Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.493
Πόντοι
441

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.152
Πόντοι
3.556
Πρώτα οι εξαγγελίες στην ΔΕΘ και μετά θα γίνουν οι δημοσκοπήσεις, οπότε πάμε, για παρέλαση και βλέπουμε
Η Εστία είναι από τις πιο έγκυρες εφημερίδες.
Σπανίως όσα βγάζει πέφτουν έξω.
Ειδικά στα Εθνικά Θέματα.

• Ουάου
Αντιδράσεις: riding

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Η Εστία έγραφε χθες για κάλπες Σεπτέμβρη.
Για να δούμε.
Αν βγουν κι άλλες δικογραφίες μέχρι τότε.
Κι αν κάνει ο Σαμαράς κόμμα.
Που κι αυτό δε σημαίνει σώνει και καλά απόφαση για εκλογές.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.152
Πόντοι
3.556
Αν βγουν κι άλλες δικογραφίες μέχρι τότε.
Κι αν κάνει ο Σαμαράς κόμμα.
Που κι αυτό δε σημαίνει σώνει και καλά απόφαση για εκλογές.
Διάβασα το δημοσίευμα.
Δεν λέει για κόμμα Σαμαρά.
Μιλά για τελευταία ζαριά Κούλη.
Να τη ρίξει και αν του βγει.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
854
Πόντοι
81

Δεν δημιουργείται η αίσθηση .... ότι μιλάμε για κάποιους εχθρούς που είναι αποφασισμένοι να τους ξεσκίσουν και να τους καταστρέψουν όλους και να τους τα φάνε όλα ;;;;;;
Ωχ αμάν, κάτι λέει για τεχνητή νοημοσύνη και αυτόματο έλεγχο υπερβολικών εξόδων και κατευθείαν ήρθε στο μυαλό μου ένα τηλεφώνημα του λογιστή ότι έχω λέει υπέρογκα έξοδα στην μία χρεωστική μου, που δεν συνάδουν με τα καθαρά κέρδη μου. Του λέω "από πού κι ως που μωρέ; Πλάκα κάνεις; Μόνο λογαριασμούς και σούπερ μάρκετ πληρώνω με κάρτα. Για ποια κάρτα μου λες, ποιας τράπεζας;". Και μου λέει τον όψεως στην Τάδε Μπανκ, που είναι συνδεδεμένος με το pos. Που τον χρησιμοποιώ μόνο για προμηθευτές του μαγαζιού και λογαριασμούς του μαγαζιού. "Καλέ μου άνθρωπε, όλα αυτά είναι έξοδα του μαγαζιού, όχι προσωπικές αγορές. Καλύπτονται προφανώς από τα έσοδα του μαγαζιού". Για να πάρω την απάντηση ότι κάτι πρέπει να κάνω με την τράπεζα, να αποσαφηνιστεί ότι η εν λόγω κάρτα χρησιμοποιείται μόνο για έσοδα-έξοδα της επιχείρησης και δεν δίνω π.χ 500 ευρώ την εβδομάδα για ψώνια στο Mart. Ρε για ποιους μας περνάνε;

Μέσω τηλεφώνου στην τράπεζα δήλωσαν πλήρη άγνοια και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Όπως καταλάβατε, αν με ταγκάρει ο Αλγόριθμος της Αριστείας, κλάψτε με.

Είναι που ένας ξύπνιος εδώ μέσα έλεγε ότι οι Ελ.Επαγγελματίες βάζουν τιμολόγια ακόμα και για τις σερβιέτες της γυναίκας τους, ρε.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Διάβασα το δημοσίευμα.
Δεν λέει για κόμμα Σαμαρά.
Μιλά για τελευταία ζαριά Κούλη.
Να τη ρίξει και αν του βγει.
Έχουν γράψει πολλοί για εκλογές το Σεπτέμβριο. Όλοι αναφέρουν το ίδιο. Μη ύπαρξη νέων δικογραφιών και μη ίδρυση κόμματος Σαμαρά σημαίνει εξάντληση τετραετίας.
Αλλιώς παροχές στη ΔΕΘ και κάλπη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Ωχ αμάν, κάτι λέει για τεχνητή νοημοσύνη και αυτόματο έλεγχο υπερβολικών εξόδων και κατευθείαν ήρθε στο μυαλό μου ένα τηλεφώνημα του λογιστή ότι έχω λέει υπέρογκα έξοδα στην μία χρεωστική μου, που δεν συνάδουν με τα καθαρά κέρδη μου. Του λέω "από πού κι ως που μωρέ; Πλάκα κάνεις; Μόνο λογαριασμούς και σούπερ μάρκετ πληρώνω με κάρτα. Για ποια κάρτα μου λες, ποιας τράπεζας;". Και μου λέει τον όψεως στην Τάδε Μπανκ, που είναι συνδεδεμένος με το pos. Που τον χρησιμοποιώ μόνο για προμηθευτές του μαγαζιού και λογαριασμούς του μαγαζιού. "Καλέ μου άνθρωπε, όλα αυτά είναι έξοδα του μαγαζιού, όχι προσωπικές αγορές. Καλύπτονται προφανώς από τα έσοδα του μαγαζιού". Για να πάρω την απάντηση ότι κάτι πρέπει να κάνω με την τράπεζα, να αποσαφηνιστεί ότι η εν λόγω κάρτα χρησιμοποιείται μόνο για έσοδα-έξοδα της επιχείρησης και δεν δίνω π.χ 500 ευρώ την εβδομάδα για ψώνια στο Mart. Ρε για ποιους μας περνάνε;

Μέσω τηλεφώνου στην τράπεζα δήλωσαν πλήρη άγνοια και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό. Όπως καταλάβατε, αν με ταγκάρει ο Αλγόριθμος της Αριστείας, κλάψτε με.

Είναι που ένας ξύπνιος εδώ μέσα έλεγε ότι οι Ελ.Επαγγελματίες βάζουν τιμολόγια ακόμα και για τις σερβιέτες της γυναίκας τους, ρε.
Πληρώνω με επαγγελματική κάρτα, εισπράξεις από το ένα pos , προσωπικά έξοδα. Απλώς δεν παίρνω τιμολόγια, εννοείται.
Συμφέρει , γιατί έτσι η εταιρεία του pos , μηδενίζει την προμήθεια.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , χρόνια τώρα.
Μη μασάς .

Απλά αν κάνεις έξοδα χοντρά , για τα καθαρα κέρδη σου , μετρητά.
Επειδή μετρητά άνω των 500€ , μόνο εκτός ελλάδος ..... μόνο εκτός ελλάδος.
Αυτοί χάνουν όπως και τα καθίκια οι επαγγελματίες που τους ψηφίζουν .

Να αγοράζουν ήδη που κοστίζουν άνω των 500€ από τους έλληνες επαγγελματίες, μόνο .... ολιγάρχες.
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .... ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ.

Στον υπόλοιπο κόσμο μπορείς ακόμη να τα αγοράζεις με μετρητά.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.152
Πόντοι
3.556
Αντε τον γαμημενο ποζερα να πάρει μπουλο γαμω το κωλοσπιτο του
Ελπίζω να του έρχεται ένα νέο σκάνταλο από την Ευρώπη κάθε μέρα.
Να αναγκαστεί να κάνει κάλπες και να φύγει.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.169
Πόντοι
6.256
Γιατί θα ντραπεί με τα σκάνδαλα και θα πάει σε εκλογές?

αλλά και να πάει...μήπως δε θα ξανά βγει? :confused:

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.415
Πόντοι
3.786
Γιατί θα ντραπεί με τα σκάνδαλα και θα πάει σε εκλογές?

αλλά και να πάει...μήπως δε θα ξανά βγει? :confused:
-όχι δεν ντρέπεται αυτός,ντρέπονται οι βουλευτές που κινούνται ανάμεσα στον κόσμο που τους γιουχαρουν

-ελπίζοντας πως δεν θα ξαναβγεί κυρίως από τους δικούς του οι οποίοι χωρίς "λιλί" δεν κάθονται

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.169
Πόντοι
6.256
-όχι δεν ντρέπεται αυτός,ντρέπονται οι βουλευτές που κινούνται ανάμεσα στον κόσμο που τους γιουχαρουν

-ελπίζοντας πως δεν θα ξαναβγεί κυρίως από τους δικούς του οι οποίοι χωρίς "λιλί" δεν κάθονται
Σιγά που ντρέπονται...όλοι βολεμένοι στις περιφέρειες τους είναι...που τους ψηφίζουν αυτοί που τους βολεύουν....όπως τον καραμανλή. Χέστηκαν...

πλήγμα ο ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί τώρα δε θα μπορούν να μοιράσουν εύκολα τις φάκες βέβαια...

αλλά μην ελπίζεις άδικα...θα ξανά βγει ακομα και οι δικοί του δεν έχουν άλλο μέρος να πάνε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.274
Πόντοι
12.756
Σιγά που ντρέπονται...όλοι βολεμένοι στις περιφέρειες τους είναι...που τους ψηφίζουν αυτοί που τους βολεύουν....όπως τον καραμανλή. Χέστηκαν...

πλήγμα ο ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί τώρα δε θα μπορούν να μοιράσουν εύκολα τις φάκες βέβαια...

αλλά μην ελπίζεις άδικα...θα ξανά βγει ακομα και οι δικοί του δεν έχουν άλλο μέρος να πάνε.
τι μας λες:coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
αυτά τα κάνει ο φλωρίδης για να αυξήσει τη δικηγορική ύλη και να μειώσει τον φόρτο των δικαστηρίων;
και στα πειθαρχικά συμβούλια σωματειακού χαρακτήρα (φαρμακευτικών, οδοντιατρικών, ιατρικών συλλόγων)
θα μπορούσε να βάλει δικηγόρους να προεδρεύσουν.
Τριχες κατσαρές. Ευτυχώς δεν εχω ανάγκη να πάω να πάρω τέτοια "πιστοποίηση" για να με πάρουν τα funds για 13 ευρω το κομμάτι. Τεράστια ευθύνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom