spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 16.109
- Πόντοι
- 18.546

Μας δουλεύει ψιλό γαζί ο Κυριάκος με τα θαλάσσια πάρκα
Ο Σταύρος Λυγερός για τα θαλάσσια πάρκα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

Ξερω γιατι ζηλευεις τον κυριο Κυριακο ρε καργιολη. Γιατι βρεθηκε ενας πιο τιμιος και πιο ηθικος επιχειρηματιας απο εσενα και προκοψε στην πολιτικη με τιμιες και ηθικες μεθοδους.
Δεν διαφωνούμε κάπου επι της ουσίας.Ναι, όλα από έγγραφα αποδεικνύονται. Και οι τόκοι και όλα.
Στο είπα ότι αυτή η μανία σου με τις ρυζογκοφρέτες θα σε καταστρέψει... Χειρότερες από τζόγο παιδί μου.
Το λέω δε ντρέπομαι…έπαιρνα δάνεια για να ταΐζω τα γούστα μου με τις ρυζογκοφρέτες
Εχει προϋποθέσεις ρε συ. Είναι σύνθετο θέμα, δεν είναι για εδώ.=
Γενικα όμως…δεν σημαίνει ότι όποιος νάνε πάει και βγάζει μια διαταγή πληρωμής πρέπει να έχει κάποια κριτήρια…και όταν λέω δικαστήριο εννοώ την συζήτηση της διαταγής…ποιος την εγκρίνει; Το ειρηνοδικείο; Δε θυμάμαι…
Θα σε γράψουμε και στους Α.Ρ. αν χρειαστεί.Το λέω δε ντρέπομαι…έπαιρνα δάνεια για να ταΐζω τα γούστα μου με τις ρυζογκοφρέτες
κάποιοι τα έτρωγαν στα μπουζούκια, άλλου στο τζόγο...άλλοι στις γκόμενες....εγώ τα έτρωγα στις ρυζογκοφρέτεςΔεν είστε ο μόνος. Σχεδόν όλοι έπαιρναν δάνεια, επειδή κάποιοι είχαν καλλιεργήσει ένα κλίμα ευφορίας, ώσπου να κάνουν τη μεγάλη μπάζα.![]()
Αυτά με τα δικαστικά τα έχω αφήσει πίσω μου ποια ανήκουν στο παρελθόνΕχει προϋποθέσεις ρε συ. Είναι σύνθετο θέμα, δεν είναι για εδώ.
Θα σε γράψουμε και στους Α.Ρ. αν χρειαστεί.
(Ανώνυμους Ρυζογκοφρετοφάγους)
κάποιοι τα έτρωγαν στα μπουζούκια, άλλου στο τζόγο...άλλοι στις γκόμενες....εγώ τα έτρωγα στις ρυζογκοφρέτες
τόσο κακό είναι....μου έφερναν στο σπίτι παλεταρισμένες τις παραγγελίες είχα φτιάξει και ράμπα στο ύψος της νταλίκας στο πάρκινγκ![]()
ήταν οι καλές εποχές που έβγαλε μπλοκ επιταγών και η κουτσή μαρία και η μερσεντές έκανε ρεκόρ πωλήσεων....ειδικά η πασοκική η ε200 σε βυσσινί ή κυπαρισσίΌπως θα είδατε, δεν το χαρακτήρισα. Απλώς ανέφερα πως ήταν μια πολύ διαδεδομένη πρακτική εκείνη την εποχή.![]()
Ενώ τώρα έπεσε πολύ φτώχειαήταν οι καλές εποχές που έβγαλε μπλοκ επιταγών και η κουτσή μαρία και η μερσεντές έκανε ρεκόρ πωλήσεων....ειδικά η πασοκική η ε200 σε βυσσινί ή κυπαρισσί
σε κάθε κωργιό είχε από 3-4![]()
Εξαρτάται ποιον θα ρωτήσειςΕνώ τώρα έπεσε πολύ φτώχεια
Κατά τη σάλα και τα έπιπλαΜε αυτό του ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
![]()
δεν σ' αρέσει καθόλου ο μητσοτάκης,Το συμπέρασμα απ τη χθεσινή συνεντευξη ειναι οτι ομορφηνε η Σία,
Της πάει το μακρύ μαλλί.
Το δε βλέμμα του κούλη έφευγε στο ταβάνι λες και ειχε αραχνες και κατσαριδες.
Αετομάτης ο άτιμος
Kαι οτι για το καλωδιο φταινε λεει οι διαφορές με την Κυπρο.Το συμπέρασμα απ τη χθεσινή συνεντευξη ειναι οτι ομορφηνε η Σία,
Της πάει το μακρύ μαλλί.
Το δε βλέμμα του κούλη έφευγε στο ταβάνι λες και ειχε αραχνες και κατσαριδες.
Αετομάτης ο άτιμος
Είναι φοβερός ο τυπος και φαίνεται ότι είναι αετος- χωρίς να υπάρχει κάποιο ψ\χ πρόβλημαδεν σ' αρέσει καθόλου ο μητσοτάκης,