Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
ευτυχως παναγια μου , και ετσι μενει φτωχός ο κοσμος που αμα πλουτιζε δεν θα ηξερε ουτε να φάει τα λεφτα τουλειτουργεί ο ανταγωνισμός στη χώρα και η ελεύθερη αγορά

ευτυχως παναγια μου , και ετσι μενει φτωχός ο κοσμος που αμα πλουτιζε δεν θα ηξερε ουτε να φάει τα λεφτα τουλειτουργεί ο ανταγωνισμός στη χώρα και η ελεύθερη αγορά
δεν είναι φτωχοί σιγανοπαπαδιές είναι γεμάτα φέτος τα καράβια 1000 ευρώ ήθελες να πάρεις το αμάξι μαζί σου κρήτη και βούλιαξαν τα μπλού σταρευτυχως παναγια μου , και ετσι μενει φτωχός ο κοσμος που αμα πλουτιζε δεν θα ηξερε ουτε να φάει τα λεφτα του![]()
Έριξα πολύ γέλιο με τα φορολογικά. Μιλάμε κόντεψε να μου βγεί ο καφές από την μύτη (ακριβώς και αυτός). 6 μέλη οικογένεια 2 γονείς -4 παιδιά όριο 20.000 ευρώ έβαλε ο μουλος. Με τον βασικό και μόνο δεν τους αφορά καν. Δεν βρέθηκε ένας πουστης δημοσιογράφος να του το πει?Κουλομέτρα
Θα πεταξει και καμια τροποποιηση τα μεσάνυχτα της ψηφοφοροριας που κοιμουνται ολοι και του χρονου που θα πάνε στους λογιστες θα λένε "μας αυτός αλλα ελεγε πέρσι"Έριξα πολύ γέλιο με τα φορολογικά. Μιλάμε κόντεψε να μου βγεί ο καφές από την μύτη (ακριβώς και αυτός). 6 μέλη οικογένεια 2 γονείς -4 παιδιά όριο 20.000 ευρώ έβαλε ο μουλος. Με τον βασικό και μόνο δεν τους αφορά καν. Δεν βρέθηκε ένας πουστης δημοσιογράφος να του το πει?
Τι τροποποίηση να κάνει? Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο καν. Μόνο τσιγγάνοι και επενδυτές. Για τους έως 25 ετών δωράκι στα τέκνα βουλευτών και ελάχιστους φοιτητές που δουλεύουν καμία σεζόν μαύραΘα πεταξει και καμια τροποποιηση τα μεσάνυχτα της ψηφοφοροριας που κοιμουνται ολοι και του χρονου που θα πάνε στους λογιστες θα λένε "μας αυτός αλλα ελεγε πέρσι"
εχει μπει προγραμμα με αυτον τον ανθρωπο και θα σωθουμε .. οποιοι επιβιώσουν βεβαια .. που δεν νομιζωΠως σας φάνηκαν τα μέτρα που εξήγγειλε στην ΔΕΘ? Οχι πως θα εφαρμοστούν βέβαια..
Για ποιες πόρτες και πόμολα μιλάτε; Αυτά έχουν φαγωθεί. Τώρα έμειναν κάτι μεντεσέδες και ξυλόβιδες να φάνε και μετά αντίο σας. Δε βλέπετε ότι ούτε μπαρόκες και νταίμες δεν ασχολούνται πλέον, μάλλον κόπηκαν και τα 0.60. Τζάμπα θα δουλεύουν τα "παλικάρια¨![]()
Μην γράφεις τέτοια, γιατί θα ξερογλύφεται η Κλαούντια στο νεροχύτη της πεθεράς που κάνει λάτζα.Νταιμας εχει ξεχυθει στους δρόμους και πανηγυρίζει για την προσωπικη διαφορα ..
Εχει μπει τσοντοσινεμα και μαρκαλευει πακιστανικες πουτσες![]()
Μπορεί να ισιώναν παλούκια τα παιδιά το καλοκαίρι , σε παραλίες .Δε βλέπετε ότι ούτε μπαρόκες και νταίμες δεν ασχολούνται πλέον
εσενα τι σε νοιαζει τι νοιαζει τον Λακη ;τι σε νοιάζει το ταβάνι ρε λάκη![]()
σε αυτό το θρεντ δεν πέφτει τίποτα κάτω ότι γράφεται περνάει από κόσκινοεσενα τι σε νοιαζει τι νοιαζει τον Λακη ;![]()