έκανε την παράταξη τσιφλίκι!!!
Από το σαρανταενατακατο την πάει στα βράχια ο καπετάν-κούλης!!!

Το πρόβλημα με τον Μπένι είναι ότι δεν είναι δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο
Χμ.. Δημοφιλής είναι, αγαπητός δεν είναι!!! Αυτό γιατί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών είναι δική του «έμπνευση»!!
Είναι γλύκα, είναι μέλι, οι νόμοι του Βαγγέλη!!!

253034-einai_gluka_einai_meli_oi_nomoi_tou_baggele....jpg

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
350
Πόντοι
21
ο βενιζέλος (όπως και ο σαμαράς) ήθελε να τον βάλουν ΠτΔ,
ο μητσοτάκης προτίμησε έναν γέννημα θρέμμα του κόμματος
Ο κούλης ήθελε κάποιον σαν τα μούτρατου, υποτακτικό, υπάκουο και χαμηλής πολτικής νοημοσύνης. Το παρελθόν του βρίσκεται εύκολα στο δυαδίκτιο

¨εχει ξεφτυλίσει τελείως τον θεσμό του Π.Δ . Όπως και σε οτι έχει κάνει :vomit:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.284
Πόντοι
6.256

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
350
Πόντοι
21
Βασικά δεν φταίει το κόμμα, το μητσοτακιαριό φταίει που έκανε την παράταξη τσιφλίκι!!!
Από το σαρανταενατακατο την πάει στα βράχια ο καπετάν-κούλης!!
τέτοιες απόψεις βούτηρο στο ψωμί τους, όπως ο Μανωλιός θα βαρει τα ρουχα αλλιώς και θα μας πουν πως άλλαξε η νουδου.

Οχι τύπε, αυτή ήταν και είναι η νουδου, απλά τώρα ζούμε οτι ετοίμαζε τόσα χρόνια.
Εσύ με την αλλαγή του κούλη ξαναψηφισε την νουδού με πθ Δένδια

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
350
Πόντοι
21
πως τον ανέχεσαι να σου τη λέει , έμπα γερά

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
660
Πόντοι
81
Εσύ με την αλλαγή του κούλη ξαναψηφισε την νουδού με πθ Δένδια
Δεν είμαι δεξιός τύπε, αλλά τον Δένδια μιας και τον ανέφερες τον έχω υψηλά σε υπόληψη και τον σέβομαι σαν πολιτικό γιατί είναι σοβαρός και μετρημένος και στη μέχρι τώρα πολιτική πορεία του έχει προσφέρει πολλά στη χώρα + ότι είναι το πιο γερό διπλωματικό χαρτί που έχει η χώρα και ο κούλης τον έχει παραγκωνίσει από το υπουργείο εξωτερικών. :thumbsdown: Αλλά τον πήγε στο υπεθα γιατί δεν μπορούσε να τον ξεφτιλίσει όπως πχ τον πολιτικάντη τον τσιριδάδωνι που τον στέλνει στα υπουργεία να μαλώνει με τον κόσμο!!!
Χώρια που με δικές του πρωτοβουλίες συμμορφώνει τις ένοπλες δυνάμεις καθώς παρέλαβε ένα μπάχαλο το οποίο κανένας προκάτοχός του δεν ενδιαφέρθηκε να συμμορφώσει!!!

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.602
Πόντοι
6.256
Πάρτε το χαμπάρι ο κουλης μέχρι το 2027 θα είναι,μετά στη χώρα θα υπάρξουν ανακαταξεις και τρομερές πολιτικές αλλαγές.
Όπως είδατε αιφνιδιασμό της ΝΔ στο 41% στις προηγούμενες εκλογές τώρα θα δείτε ποσοστό σοκ πτώσης στις επόμενες.
Κρατείστε αυτό το μήνυμα και θα το δείτε σε 2 χρόνια
Και να θέσω και ποσοστο νδ κάτω από 25%
Πάρε το χαμπάρι και με κουμουνιστική κυβέρνηση εσύ πάλι θα δουλεύεις σα σκλάβος γιατί δεν κάνεις ούτε για να ξύνεις τα αμπάρια των πλοίων

τώρα που το σκέφτομαι τα κουμούνια θα σε στείλουν στα γκούλαγκς για αναμόρφωση :coffee:

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
350
Πόντοι
21
Δεν είμαι δεξιός τύπε, αλλά τον Δένδια μιας και τον ανέφερες τον έχω υψηλά σε υπόληψη και τον σέβομαι σαν πολιτικό γιατί είναι σοβαρός και μετρημένος και στη μέχρι τώρα πολιτική πορεία του έχει προσφέρει πολλά στη χώρα + ότι είναι το πιο γερό διπλωματικό χαρτί που έχει η χώρα και ο κούλης τον έχει παραγκωνίσει από το υπουργείο εξωτερικών. :thumbsdown: Αλλά τον πήγε στο υπεθα γιατί δεν μπορούσε να τον ξεφτιλίσει όπως πχ τον πολιτικάντη τον τσιριδάδωνι που τον στέλνει στα υπουργεία να μαλώνει με τον κόσμο!!!
Χώρια που με δικές του πρωτοβουλίες συμμορφώνει τις ένοπλες δυνάμεις καθώς παρέλαβε ένα μπάχαλο το οποίο κανένας προκάτοχός του δεν ενδιαφέρθηκε να συμμορφώσει!!!

έχει και νεκρούς η διοίκηση του Δένδια στο πολιτικό καταφύγειο του ΥπΑμύνης

Ο Κούλης είναι πιστός στο κόμμα και εξασφάλησε ήδη τον μελλοντικό πρόεδρο του κόμματος. Σκάδαλα και συμβάντα εξαφανίζονται με πρόσχηματα..

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.447
Πόντοι
456
Θα στο θέσω έτσι :

Χονδρό κυριε ρυζογκοφρετακια.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.090
Πόντοι
6.056
Το ερωτικό καβγαδάκι σαουλακου και Αθηναίου συνεχίζεται
Και οι 2 είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος κεντροδεξιά κουλικα λαμογια
Αυτοί είναι οι ψηφοφόροι της ΝΔ αυτοί μας έχουν πάρει στο λαιμό τους και οδηγούν τη χώρα στα βράχια
Ζαν ..... ξεπέρασε τις κομματικές ταμπέλες. Όταν ανήκουν σε ΜΑΛΑΚΕΣ ... είναι άνευ σημασίας.

Να σου φέρω ένα ατράνταχτο , αναμφισβήτητο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ;;;
Κίνα & Ταϊβάν .

Η Ταϊβάν , είναι ένα ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ 100%.
Στον Εμφύλιο , όταν έχασαν οι ακροδεξιοί , ο καρα ακροδεξιός καραφασίστας Τσαν Κάϊ Σεκ ... πήγε και έφτιαξε την Ταϊβάν .
Ακροδεξιά Κίνα. Αν δεις ελληνικές εφημερίδες , όλος ο κόσμος, για δεκαετίες ΩΣ ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ . ΜΟΝΟ .
Στην Ελλάδα, στον τότε τύπο , αναφερόταν ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ.

Στην Κίνα, γνωστό , επικράτησαν οι κομμουνιστές του Μάο . Πιο σκληρός σταλινιστής ο Μάο , από τον ίδιο το Στάλιν.

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ , ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.
Με τελείως διαφορετικές ιδεολογίες.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε. Και η Ταϊβάν και η Κίνα, έχουν γίνει γαμώ τις χώρες .... εκπληκτικές οικονομίες πάνε κάθε χρόνο μπροστά. Εδώ ... έχουμε ΔΕΗτζηδες, σαν τον πεζοπόρο που παίρνουν 3500€ το μήνα .

Γιατί στην Ελλάδα και το κέντρο ... και η δεξιά ... και η αριστερά ... ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΓΕΤΕΣ ΡΕΖΙΛΙΑ και ρουσφετολόγους .......

Ενώ οι Κινέζοι και οι ακροδεξιοί και οι σταλινικοί , ήταν ΚΙΝΕΖΟΙ και γαμάτοι . Και πίστευαν στην αξιοκρατία.
Όχι στα τζάκια και τα κομματόσκυλα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.749
Πάρε το χαμπάρι και με κουμουνιστική κυβέρνηση εσύ πάλι θα δουλεύεις σα σκλάβος γιατί δεν κάνεις ούτε για να ξύνεις τα αμπάρια των πλοίων

τώρα που το σκέφτομαι τα κουμούνια θα σε στείλουν στα γκούλαγκς για αναμόρφωση :coffee:
Και που το ξέρεις εσύ ρε σαουλακο ότι δεν κάνω?
Εγώ είμαι ικανός να σ έχω σήκω κάτσε και να λες ευχαριστώ

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.749
Ζαν ..... ξεπέρασε τις κομματικές ταμπέλες. Όταν ανήκουν σε ΜΑΛΑΚΕΣ ... είναι άνευ σημασίας.

Να σου φέρω ένα ατράνταχτο , αναμφισβήτητο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ;;;
Κίνα & Ταϊβάν .

Η Ταϊβάν , είναι ένα ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ 100%.
Στον Εμφύλιο , όταν έχασαν οι ακροδεξιοί , ο καρα ακροδεξιός καραφασίστας Τσαν Κάϊ Σεκ ... πήγε και έφτιαξε την Ταϊβάν .
Ακροδεξιά Κίνα. Αν δεις ελληνικές εφημερίδες , όλος ο κόσμος, για δεκαετίες ΩΣ ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ . ΜΟΝΟ .
Στην Ελλάδα, στον τότε τύπο , αναφερόταν ως ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ.

Στην Κίνα, γνωστό , επικράτησαν οι κομμουνιστές του Μάο . Πιο σκληρός σταλινιστής ο Μάο , από τον ίδιο το Στάλιν.

ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ , ΗΤΑΝ ΚΙΝΕΖΟΙ , ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ.
Με τελείως διαφορετικές ιδεολογίες.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε. Και η Ταϊβάν και η Κίνα, έχουν γίνει γαμώ τις χώρες .... εκπληκτικές οικονομίες πάνε κάθε χρόνο μπροστά. Εδώ ... έχουμε ΔΕΗτζηδες, σαν τον πεζοπόρο που παίρνουν 3500€ το μήνα .

Γιατί στην Ελλάδα και το κέντρο ... και η δεξιά ... και η αριστερά ... ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΓΕΤΕΣ ΡΕΖΙΛΙΑ και ρουσφετολόγους .......

Ενώ οι Κινέζοι και οι ακροδεξιοί και οι σταλινικοί , ήταν ΚΙΝΕΖΟΙ και γαμάτοι . Και πίστευαν στην αξιοκρατία.
Όχι στα τζάκια και τα κομματόσκυλα.
Λάκη και η Κίνα και η Ταϊβάν έχουν απίστευτα εσωτερικά προβλήματα μην νομίζεις
Και εκεί έχει διαφθορά και μη σωστή κατανομή του πλούτου και εκεί βλέπεις φτώχεια και ανισότητα
Το παράδειγμα σου δεν μου αρέσει
Εγώ θα προτιμούσα να μου αναφέρεις μοντέλα ευρωπαϊκά όπως Ολλανδία Γερμανία Αυστρία
Σκοπός είναι η άνοδος της μεσαίας τάξης να έχεις μια γερή μεσαία τάξη αυτός είναι ο σκοπός
Μοντέλο Κίνας δεν μου λέει κατι

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
206
Από το σαρανταενατακατο την πάει στα βράχια ο καπετάν-κούλης!!!
Από πού κι ως πού δε φταίει το κόμμα. Είναι ένα κόμμα που κυβερνάει την Ελλάδα τα περισσότερα χρόνια και την έφερε στη χρεωκοπία και στην τελευταία θέση της ΕΕ. Όλοι τους εκεί μέσα μηδενός εξαιρουμένου είναι συνυπεύθυνοι. Αν έχουν τουλάχιστον όρχεις ας μη χειροκροτούν το γελοίο αρχηγό τους σε κάθε ευκαιρία ούτε τον Καραμανλή των Τεμπών. Όλοι όρθιοι χειροκρότησαν. Να πάνε εκεί που τους αξίζει, στο μηδέν! Ένα κόμμα που χρωστάει μισό δις θα έπρεπε να απαγορεύεται να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία. Τον Κούλη και τον κάθε Κούλη αυτοί τον έθρεψαν, τον έβγαλαν και τον συντηρούν. Ουστ όλοι τους, κοπρίτες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom