Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.266
150 χώρες έχουν αναγνωρίσει το παλαιστηνιακο κράτος αλλά η κυβέρνηση νδ ακόμα δεν έχει αναγνωρίσει,πόσο θα περιμένουν ακόμα να το αναγνωρίσουν?περιμένουν να του δώσουν το οκ η μαφία των Βρυξελλών για να αναγνωρίσει....
Από την άλλη τον τζιχαντιστη τον συριο τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες αλλά αυτός είναι δημοκρατικός,εεε και τι έγινε που σκότωσε κάμποσους δεν έγινε τίποτα το έκανε για την ελευθερία του συριακου λαού
Δεν έχετε καταλάβει ότι το ισλαμικό κράτος απέκτησε νομιμότητα διεθνής φόρεσε κουστούμι αναγνωριστικε από παντού και έγινε ηγέτης κράτους
Το οργανωμένο σχέδιο της δύσης να δούμε που θα φτάσει

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
150 χώρες έχουν αναγνωρίσει το παλαιστηνιακο κράτος

ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ την έχει αναγνωρίσει κανείς ;
Των Αρμενίων πόσοι την αναγνώρισαν ;;;;

Τους ουκρανούς του χολοντόμορ ;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.661
Πόντοι
6.166
Αληθεια τωρα ;;
Παιζει αυτο να ειναι πραγματικο γεγονος ;;; Αν ειναι καντετο ρε μπουρδελα ,στους γυφτους και αλλοδαπους που εχουν γινει παμπλουτοι .Εδω φιλος που εχει μεσιτικο μου λεει ρε μαλακα πως γινεται ο αλβανος να εχει τρια σπιτια και ο Ελληνας ενα ;;;;
Θα απαντησει ο εξυπνακιας οτι ο αλαβνος δουλευε και μαζευε χρηματα και Ελληνας τα ετρωγε στα λουσα :jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:.Ειχα Αλβανο στην δουλεια μου λεει για ενα φιλο του πως εχτιζε σπιτι στην Αλβανια συν ταβερνα για γαμους .Εκλεβαν απο τα σουπερ τα μπουκαλια ουισκι κλπ και τα πουλουσαν στα νυχτερινα μαγαζια .Αν τους επιαναν ο δικηγορος μεσολαβούσε ελεγε οτι τα ηθελε γιατι γιορτασε ο ταδε φιλος δεν ειχε λεφτα να αγορασει κλπ .Τι να λεμε ρε μαλακες τα κοροιδα πιανουν τελικα .

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.836
Πόντοι
6.256
Η κουλοσωστή πλευρά της ιστοριας
1000001195.jpg

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.507
Πόντοι
456
Γι αυτο βαλανε πάντου καμερες. Γιατι σε λιγο θα γινουμε Ινδονησία. Θα σε σταματάει ο αστυνομικος για κράνος θα του δίνεις πενηντουρα και θα φευγεις
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟ μΠΑΛΙ ΤΟ 2006 ,ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΥΡΩ ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ Ο ΜΠΑΤΣΟς ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΔΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕς ΔΙΠΛΩΜΑ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ , ΟΧΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΟΜΩς ΚΑΝΑ ΔΙΕΥΡΟ

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.359
Πόντοι
2.356
Παντως οι Ρομαδες που θα βαλει στην Αστυνομία δεν ειναι σαν τους άλλους. Είναι απο την καλη πλευρά της ιστοριας

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.743
Πόντοι
3.556
Παντως οι Ρομαδες που θα βαλει στην Αστυνομία δεν ειναι σαν τους άλλους. Είναι απο την καλη πλευρά της ιστοριας

Αυτούς θα τους καλούν οι διαρρήκτες όταν θέλουν να περάσουν χειροπέδες στους ιδιοκτήτες.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.836
Πόντοι
6.256
Τωρα δειχνει ο σκαι ψαραγορά στην Αίγινα
Ψαρια απο 18€ 25€
Γαύρος 9€

Η κλιματικη αλλαγή φταίει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.603
Πόντοι
10.656
Τωρα δειχνει ο σκαι ψαραγορά στην Αίγινα
Ψαρια απο 18€ 25€
Γαύρος 9€

Η κλιματικη αλλαγή φταίει
δεν ειναι μονο η τιμη αλλα και η ποιοτητα.
Σου πουλανε σαπιο ψαρι για φρεσκο και ψαρι ιχθυοκαλλιεργειας ή εισαγωγης για ντοπιο αλανιαρικο.
Φυσικα ελεγχος δεν υπαρχει πουθενα, αλλα τα βρισκουν και τα κανουν.

Ειμαστε και (ειδικα) οι πρωτευουσιανοι δυνατοι παικτες, βρωμαει η τσιπουρα σαν βοθρος, εχει καταπιει τα πτερυγια της, τα ματια της ειναι λες και εχει γλαυκωμα, συφιλλη και ικτερο, και εκει οι ασχετοι να το παρουνε για "να φανε ψαρακι, κανει καλο, εχει ωμεγα τρια αρχιδια". Ο τονος κονσερβα που σε λιγο θα πουλιεται ως τονοσαλατα με μιξ μικροπλαστικων πιο υγιεινος ειναι :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.402
Πόντοι
6.256
Σου πουλανε σαπιο ψαρι για φρεσκο και ψαρι ιχθυοκαλλιεργειας ή εισαγωγης για ντοπιο αλανιαρικο.

Ειμαστε και (ειδικα) οι πρωτευουσιανοι δυνατοι παικτες, βρωμαει η τσιπουρα σαν βοθρος, εχει καταπιει τα πτερυγια της, τα ματια της ειναι λες και εχει γλαυκωμα, συφιλλη και ικτερο, και εκει οι ασχετοι να το παρουνε για "να φανε ψαρακι, κανει καλο, εχει ωμεγα τρια αρχιδια". Ο τονος κονσερβα που σε λιγο θα πουλιεται ως τονοσαλατα με μιξ μικροπλαστικων πιο υγιεινος ειναι :coffee:
Γαυρος;Κανιβαλισμος και ετσι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.531
Πόντοι
12.756

μην τους ανοιγεις τα ματια βρε πουστη και δεν βρισκουμε μετά να φάμε :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.402
Πόντοι
6.256
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.531
Πόντοι
12.756
Εσυ ρε που βρισκεις ψαρια;Βουτας στη θαλασσα και ανοιγεις το στομα σαν φαλαινα;

Θες να κανεις ζεσταμα στο σκουπιδιασμα μαζι μου επειδη ακομα δεν εχουν μπει τα γνωστά ναυάγια να ξεσπασεις :coffee::coffee:
Αλλα εγω ειμαι φιλος σου και θα παιξω το παιχνιδι σου :grouphug:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.402
Πόντοι
6.256
Θες να κανεις ζεσταμα στο σκουπιδιασμα μαζι μου επειδη ακομα δεν εχουν μπει τα γνωστά ναυάγια να ξεσπασεις :coffee::coffee:
Αλλα εγω ειμαι φιλος σου και θα παιξω το παιχνιδι σου :grouphug:
Θα απουσιαζω ολη μερα σημερα οποτε τα ποντικια θα χορευουν ελευθερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom