It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 4.046
- Πόντοι
- 456
Nα σου πω εγω εναν ωραίο νομο για μνημεία - μουσεία?Κατασκοτώθηκε να εφαρμόσει το νόμο (του) πριν ακόμη τον ψηφίσει!!!
τι σε ενοχλει αριστερε τουρίστα ;![]()
64 K vues · 1,7 K réactions | ΒΟΑΚ Επιταγές–«δώρο» 145,5 εκατ. ευρώ σε εργολάβους Είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως, (δυστυχώς) επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Δύο επιταγές 21 εκατ. ευρώ και 124,5 εκατ. ευρώ. Και οι δύο... δωράκια στους εργολάβους του ΒΟΑΚ
ΒΟΑΚ Επιταγές–«δώρο» 145,5 εκατ. ευρώ σε εργολάβους Είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως, (δυστυχώς) επιβεβαιωθήκαμε πλήρως. Δύο επιταγές 21 εκατ. ευρώ και 124,5 εκατ. ευρώ. Και οι δύο... δωράκια ...www.facebook.com
Σαουλακο πως τα λες ετσιτώρα μη ξανακούσω κανέναν να λέει είναι ακριβά όλα δεν έχω δε μου φτάνουν και τέτοια
να δουλέψεις 13ωρο με +40% να πάρεις 900 ευρώ να σου φτάσουν
ο νόμος προστατεύει το δικαίωμα σου στην σκλαβιά![]()
Λαϊκιζεις συντροφεΟ πρωθυπουργός του 13ωρου Κυριάκος Μητσοτάκης ,,,όταν του είπαν να δουλέψει μισή ώρα υπερωρία
![]()
119 K vues · 2,6 K réactions | Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 13ωρου Κυριάκος Μητσοτάκης ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑ - Εργασιακό Νίκη Κεραμέως | Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 13ωρου Κυριάκος Μητσοτάκης ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΥΠΕΡΩΡΙΑ - Εργασιακό Νίκη Κεραμέωςwww.facebook.com
τα εξηγώ ωραία?Σαουλακο πως τα λες ετσι![]()
εξαιρετικατα εξηγώ ωραία?
Λαϊκιζεις συντροφε![]()
εγω πολυ χαρηκα με το νεο νομο ενα βημα πιο κοντα στο να στηριξω νδ στις επομενες εκλογεςεξαιρετικα![]()
ΦΙΛΕ ΜΟΥ!