Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.525
- Πόντοι
- 6.256
ξέρεις από που βγήκε η έκφραση "μην μου πουλάς εμένα πνεύμα"?ΜΗΝ εισαι φιλοχρηματος
καλλιεργησε το πνευμα σου![]()

ξέρεις από που βγήκε η έκφραση "μην μου πουλάς εμένα πνεύμα"?ΜΗΝ εισαι φιλοχρηματος
καλλιεργησε το πνευμα σου![]()
για πεςξέρεις από που βγήκε η έκφραση "μην μου πουλάς εμένα πνεύμα"?![]()
απο τον νιπλη?ξέρεις από που βγήκε η έκφραση "μην μου πουλάς εμένα πνεύμα"?![]()
από αυτούς που δεν έχουν μία και προσπαθούν να πουλήσουν πνεύμα προφανώςγια πες![]()
είναι και αυτό μια οπτικήαπο τον νιπλη?![]()
υπαρχουν και αυτοι ναιαπό αυτούς που δεν έχουν μία και προσπαθούν να πουλήσουν πνεύμα προφανώς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
είναι και αυτό μια οπτική![]()
και ποιός στρατιωτικός θα του κάνει τα χατήρια ? όλοι τον σιχαίνονταιΟ Κούλης θα το παίξει Παπαδόπουλος τώρα?
Εχει σχέδιο.και ποιός στρατιωτικός θα του κάνει τα χατήρια ? όλοι τον σιχαίνονται
Έχει όμως εναλλακτική να μαζέψει όλους τους μπραβοκούληδες
στραβούς κουτσούς ανάπηρους ημίτρελους με αλτσχάιμερ ,λίγδιδες από τα τσοντάδικα
να φτιάξει διμοιρίες κρούσης![]()
ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ο γκαντέμης ? γαμώ τον αλλάχ τουΕχει σχέδιο.
Αλλα όσα και να κάνει δεν ξαναβγαίνει.
Θα το έκανε.ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εθνική ο γκαντέμης ? γαμώ τον αλλάχ του
τους μυρίζομαι από τα 500 μέτραυπαρχουν και αυτοι ναι![]()
ε ναι φημιζεσαι εξαλλου για την διορατικοτητα σουτους μυρίζομαι από τα 500 μέτρα![]()
ε ναι φημιζεσαι εξαλλου για την διορατικοτητα σου![]()
βλέπω μπροστά πολύ μπροστάε ναι φημιζεσαι εξαλλου για την διορατικοτητα σου![]()
ναι εισαι και οξυδερκης και πρωτοποροςβλέπω μπροστά πολύ μπροστά
οτι ησουν και εσυ δηλαδηναι εισαι και οξυδερκης και πρωτοπορος![]()
ναι εισαι και οξυδερκης και πρωτοπορος![]()
σε προειδοποιησα να ΜΗΝ σπαμμαρεις θα γαμηθειςοτι ησουν και εσυ δηλαδη![]()
εμενα μην με προειδοποιεις γιατι ουτε απο DNA δεν θα σε βρισκουνσε προειδοποιησα να ΜΗΝ σπαμμαρεις θα γαμηθεις
ΕΛΑ σε περιμενω με Κουκλαεμενα μην με προειδοποιεις γιατι ουτε απο DNA δεν θα σε βρισκουν![]()