athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 75.636
- Πόντοι
- 12.756
ΜΠΟΡΕΙ να κανεις λαθοςαπλα περιγραφω την πραγματικοτητα
ΜΠΟΡΕΙ να κανεις λαθοςαπλα περιγραφω την πραγματικοτητα
Τι λες ρε σαουλακι.ειμαι ο ΜΟΝΟΣ από τους αριστερούς που ο αλεξ θεωρούσε σοβαρό
και κάθε 3 και λίγο φτάναμε και στο "σου έχω ήδη απαντήσει" οπότε καταλαβαίνεις![]()
Τι λες ρε σαουλακι.
Εγώ τον είχα κάνει το δικηγόρο και τον άλλον τον τραμουντανα και τον μπαρμπαπηδουλα τ αλατιού εδώ μέσα
Ας μπει πάλι αν έχει τα κότσια ο δικηγόρος θα φάει και άλλο ξεφτιλισμα
3 αποστομοματα με αποδείξεις είχα ρηξει στο δικηγόρο της γαλαζιας πτερυγας
ναιΠαρτάκιας με λίγα λόγια
απογοητεύτηκες από το επίπεδο πολιτισμού του σαιτ?Καλα καθε καρυδιας καρυδι, εδω περα μεσα. Εγω παντως δηλωνω κουμουνιστης με καπιταλιστικες αδυναμιες
ΜΠΑ δε το κόβωΜΠΟΡΕΙ να κανεις λαθος
ειμαι φειδωλος στο συγκεκριμενο θεμα ΠΡΟΣΕΞΕ μην εκτεθειςΜΠΑ δε το κόβω
Οχι, ρε συ, απλα επισημανση κανω!απογοητεύτηκες από το επίπεδο πολιτισμού του σαιτ?![]()
Πώς μιλάς έτσι ρε ... τέντυ μπόϋ ;Εγώ τον είχα κάνει το δικηγόρο και τον άλλον τον τραμουντανα και τον μπαρμπαπηδουλα τ αλατιού εδώ μέσα
δηλαδή η καπετάνισσα Ούρσουλα είναι νάνος ? και η πολέμαρχος Κάλλας κι αυτή νάνος ?Εκεχειρία ληξη πολέμου ειρήνη νομπελ ειρήνης κλπ ,
Σανό χωρίς όρια.
Μολις τέλειωσαν με τον καθαρισμό του οικοπέδου τους απ τα σκουπίδια οι εβραίοι τελειωσαν και τον πόλεμο.
Εχουν εξοδα οι πόλεμοι,
Ευχαριστούμε τους εβραίους που κρατάνε τα ζωντανά του ισλαμ μακρυα απ την ευρώπη.
Ο Έρντο θα στείλει ειρηνευτικη δυναμη, ο προστάτης της χαμάς.
Σε ολο αυτο το πανηγυράκι η ευρώπη ξανά ο νάνος του πλανήτη.
Και ο Τράμπας σε καθε χειραψια λεει ' πάρτε φ35 μη σας γαμήσω '.
Εγω που ειμαι με τους Ο.Γ.Ε. κερδιζω τιποτα;δεξιός με αριστερά ιδανικά
σε διαγραψανε και απο του παναθηναικουουτε εγω δεν με βρισκω![]()
οχι δεν ξερω τι παιχτηκε δε βρισκω το ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ποστσε διαγραψανε και απο του παναθηναικου![]()
Ολο αυτο με τη Γάζα ειναι ακόμα μια ήττα της ΕΕδηλαδή η καπετάνισσα Ούρσουλα είναι νάνος ? και η πολέμαρχος Κάλλας κι αυτή νάνος ?![]()
παιζουν με τη ψυχολογια σου τη μια δεν μπορεις να γραψεις στου γαυρου γτ φοβουνται μετα σου διαγραφουν και απο του παναθηναικου να μην σου απανταει κανενας και σε βαζουν στο περιθωριο. κανε κατι δεν θα τους περασει...οχι δεν ξερω τι παιχτηκε δε βρισκω το ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ποστ![]()
κανω γραφω στα μελενια μου πολυ κοσμοπαιζουν με τη ψυχολογια σου τη μια δεν μπορεις να γραψεις στου γαυρου γτ φοβουνται μετα σου διαγραφουν και απο του παναθηναικου να μην σου απανταει κανενας και σε βαζουν στο περιθωριο. κανε κατι δεν θα τους περασει...![]()
ρε άσε τη Γάζα ...Ολο αυτο με τη Γάζα ειναι ακόμα μια ήττα της ΕΕ
επειδή είσαι πολυγραφότατος,κανω γραφω στα μελενια μου πολυ κοσμο![]()