Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
184
Πόντοι
0
Τύπε μου, οκ, το σύστημα είναι λάθος, συμφωνούμε. Όσο δεν το βλέπουμε να αλλάζει τι κάνουμε εμείς για να μη συνεχίσουμε το λάθος και καταστρέψουν οι νέοι το μέλλον τους; Tι κάνουν αυτοί οι μπούφοι οι γονείς, έφορων δεν το κάνει το κράτος - πατερούλης και δε λένε να ξεκολλήσουν από το τρίπτυχο "γιατρός-δικηγορος-πολιτικος μηχανικός"; Όταν έχει στουμπώσει η αγορά και οι μισοί φυτοζωούν; (Αν και δε φυτοζωούν εντελώς για να λέμε και όλη την αλήθεια).

Όποτε, μαζί σου, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη, καμία βοήθεια, ανύπαρκτος επαγγελματικός προσανατολισμός στα λυκειοπαιδα για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στα επαγγέλματα και τι θα ήταν το σωστότερο να ακολουθήσουν, αλλά δεν ξεκολλάνε τα μυαλά τους και οι γονείς-υποψηφιοι από τα "πιασάρικα" επαγγέλματα.
Φίλε μου έχω φτάσει σε μία ηλικία που δεν με νοιάζει πλέον. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, επιστήμονας, και πιο πολύ δουλεύω για να κάνω το κέφι μου και επιεδή δεν μπορώ να είμαι άεργος. Ανήκω σ' αυτή την κατηγορία που ξεκολιάζομαι κανονικά γιατί συνειδητά τα πραγματικά μου εισοδήματα είναι πολύ μικρότερα αυτά που σου επιβάλλουν με τα τεκμήρια. Πολλοί άσχετοι μιλάνε για τη δυνατότητα αμφισβήτησης, όμως όσοι το έκαναν, τους γάμησαν τη μάνα και τον πατέρα μαζί. Πραγματικά είναι πλέον στ' αρχίδια μου, αλλά αν ήμουν 35 χρονών, μπορεί και να είχα κάνει αποστολή αυτοκτονίας σε κάνα υπουργείο. Ο Χατζηδάκης ήταν ο πλέον γελοίος υπουργός ever. Τα έχω μαζεμένα με τον Κούλη, όμως την ψήφο μου σε αριστερό κόμμα προτιμώ να μου κοπεί το χέρι παρά να την ρίξω. Αποχή, ούτε λόγος, κηραλοιφές αποκλείονται, επομένως θα πάω με τις εναπομείνασες πορτοκαλιές

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.881
Πόντοι
3.556
Επίσης θα έπρεπε να υπάρχει μέριμνα , για το τι θα κάνεις αυτός που παίρνει πτυχίο νομικής πχ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ.

Δεν μπορεί να τον πετάνε στα σκουπίδια.
Στη Γερμανία πχ , την Ιατρική την τελειώνει το 1/3 όσων ξεκινούν .
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΜΩΣ.
Κόβονται πολλοί ενδιάμεσα . ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ . Και συνεχίζουν σε πιο ελαφρύ πρόγραμμα υγειονομικών σπουδών όμως.
Πχ δεν θα πάρεις πτυχίο ιατρικής , επειδή δεν τα καταφέρνεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Γίνεσαι νοσηλευτής ανώτατης εκπαίδευσης , πας ιατρικά εργαστήριο , γίνεσαι φυσικοθεραπευτης, βοηθός ακτινολογικού ... ΟΧΙ ΛΑΤΖΕΡΗΣ ή ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ... ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΟΥ ......

Και για τον αριθμό των ελευθέρων επαγγελματιών ιατρών , βάση απογραφής, η πολιτεία ορίζει αριθμό !
Πχ 1500 ιδιώτες οδοντίατροι στο Μόναχο . ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΛΛΟΣ 1501 !!!!!! Με τίποτε.
Είτε περιμένεις να χηρεύσει θέση ....... που και πάλι αν δεν είσαι ο μόνος στην αναμονή ....
γίνεται αξιολόγηση .. βαθμοί , προυπηρεσία , μεταπτυχιακά εξειδίκευση , σεμινάρια κτλ και τη θέση την παίρνει ο καλύτερος.

Αλλιώς ... αν δεν έχει θέσεις στο Μόναχο πχ .... πας στο Ροστοκ που έχει .... ή στο νόϊμπαντεμποργκ ... ή σε κανά χωριό .

'Ετσι η Γερμανία, με 85 μύρια πληθυσμό , έχει 27500 οδοντιάτρους ιδιώτες και δουλεύουν όλοι καλά.
Η Ελλάδα προ κρίσης είχε 17000 και τώρα έχει 10900 (πριν τον περονοσπορο 5073/2023)
με 3-4 εκατομμύρια νεκρούς οικονομικά κατοίκους, που πέρα από ενοίκιο , δεη ευδαπ κινητη σουπερ μαρκετ
δεν θα δώσουν ποτέ 1€ σε κανέναν επαγγελματία, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν .
Και είναι τα χάλια τους.

Αντίστοιχα δικηγόρους, έχει 166.000 χιλιάδες η γερμανία και η ελλάδα έχει 40.000 .

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ , ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ.

Στην ελλάδα δεν το κανουν γιατί

πολλοί φοιτητές = ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ =
= ΠΟΛΛΟΙ ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ =
= ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ = ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

συν ότι
ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ=
=ΠΟΛΛΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΣΧΟΛΩΝ=
=ΠΟΛΛΟΙ ΦΘΗΝΟΙ ΧΑΜΑΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και η αποχή στις Ευρωεκλογές του 2024 ήταν 59% .
Με προοπτική να αυξηθεί .

Ακριβώς αν ανοίξεις θέμα μεταγραφών θα σε δέρνουν δεξιοί και αριστεροί μαζί αφού είναι όλοι αναμεμιγμενοι.Τα βαφτίζουν όλα κοινωνικά προβλήματα.Σου λεει κάνουμε ότι θέλει ο λαός.Θελει ο λαός μεταγραφές?Θα κανομε μεταγραφές.Θελει να πέσουν τα στάνταρντ εισαγωγής στο πάτωμα να παίρνουν όλοι πτυχίο?Θα τα ρίξουμε στο πάτωμα.Ο,τι θέλει ο λαός.Εμεις ακολουθούμε τη λαϊκή βούληση.
Όταν βέβαια έρχεται χρεοκοπία μετά λένε δεν ήμουνα εγώ υπεύθυνος ήταν ο άλλος,εμείς λαϊκές εντολές ακολουθουσαμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.536
Πόντοι
5.506
Φίλε μου έχω φτάσει σε μία ηλικία που δεν με νοιάζει πλέον. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, επιστήμονας, και πιο πολύ δουλεύω για να κάνω το κέφι μου και επιεδή δεν μπορώ να είμαι άεργος. Ανήκω σ' αυτή την κατηγορία που ξεκολιάζομαι κανονικά γιατί συνειδητά τα πραγματικά μου εισοδήματα είναι πολύ μικρότερα αυτά που σου επιβάλλουν με τα τεκμήρια. Πολλοί άσχετοι μιλάνε για τη δυνατότητα αμφισβήτησης, όμως όσοι το έκαναν, τους γάμησαν τη μάνα και τον πατέρα μαζί. Πραγματικά είναι πλέον στ' αρχίδια μου, αλλά αν ήμουν 35 χρονών, μπορεί και να είχα κάνει αποστολή αυτοκτονίας σε κάνα υπουργείο. Ο Χατζηδάκης ήταν ο πλέον γελοίος υπουργός ever. Τα έχω μαζεμένα με τον Κούλη, όμως την ψήφο μου σε αριστερό κόμμα προτιμώ να μου κοπεί το χέρι παρά να την ρίξω. Αποχή, ούτε λόγος, κηραλοιφές αποκλείονται, επομένως θα πάω με τις εναπομείνασες πορτοκαλιές
Γι αυτο λεω οτι το θεμα ειναι πως θα καθοδηγησουμε την επομενη γενια να μη φαει το λουκι που λιγοτερο ή περισσοτερο τρωμε εμεις. Ανεξαρτητως πολιτικων αποχρωσεων, το «συστημα» που ειναι δομημενο και λειτουργει στην κοινωνια μπορουμε να το «τριπλαρουμε» μονοι μας αντι να περιμενουμε να αλλαξει. Και τοτε ισως πραγματικα αλλαξει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.654
Πόντοι
3.936
Τύπε μου, οκ, το σύστημα είναι λάθος, συμφωνούμε. Όσο δεν το βλέπουμε να αλλάζει τι κάνουμε εμείς για να μη συνεχίσουμε το λάθος και καταστρέψουν οι νέοι το μέλλον τους; Tι κάνουν αυτοί οι μπούφοι οι γονείς, έφοσον δεν το κάνει το κράτος - πατερούλης και δε λένε να ξεκολλήσουν

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.881
Πόντοι
3.556
Πάνω σε αυτό , το πιο ακραίο κλείσιμο πόρτας , είναι η διαγραφή παλιών φοιτητών .

Φαντάσου αυτόν που γαμήθηκε όλα τα χρόνια ως μαθητής , έγραψε άριστα , μπήκε ιατρική , πέρασε όλα τα μαθήματα , ολοκλήρωσε κλινικές ... ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ .... και θα τον διαγράψουν ... επειδή τους χαλάει τις αξιολογήσεις και κατατάξεις.
Δεν εξετάζω καν , το γιατί δεν πέρασε το μάθημα .

Πάνω σε αυτό , θα έπρεπε επίσης να υπάρχει θεσμός .... όταν κάποιος καθηγητής επί σειρά ετών
κάνει εξετάσεις στο μάθημά του ... και τα ποσοστά αποτυχίας ... είναι 95% ....

ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ... όχι να τελειώνει η ακαδημαϊκή του καριερα απλά ....
να του ακυρώνεται και το πτυχίο .......... πρόκειται για ψυχανώμαλο καθίκι , διεστραμμένο με ΥΠΟΠΤΑ (τουλάχιστον) κίνητρα.

Γεμάτα τα ελληνικά ΑΕΙ με τέτοια φυντάνια τις δεκαετίες που πέρασαν .
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ....

Οι αιώνιοι φοιτητές δεν επιβαρύνουν το σύστημα.Τους ενοχλούν γιατί μερικοί γίνονται φοιτητοπατερες και κάνουν αριστερή κατήχηση στους φοιτητές.Η καθημερινότητα του φοιτητή επηρεάζεται από τους μεταγραφέντες και την καθηγητική αυθαιρεσία.Εχει το εργαστήριο πχ δομηθεί για 10 φοιτητές σκάνε 30 και γίνεται μπάχαλο.Για αυτά όμως τα θέματα μούγκα στη στρουγκα.Δεν τολμάει κανένας να πει γιατί ρε καθηγητή μου υποβαθμίζεις τη σχολή με τις μεταγραφές γιατί μετά θα τον φάνε ζωντανό.Είναι πολλοί στο κόλπο.Αυτά τα θέματα ειναι ταμπού.Επιτρέπεται να μιλάει κανείς για πράγματα που δεν τον επηρεαζουν όπως αναρχικούς που τα σπάνε που βρωμίζουν κτλ,για καταλήψεις αλλα για μεταγραφές,κοφτηρια που αφορούν την καθημερινότητα του δεν επιτρέπεται να μιλά.Ετσι δημιουργείται αυτη η αλλοτρίωση.Η λογική τους είναι αν έχεις αρχίδια μιλα για μεταγραφές επωνύμως και θα δεις που θα βρεθείς.Τώρα ανωνυμως μου σκοτίζεις τα μεζεα.Θέλουμε και τις κάνουμε τις μεταγραφές εμείς αποφασίζουμε.Οπότε λες και εσύ αεί γαμησου παλιομαλακα τώρα θα δεις τι θα πάθετε και εσείς και ο συρφετος και όσοι σας στηριζουνε.Θα σας κανω να κατουρησετε βδέλλες,σταματήστε το αν μπορείτε.Μετα λέγανε έχουμε εκπλαγεί από το τεράστιο μίσος πήραμε το μήνυμα και κάτι τέτοια.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.523
Πόντοι
456
Λογικά ένα 2,2% συν η ΝΔ :coffee:

και τγη πληρωνουμε και οι υπολοιποι που ποτε δεν ψηφισαμε τα 2 βρωμοκομματα ,και ειδικα αυτος μου φερνει αηδια και που τον βλεπω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.654
Πόντοι
3.936
Τους ενοχλούν γιατί μερικοί γίνονται φοιτητοπατερες και κάνουν αριστερή κατήχηση στους φοιτητές.
Και ποιος να κανει κατηχηση καλυτερα- μηπως ο κουκουλοφορος γερμανοτσολιας υπερμαχος της 13ωρης εργασιας στην συγχρονη γαλερα?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.935
Πόντοι
6.056
Οι αιώνιοι φοιτητές δεν επιβαρύνουν το σύστημα.Τους ενοχλούν γιατί μερικοί γίνονται φοιτητοπατερες και κάνουν αριστερή κατήχηση στους φοιτητές.
Αριστερός , όπως και φλώρος ΔΑΠίτης και ΠΑΣΠάκι σίχαμα ,
ποτέ δεν καθυστερούν .
Τελειώνουν τη σχολή ακριβώς την ημέρα που δίνονται οι εξετάσεις για το τελευταίο μάθημα τον Ιούνιο .

Οπότε αιώνιος, γινόταν κανένας φουκαράς , με προβλήματα , υγείας , φτώχειας , οικογένειας και οτιδήποτε άλλο ή συνδιασμό όλων αυτών.

Θα συμφωνούσα με τη διαγραφή των αιωνιων , αν αναφέρονταν σε όσους έχουν περάσει λιγότερα από το 50% των μαθημάτων ...
ίσως και του 75%.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.731
Πόντοι
456
558771916_25379780078276948_8283160775892324014_n.jpg

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.881
Πόντοι
3.556
Αριστερός , όπως και φλώρος ΔΑΠίτης και ΠΑΣΠάκι σίχαμα ,
ποτέ δεν καθυστερούν .
Τελειώνουν τη σχολή ακριβώς την ημέρα που δίνονται οι εξετάσεις για το τελευταίο μάθημα τον Ιούνιο .

Οπότε αιώνιος, γινόταν κανένας φουκαράς , με προβλήματα , υγείας , φτώχειας , οικογένειας και οτιδήποτε άλλο ή συνδιασμό όλων αυτών.

Θα συμφωνούσα με τη διαγραφή των αιωνιων , αν αναφέρονταν σε όσους έχουν περάσει λιγότερα από το 50% των μαθημάτων ...
ίσως και του 75%.

Αν διαγράψουν φοιτητές σε σοβαρές σχολές, που χρωστάνε ένα μάθημα
νομίζω είναι ζήτημα χρόνου να ζήσουν ένα ελληνικό κολουμπιν ή και περισσότερα.

Θυμάμαι έναν του Συνασπισμού πέρασε 20 μαθήματα σε μια εξεταστική και πήρε πτυχίο.Ο τύπος δεν ήξερε καν πού είναι η έδρα,ρώταγε παιδιά εδώ είναι,ναι του λέγανε,έμπαινε και πέρναγε το μάθημα.Εκεί χάνεις πάσα ιδέα γιατί καταλαβαίνεις οτι όλοι είναι στο κόλπο.
Ενας άλλος παραλίας που ζήτημα να παρακολουθούσε μαθήματα μια ώρα τη βδομάδα αλλά ασχολούταν με το κόμμα δεκάωρο τη μέρα έγινε καθηγητής πανεπιστημίου,να τραβάς πουτσότριχες τελείως.
Μην πούμε και για τους Δαπίτες πώε βρέθηκαν όλοι με μεταπτυχιακά,διδακτορικά κτλ.
Αλλά τολμάει έστω και ένας να προτείνει κατάργηση όλων των παρατάξεων στα πανεπιστήμια?Ενας να βάλει το ζήτημα ή να μιλήσει στα κανάλια?Ποτέ και πουθενά.
Εδώ υπήρχε το αίτημα της ελευθερίας της συνδικαλιστικής δράσης ήτοι ο φοιτητής που ασχολούτο με τα συνδικαλιστικά και τα κομματικά εδικαιούτο αυτομάτως το συνδικαλιστικό πέντε στα μαθήματα για να μπορεί να έχει ελευθερία δράσης και να μην περιορίζεται από τις ώρες διαβάσματος.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.935
Πόντοι
6.056
Τα έχω μαζεμένα με τον Κούλη, όμως την ψήφο μου σε αριστερό κόμμα προτιμώ να μου κοπεί το χέρι παρά να την ρίξω. Αποχή, ούτε λόγος, κηραλοιφές αποκλείονται, επομένως θα πάω με τις εναπομείνασες πορτοκαλιές
Πιστεύεις ακόμη τις παλιές ταμπέλες ... που λέγαμε ότι θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές ....

Ρώτα κάποιους γόνους , μπατήρηδες οι ίδιοι , που κληρονόμησαν πανάκριβα σπίτια ... ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .
Χαμένα ήδη . Δεν αναφέρομαι σε μέλλοντα χρόνο , αλλά σε παρελθόντα.
Οι σπιταρώνες των λεφτάδων του 1980 .... με απογόνους σημερινούς μεσήλικες ....
ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΔΗ ΧΕΡΙΑ ... ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ...
Και ότι απομένει ... λίαν συντόμως !

Δεν τα πήραν τα σπίτια οι κομμουνιστές .

Εκεί είναι η τεράστια επιτυχία του καθεστώτος. Δεν άφησε επιλογή σε αυτόν που παραδοσιακά μισούσε την αριστερά.

Οπότε έρχεται ... έκτακτος φόρος ακίνητης περιουσίας .... (θα ζητήσουν εκτάκτως ... το 15% της αξίας της ακίνητης περιουσίας)
εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης (από σημαίνει ότι ο λογαριασμός ύδρευσης θα ακολουθήσει την πορεία του αντίστοιχου ρεύματος τα τελευταία χρόνια) ....

απόσυρση όλων των παλιών ΙΧ για "οικολογικούς λόγους" (να έχουν αμάξι όσοι είχαν το 1950 ... ή το 1935 ακόμη καλύτερα) ...

Υποχρεωτική αναβάθμιση όλων των ακινήτων μέχρι ... κατηγορία Β ... ή και Α γιατί όχι ....
(για να πάει το ποσοστό ιδιοκατοίκησης που κάποτε ήταν 92% , τώρα ΛΕΝΕ ότι είναι 62% κάτω από 40%) .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.935
Πόντοι
6.056
Θυμάμαι έναν του Συνασπισμού πέρασε 20 μαθήματα σε μια εξεταστική και πήρε πτυχίο.
Επειδή είμαι πιο παλιός .... υπήρξε περίπτωση που πέρασε άλλος 30 από τα 50 σε μία εξεταστική ...
ΑΝ ΑΠΛΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ... ο τύπος έπρεπε να είναι σε τρία αμφιθέατρα την ίδια ώρα
να γράψει τρία μαθήματα διαφορετικά. Επειδή έγινε λίγο μανούρα .... ΤΟΤΕ ΜΠΗΚΕ ΟΡΙΟ ...
να μη μπορει να δινει καποιος πανω απο 20 μαθηματα σε μια εξεταστικη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.935
Πόντοι
6.056
Πολλοί άσχετοι μιλάνε για τη δυνατότητα αμφισβήτησης, όμως όσοι το έκαναν, τους γάμησαν τη μάνα και τον πατέρα μαζί.
Λες για τα εθελοντικά τεκμήρια ;;;

Στο 7.20

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
184
Πόντοι
0
Λες για τα εθελοντικά τεκμήρια ;;;

Στο 7.20
Χα χα ναι αυτά ακριβώς. Αυτά των οποίων η υπαγωγή, εναπόκειται στην ελεύθερη μας βούληση. Απλά και δημοκρατικά. Και αφού τα λέει ο τιτάνας βορίδης, θιγόμενος κι αυτός ως δικηγόρος, είναι δυνατόν να μην είναι έτσι; Κάτι σαν τον ΟΚΕΠΕΠΕ ένα πράγμα. Εκεί να δεις αλήθειες!

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
184
Πόντοι
0
Πιστεύεις ακόμη τις παλιές ταμπέλες ... που λέγαμε ότι θα μας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές ....

Ρώτα κάποιους γόνους , μπατήρηδες οι ίδιοι , που κληρονόμησαν πανάκριβα σπίτια ... ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .
Χαμένα ήδη . Δεν αναφέρομαι σε μέλλοντα χρόνο , αλλά σε παρελθόντα.
Οι σπιταρώνες των λεφτάδων του 1980 .... με απογόνους σημερινούς μεσήλικες ....
ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΗΔΗ ΧΕΡΙΑ ... ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ...
Και ότι απομένει ... λίαν συντόμως !

Δεν τα πήραν τα σπίτια οι κομμουνιστές .

Εκεί είναι η τεράστια επιτυχία του καθεστώτος. Δεν άφησε επιλογή σε αυτόν που παραδοσιακά μισούσε την αριστερά.

Οπότε έρχεται ... έκτακτος φόρος ακίνητης περιουσίας .... (θα ζητήσουν εκτάκτως ... το 15% της αξίας της ακίνητης περιουσίας)
εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης (από σημαίνει ότι ο λογαριασμός ύδρευσης θα ακολουθήσει την πορεία του αντίστοιχου ρεύματος τα τελευταία χρόνια) ....

απόσυρση όλων των παλιών ΙΧ για "οικολογικούς λόγους" (να έχουν αμάξι όσοι είχαν το 1950 ... ή το 1935 ακόμη καλύτερα) ...

Υποχρεωτική αναβάθμιση όλων των ακινήτων μέχρι ... κατηγορία Β ... ή και Α γιατί όχι ....
(για να πάει το ποσοστό ιδιοκατοίκησης που κάποτε ήταν 92% , τώρα ΛΕΝΕ ότι είναι 62% κάτω από 40%) .
Δυστυχώς θα συμφωνήσω και σ' αυτό. Μην νομίζεις πάντως ότι επειδή φόρεσαν ένα κουστούμι, διαφέρουν σε τίποτα. Αυτοί δεν ειναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, είναι πασπαρτού αρκεί να τρώνε. Το όνομα Πισσαρίδης το έχεις ακουστά;

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.022
Πόντοι
2.356
η αποχη παει εμμεσα στον μητσοτακη
λευκα-ακυρα πανε εμμεσα στο μητσοτακη
κομματα που ΔΕΝ μπαινουν στην βουλη, πανε εμμεσα στον μητσοτακη

Οπου μητσοτακη βαλε το πρωτο κομμα.
Αν ψηφισεις ενα απο τα κομματα που δεν ειναι στη βουλη (και ρεαλιστικα δεν εχει καμια ελπιδα να μπει στη βουλη), θα ειναι σαν να πηγαινεις για freddo :coffee:ή σαν να ψηφιζεις μητσοτακη :coffee:
Δυστυχώς, είναι μονόδρομος να ψηφίσεις κάποιον εκτός Βουλής. Όλοι οι υπόλοιποι είναι γνωστοί κι έχουν δοκιμαστεί. Το ότι έμμεσα στηρίζεις τον πρώτο ισχύει με τα ποσοστά που παίρνουν τώρα οι εκτός Βουλής. Πλέον υπάρχει κλιμακωτό μπόνους εδρών με κατώφλι το 25% και όριο της αυτοδυναμίας το 38%. Αν πάρει το σύνολο των εκτός Βουλής πάνω από 10% που έχει συμβεί κι αν θυμάμαι καλά το ανώτερο είναι το 19%, τ' αρχίδια του θα πάρει ο Μητσοτάκης. Γιατί στην ουσία αυτός είναι που χάνει ψήφους.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.935
Πόντοι
6.056
Δυστυχώς θα συμφωνήσω και σ' αυτό. Μην νομίζεις πάντως ότι επειδή φόρεσαν ένα κουστούμι, διαφέρουν σε τίποτα. Αυτοί δεν ειναι ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί, είναι πασπαρτού αρκεί να τρώνε. Το όνομα Πισσαρίδης το έχεις ακουστά;
Εννοείται . Απλά ο κόσμος , δεν καταλαβαίνει ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Τα παπαγαλάκια του συστήματος,
για τη διαιώνισή του , περνάνε στο υποσυνείδητο το μήνυμα "είναι κακοί δημοκράτες, για αυτό μετατρέπουν τους ευρωπαίους σε δουλοπάροικους, αλλά έχει και καλούς" .

Με τον ίδιο τρόπο που λένε "ο Στάλιν , δεν ήταν καλός κομμουνιστής, δεν ήταν αληθινός κομμουνισμός το χολοντόμορ, τα γκούλαγκ , οι εκτελέσεις".

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ... και διαπιστώνει ότι 100% αυθεντικός κομμουνιστής ήταν ο Στάλιν.
Όλα ... by the book τα έκανε ! Όταν γράφει το μανιφέστο ότι οι επικίνδυνες ιδέες, πρέπει να εξαφανίζονται μαζί με τους φορείς τους ...
τι άλλο υπονοεί πέρα από εκτελέσεις, χολοντόμορ , δίκες της μόσχας, γκούλαγκ , υπόγεια της λουμπλιάνκα ;

ΚΑι αποδεικνύεται ότι ήταν ... και δημοκρατική η ΕΣΣΔ !!!!!! Γιατί και οι δημοκρατίες, το ίδιο κάνουν , με άλλα μέσα.

Τα ρεζίλια των βρυξελών που παίρνουν αποφάσεις για τη ζωή των 600.000.000 ποιός τους ψήφισε ;
Οι ίδιοι που είχαν ψηφίσει το Λένιν , το Στάλιν , τον Κρουτσώφ κτλ .
Η Ε.Ε. είναι η νέα Σοβιετία. Πολύ πιο πετυχημένη , γιατί δεν την πολεμάνε.

Το μέλλον αν δεν αλλάξει κάτι ;

1)Υπάλληλοι όλοι .
2)Δουλειά 18 ώρες , 365 μέρες.
3)Καμία ιδιοκτησία. Μένεις στο νοίκι . Οπότε μόλις κάνεις μαγκιές, στο δρόμο και ψόφο .
4)Κατάργηση μετρητού και κατοχής χρυσού. Όλα ψηφιακά. Όταν δίνεις στον 11χρονο λεφτά στο ψηφιακό πορτοφόλι
γιατί όταν ολοκληρωθεί το σύστημα, δεν θα μπορεί να πάει σε φαστφουνταδικο με ψηφιακό πορτοφόλι γονέων ...
θα έχει παιδικό .... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ....

οπότε όταν δίνεις στο 11χρονο παιδί λεφτά να φάει έξω ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ....
ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ .... για την ασφαλή μεταφορά ... τη διαχείριση ... τη διατήρηση ....
Οι τράπεζες ανήκουν στα αφεντικά. Πρέπει να τα παίρνουν από τους μούλους.
5)Οι μούλοι , δεν έχουν αυτογνωσία της κατάστασής τους . Πιστεύουν ότι είναι ελεύθεροι !!!!!
Ψηφίζουν , έχουν διώξει τους βασιλιάδες, δεν επιτρέπουν σε ακραίες φωνές να μιλάνε .... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ.
6)Με τα όλα ψηφιακά , χωρίς ιδιοκτησία .... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ,ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΑΜΑΤΑ.

Κάνε μαγκιές να σε δω . Υπέκυψε ... στο λαϊκισμό των άκρων !!!!!
6)Πλήρης απώλεια εθνικής ταυτότητας, κάθε συνεκτικού κρίκου. Να μη μπορεί να προκύψει ομαδοποίηση καμίας μορφής.
Ο πληθυσμός να είναι ένας αχταρμας.
7)Οι ολιγάρχες και οι κοτσαμπάσηδες και τα παιδιά τους ; Επειδή έχουν .... βαριά βιογραφικά .... σε πανεπιστήμια με υψηλή κατάταξη ....
θα παίρνουν σε μια μέρα, όσο παίρνει ένας μούλος την πενταετία.
Σιγά σιγά θα απομακρύνονται και οι τόποι κατοικίας τους από της πλεμπας, να μην έρχονται σε επαφή.
Κλειστές πριβέ γειτονιές, ήδη υπάρχουν αυτά , ουρανοξύστες που δεν πλησιάζεις με τίποτε , ιδιωτικά νησια , παραλίες.

hijra

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
615
Πόντοι
81
Δεν εξετάζω καν , το γιατί δεν πέρασε το μάθημα .
Εγώ θα το εξετάσω γιατί είναι σημαντικό.
Άλλο να χρωστάει 1 μάθημα στο 6ο έτος και να πάει για πτυχίο με 1 χρόνο καθυστέρηση και άλλο να χρωστάει 1 στο 20ο, 2 στο 19ο, 3 στο 18ο, 4 στο 17ο..., 50 στο 6ο!
ίσως και του 75%.
Deal με 75%. :sunglasses:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον κούλη τον πήρε ο κατήφορος πολιτικά και όλο και περισσότεροι αποστασιοποιούνται από τη θέση του με κυριότερο τον Δένδια ο οποίος σαν πολύ καλός διπλωμάτης επέλεξε την καταλληλότερη στιγμή να ρίξει τη σπόντα για τον ρούτσι στον κούλη.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom