Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.320
Πόντοι
5.506
555700061_1419071493553203_6324886397954812950_n.jpg

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.695
Πόντοι
41.293

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.304
Πόντοι
456
Πονάτε ομοφοβικοί ζαίοι ;;;:effemine::effemine:
Εμείς στη ΝΔ έχουμε τους περισσότερους ΛΟΑΤΚΙ...

Από την δημοσιοποίηση των πόθεν έσχες βγήκαν πολλά και κυρίως εξοργιστικά νέα για την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών της Ελλάδας, αλλά βγήκε και μια πιπεράτη είδηση, που ελάχιστοι παρατήρησαν. Αυτή η είδηση δεν υπήρχε περίπτωση να ξεφύγει από τους «επιθεωρητές» του VOICENEWS που από το πρωί ξεψαχνίζει τα πόθεν έσχες!

Ανακαλύψαμε λοιπόν ότι ο βουλευτής της ΝΔ που, σύμφωνα με το πόθεν έσχες του, είναι παντρεμένος με άντρα, είναι ο...

Θεέ μου σε τι κόσμο ζούμε! Τώρα όλα τα ξέκωλα πάνε και μαζεύονται στις πατριωτικές, συντηρητικές, υπέρ της οικογενείας κομματικές παρατάξεις! Έρχεται η ημέρα της Κρίσεως! θα καούν εις την πυρά της κολάσεως όλοι οι αμαρτωλοί! Είμαι Νεοδημοκράτης από τα γεννοφάσκια μου και τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Αίσχος!

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.365
Πόντοι
2.356
Θεέ μου σε τι κόσμο ζούμε! Τώρα όλα τα ξέκωλα πάνε και μαζεύονται στις πατριωτικές, συντηρητικές, υπέρ της οικογενείας κομματικές παρατάξεις! Έρχεται η ημέρα της Κρίσεως! θα καούν εις την πυρά της κολάσεως όλοι οι αμαρτωλοί! Είμαι Νεοδημοκράτης από τα γεννοφάσκια μου και τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί στην ζωή μου. Αίσχος!
Ετσι δε λέγαμε εδω μεσα για τον περιβοητο νομο? Οτι τον βαλανε για να βολεψουνε 2-3 δικούς τους?

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
Πολλοί λένε δεν υπάρχει αντιπολίτευση και ο κουλης παίζει μόνος του μπάλα κλπ

Έχετε καταλάβει ότι αυτή τη στιγμή η ΝΔ ελέγχει όλα τα ΜΜΕ καμία φωνή αντιπολίτευσης δεν ακούγεται κανένα σχόλιο καμία αναφορά.
Εδώ ακόμα δημοσιογράφοι δεν ασχολουνται μέ τα πολιτικά ζητήματα πάρα μόνο οι εκλεκτοί της κυβέρνησης όπως πορδοσαλτε Οικονόμου κλπ
Η ΝΔ έχει απλώσει σε κάθε σταθμό δημοσιογράφους δικού της συμφέροντος και επεφημουν ολοήμερα την κυβέρνηση
Η φωνή της αντιπολίτευσης δεν ακούγεται ακόμα και μέσα από τα βουλευτικά έδρανα,γενικά η αντιπολίτευση έχει φιμωθει,οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι το ίδιο.
Οπότε δεν συμβαίνει αυτό που λέμε δεν υπάρχει αντιπολίτευση αλλά δεν ακούγεται η αντιπολίτευση στον μέσο πολίτη.
Ο μέσος πολίτης δεν έχει πρόσβαση με την αντιπολίτευση αυτοί οι δίαυλοι έχουν κοπεί με εντολή της κυβέρνησης
Επίσης η κυβέρνηση επενδύει πολύ σε δημοσιογραφιες τύπου λαιφ σταιλ με ζητήματα τα οποία περνουν το βλέμμα του πολίτη από τα πολιτικά και ασχολείται με τον μπισμπικη τώρα παλιότερα με τη μουρτζουκου κλπ
Ο κουσουλος όσο και να το παίζει δημοσιογράφος καλός δεν τολμά όμως να ασχοληθεί με τη πολιτική ειδησεογραφια,πάρα παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης να απασχολεί τους πολίτες με ζητήματα κοινωνικού χαρακτήρα

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.311
Πόντοι
3.556
Μπράβο στον Κώστα Βαξεβάνη.
Ο Αυγενάκης κάνει ανάρτηση αλλά δεν επιτρέπει σχόλια. Έχουμε λοιπόν:

1. Το πόθεν εσχες δεν αντλεί αυτόματα στοιχεία από το Ε9 αλλά συμπληρώνεται από αυτόν που κάνει τη δήλωση. Από τον ίδιο δηλαδή

2. Ο κύριος Αυγενάκης υποστηρίζει ότι πήρε τα λεφτά, υπέγραψε προφανώς συμβόλαια, αλλά αυτό δεν σήμαινε αλλαγή ιδιοκτησίας;

3. Κάθε αλλαγή ιδιοκτησίας στο πόθεν εσχες , αναγράφεται με τον αριθμό συμβολαίου πώλησης και όχι με κάποιο έγγραφο του Κτηματολογίου. Γιατί δεν το έκανε;

4. Σε κάθε περίπτωση έχει υποχρέωση να δημοσιοποιήσει τα συμβόλαια για να αποδείξει ότι απλώς έκανε κάποιο λάθος

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.791
Πόντοι
456

Δημοσκόπηση Alco: Πάνω από τους μισούς πολίτες δηλώνουν ότι δεν θα ωφεληθούν από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ​

Ο... «κανένας» θεωρείται από τους περισσότερους ο πιο «επιτυχημένος» υπουργός της κυβέρνησης

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.929
Πόντοι
216
Ποια αντιπολίτευση να στηρίξεις;
Αυτόν που απλά θέλει να βγει για να φάει;
Γι'αυτό και το 60% αποχη από τα πολιτικά δρώμενα..
Δυστυχώς κάπως πρέπει να αλλάξει ως δια μαγείας το πολιτικό σύστημα, βλ άρση ασυλίας, κτλ, για να ξανασχοληθει ο κόσμος..
Μέχρι τότε ο σώζων εαυτό σωθητο

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.668
Πόντοι
6.166
ΕΤΣΙ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ .ΑΥΤΟ

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.668
Πόντοι
6.166
Εμβολιαστε τα ζωα ρε νιαμου αλλα αν ειχα παρει κανενα παραδακι απο φαρμακευτικες και του κτηνοτροφους θα εμβολιασαν

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.320
Πόντοι
5.506
θηριωδης αυτη η κοβεσι....ευχομαι να κανει το κωλαντερο του φλωριδη να του βγει απο τα αυτια

• Like
Αντιδράσεις: riding

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.929
Πόντοι
3.936
Δεν με ενδιαφερει το προσωπο αλλα αυτο που λεει ειναι το σωστο
Μα δεν μίλησα για το πρόσωπο αλλά για αυτά που λέει. Με βάση τα λεγόμενα του λοιπόν και μόνο αυτό λογικό είναι να ανεβαίνει τα ποσοστά

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.150
Πόντοι
6.256
Εμβολιαστε τα ζωα ρε νιαμου αλλα αν ειχα παρει κανενα παραδακι απο φαρμακευτικες και του κτηνοτροφους θα εμβολιασαν

Παιρνουν αποζημιωση για οσα σφαγειαζονται λεει ο αλλος,δεν λεει ποιος ελεγχει ποσα σφαζονται απο αυτα που δηλωναν χωρις να υπαρχουν.Τα εμβολια δεν εχουν μεγαλη αποτελεσματικοτητα και ειναι απο το Πακισταν ειπε ενας αλλος.Πως τους λεγανε πριν 2-3 χρονια οσους ειχαν αμφιβολιες για τα εμβολια,α ναι ψεκ.Ψεκασμενοι στο κυβερνων κομμα?:confused::confused::confused::coffee:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.864
Πόντοι
6.256
Για τους θλιβερούς μπραβοκούληδες του μπου που ελεγαν τον τραμπακουλα τρελλό.
Αυτος φροντιζει τη χώρα του,
MAGA
Εμείς που δεν ειμαστε τρελλοί επιμένουμε στο ουζο και το μουσακά.
Πόσους μουσακάδες πουλησαμε φετος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom