Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.897
Πόντοι
6.056
-όχι δεν ντρέπεται αυτός,ντρέπονται οι βουλευτές που κινούνται ανάμεσα στον κόσμο που τους γιουχαρουν

-ελπίζοντας πως δεν θα ξαναβγεί κυρίως από τους δικούς του οι οποίοι χωρίς "λιλί" δεν κάθονται
Κανείς δεν ντρέπεται .

Εκάλη .... διακοπές τσαμπέ σε 5στερα ολιγαρχών .... σε σκάφη .... δώρα δεκάδων χιλιάδων ....
τσαμπέ σε όλα τα ακριβά εστιατόρια της χώρας ....
σπουδές παιδιά σε αμέρικα ..... για βαριά βιογραφικά ..... και έπειτα διορισμό σε θέσεις για ... βαριά βιογραφικά ...
με μισθούς δεκάδες χιλιάρικα το μήνα για να τα ξύνουν ..........

Είναι ισχυρά κίνητρα.
Την ίδια ώρα που στη χώρα το ποσοστό ιδιοκατοίκησης πέφτει 2-3% κάθε χρόνο για τους γηγενείς.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Στο πρώτο κομμάτι...πως θα βγάλεις διαταγή πληρωμής αν δεν έχει γίνει δικαστήριο να βεβαιώσεις την οφειλή? Δεν πρέπει να γίνει πρώτα αγωγή για να θεμελιωθεί το ότι σου οφείλονται τα χρήματα? Δεν λέω ότι είναι τα ίδια..αλλά η αγωγή δεν προηγείται?
Οχι. Η διαταγή πληρωμής βγαίνει αντί να κάνεις αγωγή. Και δεν θεωρείται καν δικαστική απόφαση. Άλλο ρόλο εχει.
Στο δεύτερο έκανα λάθος ναι....ο πλειστηριασμός είναι το τελευταίο στάδιο. Φυσικά και μπορείς να προσφύγεις....μόνο που ανακοπή από μόνη της δεν σε σώζει πρέπει να κάνεις και αναστολή??....και αν θυμάμαι καλά αυτά τα 2 και ανάλογα με την υπόθεση κοστίζουν κάτι χιλιάρικα....για κάποιον που δεν είχε λεφτά για να κάνει διακανονισμό....απλά δεν είναι επιλογή....ακόμα και αν έχουν γίνει παρατυπίες...όπως πολύ συχνά ένα ακίνητο πλειστηριάζεται σε τιμές υπερβολικά χαμηλές από την πραγματική του αξία...και τυχαία...το χτυπάει η ίδια η τράπεζα....ή κάποια επενδυτική του ομίλου.....
Αν έχεις καλό ακίνητο δυστυχώς θα σε πάνε αίμα. Μιλάμε για τεράστια νομική πίεση, συνήθως καταχρηστική συμπεριφορά .
και βρίσκεται πελάτης σου από εκεί που χρώσταγε Χ και με το ακίνητο ξεχρέωνε το 60-70% να ξεχρεώνει το 30% (ούτε τους τόκους) και στο τέλος να του παίρνουν το σπίτι και να χρωστάει ακόμα ένα καράβι λεφτά....ενώ αν το πούλαγε μόνος του....

το δικαίωμα της προσφυγής υπάρχει....αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να το χρηματοδοτήσουν :confused:

Και όλα αυτά άντε να τα εξηγήσεις (τις επιλογές του) στον Κυρ Χρήστο τον ανάπηρο κατά70% που σήμερα με 44 βαθμούς δε θα ανάψει το κλιματιστικό..και το σεπτέμβρη θα τους αδειάσει τη γωνιά για να έρθει η ''μας ανήκουν και τα βρακιά σας holinds p.c.'' να του το γκρεμίσει και να το κάνει airbnb για τους Άραβες να έρθουν να συμβάλουν στην ανάπτυξη να πάμε τάπα για να έχει λεφτά ο κυριάκος να δώσει επίδομα στον κυρ Χρήστο.
Δεν είναι πολύ ακριβή η ανακοπή σε σχέση με άλλα ένδικα μέσα. Γι'αυτο εχουν καμια 35αριά χιλιάδες σε εκκρεμότητα μόνο στην Αθήνα.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Έχουν γράψει πολλοί για εκλογές το Σεπτέμβριο. Όλοι αναφέρουν το ίδιο. Μη ύπαρξη νέων δικογραφιών και μη ίδρυση κόμματος Σαμαρά σημαίνει εξάντληση τετραετίας.
Αλλιώς παροχές στη ΔΕΘ και κάλπη.
Δεν νομίζω να κάνει εκλογές. Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να πάρει τις έδρες που έχει τώρα, γιατί να το κάνει;
Η πίεση που δέχεται από τα σκάνδαλα δεν είναι λόγος εκλογών, το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι συμφέρον. Ενω μέχρι την εξάντληση της τετραετίας, ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

Hliast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2025
Like
128
Πόντοι
0
Η Εστία έγραφε χθες για κάλπες Σεπτέμβρη.
Για να δούμε.

Εκτός από τα σκάνδαλα κτλ , υπάρχει πάρα πολύ σοβαρή περίπτωση , να σκάσουν άκρως σοβαρές αρνητικές εξελίξεις σε εθνικά θέματα . Οπότε πριν σκάσουν , παίζει το να πάνε σε εκλογές

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Δεν νομίζω να κάνει εκλογές. Απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να πάρει τις έδρες που έχει τώρα, γιατί να το κάνει;
Η πίεση που δέχεται από τα σκάνδαλα δεν είναι λόγος εκλογών, το αντίθετο μάλιστα. Δεν είναι συμφέρον. Ενω μέχρι την εξάντληση της τετραετίας, ποιος ζει ποιος πεθαίνει.
Κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά υπάρχει και η άποψη οτι αν δει πως χάνει την εξουσία θα προσπαθήσει να ελέγξει τις εξελίξεις μέσω κυβέρνησης συνεργασίας. Αν βγει πρώτος θα απαιτήσει να είναι αυτός Πρωθυπουργός. Οπότε οι πρόωρες είναι όπλο που θα σταθμίσει αν και πότε τον βολεύουν.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Κι εγώ αυτό πιστεύω, αλλά υπάρχει και η άποψη οτι αν δει πως χάνει την εξουσία θα προσπαθήσει να ελέγξει τις εξελίξεις μέσω κυβέρνησης συνεργασίας. Αν βγει πρώτος θα απαιτήσει να είναι αυτός Πρωθυπουργός. Οπότε οι πρόωρες είναι όπλο που θα σταθμίσει αν και πότε τον βολεύουν.
Συνεργασία με Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν θα δεχθεί κανένας. Είναι πολιτική αυτοκτονία.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
14.422
Πόντοι
3.506
Eνα από τα πρώτα ραντεβού που θα κάνει η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφοιλ, στην Αθήνα θα είναι με τη Μαρία Καρυστιανού των Τεμπών. Αν επαληθευτεί είναι προφανές ότι κρύβει μεγάλο ενδιαφέρον κι ακόμη μεγαλύτερο παρασκήνιο.
(Το ραντεβού φαίνεται να το προωθεί ο Big Boss ομογενής Κατσιματίδης μεγάλος κολλητός του Σαμαρά....)
:think:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Συνεργασία με Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν θα δεχθεί κανένας. Είναι πολιτική αυτοκτονία.
Θα δούμε. Την καρέκλα όλοι τη λιγουρευονται. Το ΠΑΣΟΚ έχει χρόνια μακριά από κυβερνητικές θέσεις. Ασε που δεν ξέρουμε και πόσο θα κρατήσουν τον Ανδρουλάκη, που δεν τραβάει ούτε με βίντσι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.166
Πόντοι
6.256
Οχι. Η διαταγή πληρωμής βγαίνει αντί να κάνεις αγωγή. Και δεν θεωρείται καν δικαστική απόφαση. Άλλο ρόλο εχει.

Αν έχεις καλό ακίνητο δυστυχώς θα σε πάνε αίμα. Μιλάμε για τεράστια νομική πίεση, συνήθως καταχρηστική συμπεριφορά .

Δεν είναι πολύ ακριβή η ανακοπή σε σχέση με άλλα ένδικα μέσα. Γι'αυτο εχουν καμια 35αριά χιλιάδες σε εκκρεμότητα μόνο στην Αθήνα.
Δηλαδή αν μου χρωστάνε πχ 10.000 (ισχυρίζομαι εγώ) μπορώ να βγάλω διαταγή πληρωμής έτσι αέρα χωρίς να έχει πιστοποιηθεί η οφειλή? Η διαταγή είναι μέσο πίεσης...αλλά αυτό σημαίνει ότι βγαίνει έτσι χωρίς στοιχεία? Δεν θα εκδικαστεί η διαταγή δηλαδή?

Μα εκεί βασίζεται η τράπεζα ως γνήσια μαφία...παρακαλάει να ρίξεις πιστόλι στο δάνειο..θα λαμβάνει τόκους στο αρχικό κεφάλαιο μέχρι ενός σημείου...και όταν πρέπει θα σου πάρει το σπίτι με εξευτελιστική τιμή....ώστε να χρωστάς ακόμα για να πάει και σε άλλες πηγές...εγγυητές...περιουσία κτλπ.....όλα με την ευγενική χορηγία των κυβερνήσεων....που κόπτονται για τον πολίτη. Στο τέλος μπορεί να πήρες δάνειο 1 μύριο και να έχεις αποπληρώσει το 80% και να το χρωστάς ακόμα σχεδόν όλο και να σου πάρουν και το σπίτι.

Εγώ θυμάμαι ότι η ανακοπή δεν αρκεί...πρέπει να γίνει και αναστολή αλλιώς προχωράνε κανονικά...και θυμάμαι ότι μαζί με τα παράβολα και τα έξοδα του δικηγόρου κόστιζαν κάνα 3 χίλιαρο η μία μπορεί και παραπάνω...τώρα δε ξέρω αν διαφέρει με την υπόθεση αν για πλειστηριασμό χρεώνουν λιγότερο :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.764
Πόντοι
786
Δηλαδή αν μου χρωστάνε πχ 10.000 (ισχυρίζομαι εγώ) μπορώ να βγάλω διαταγή πληρωμής έτσι αέρα χωρίς να έχει πιστοποιηθεί η οφειλή? Η διαταγή είναι μέσο πίεσης...αλλά αυτό σημαίνει ότι βγαίνει έτσι χωρίς στοιχεία? Δεν θα εκδικαστεί η διαταγή δηλαδή?

Μα εκεί βασίζεται η τράπεζα ως γνήσια μαφία...παρακαλάει να ρίξεις πιστόλι στο δάνειο..θα λαμβάνει τόκους στο αρχικό κεφάλαιο μέχρι ενός σημείου...και όταν πρέπει θα σου πάρει το σπίτι με εξευτελιστική τιμή....ώστε να χρωστάς ακόμα για να πάει και σε άλλες πηγές...εγγυητές...περιουσία κτλπ.....όλα με την ευγενική χορηγία των κυβερνήσεων....που κόπτονται για τον πολίτη. Στο τέλος μπορεί να πήρες δάνειο 1 μύριο και να έχεις αποπληρώσει το 80% και να το χρωστάς ακόμα σχεδόν όλο και να σου πάρουν και το σπίτι.

Εγώ θυμάμαι ότι η ανακοπή δεν αρκεί...πρέπει να γίνει και αναστολή αλλιώς προχωράνε κανονικά...και θυμάμαι ότι μαζί με τα παράβολα και τα έξοδα του δικηγόρου κόστιζαν κάνα 3 χίλιαρο η μία μπορεί και παραπάνω...τώρα δε ξέρω αν διαφέρει με την υπόθεση αν για πλειστηριασμό χρεώνουν λιγότερο :confused:
πω ρε, σαν τον λαδάκη κάνεις

ΚΠολΔ
Αρθρο 623

Κατά τις διατάξεις των άρθρων 624 έως 636 μπορεί να ζητηθεί η έκδοση διαταγής πληρωμής για χρηματικές απαιτήσεις ή απαιτήσεις παροχής χρεογράφων, εφόσον πρόκειται για ιδιωτικού δικαίου διαφορά και η απαίτηση, καθώς και το οφειλόμενο ποσό αποδεικνύονται με δημόσιο ή ιδιωτικό έγγραφο, ή με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία εκδόθηκε μετά από ομολογία ή αποδοχή της αίτησης του οφειλέτη.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.832
Πόντοι
6.256
σημερα ειδαμ στου Σκκλαβενιτη το νες κλασικ 200 γρ, απο 9,38 μονο 5,19 . γιατι τοσο φθηνα ρωτησα μια γνωστη ,μου υπαλληλο , και μου ειπε ε μετοση δυσφημιση τωρα με το φραπε, εριξαν τις τιμες..μαλλον πλακα μου εκανε ,παντως πηρα 6 να εχω να δω αν ειναι ετσι τιμες και σε χασαπικο ..η οχι λετε?
Ο φραπές ειναι ψεύτικος καφές, επεξεργασμένος κάργα.

Φιλικά

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
494
Like
40.657
Πόντοι
42.697
Άλλο ένα κατούρημα στην κυβερνησαρα του αυτιστικού Κούλη

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.359
Πόντοι
2.356
Σύγκρουστηκε με την οπισθεν
Screenshot_2025_0723_113057.png

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.832
Πόντοι
6.256
Δεν εχεις καταλάβει οτι οι εβραίοι κρατάνε μακρυά απ την ευρώπη τα ζωντανά του Ισλάμ;
Οι τουρίστες σας πείραξαν;
Τα κρουαζιεροπλοια με τους αμερικάνους; Ειναι καλά;

( Δεν απευθυνομαι σε σένα )

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.359
Πόντοι
2.356
Στην Αμερικη αντί να φτιάχνουν σελίδες να καρφωνουν κασταναδες που δεν έκοψαν αποδειξη εχουν σελιδα για να καρφωνουν λαθρο εγκληματίες.
Εδω ειναι μερικές τοπ φάτσες.
Μιλαμε ο Φραπες μπροστα τους είναι next top model.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
41.832
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!