Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Hex

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
78
Πόντοι
0
Εδώ είναι που αποθεώνουμε τον νεότερο εξόριστο της χώρας και τοτέμ της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής;

• Χαχα
Αντιδράσεις: hoftun

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
592
Πόντοι
81
Ζώντας στην χώρα των μουνόπανων, που ψηφίζουν για εμάς να μας κυβερνάνε οι άριστοι, α ρε μουνόπανα το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα ήταν όαση μπροστά στην έρημο που θα παραδώσετε στους επόμενους. Παιδεία ακόμα πιο σκατά, Υγεία Φακελονουδου, α ρε πουστηδες θα σας γράψει η ιστορία, εν τω μεταξύ όλα τα μουνόπανα ακόμα και τώρα το παίζουν ιστορία δεν λένε έχουν κρυφή συμφωνία με τους Τούρκους να μη πετάει ελληνικο πολεμικό αεροσκάφος ούτε πάνω από την Λάρισα , όχι το Αιγαίο, όταν βγει ότι αυτοί είναι χειρότεροι και από τον Τσίπρα των Πρεσπών, οι Τούρκοι θα ψωλοαρμενίζουν Εύβοια......

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.517
Πόντοι
5.506
πατα στον βοριδη και τον αυγενακη ...ειναι βραχοι
17243221916673105770.jpeg

αυτο το μουνοπανο σχεδον εδειρε ενα 20χρονο παιδακι που εκανε την δουλεια του στο αεροδρομιο....
αυτος ειναι που του ειπε ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!
για αυτον θα πληρωσουμε 400 ξεχωρα ποσα χασαμε αν δινονταν σωστα...
ενας αρχιδις δικαστης δεν μπορει να του βαλει την παλκαμη στον κωλο?
πρεπει να ερθει η ευρωπαικη εισαγγελια ρε χατζατζαρη ελληνα?

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
592
Πόντοι
81
Ειναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει η σκατοφάρα μας τι μουνόπανο είναι ο Βορίδης αφού έχει φάτσα Τσοχατζόπουλου, μαγκιά κλανια, άριστος, γαμω τη φάρα σας Κωλοέλληνες σας ενοχλούν οι γύφτοι ενώ η βρωμιά σας είναι μεγαλύτερη.

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.416
Πόντοι
2.356
Tελικα αυτόν τον κακομοίρη υπουργακο που ειχανε πιασει το 2012 με πλάστες πινακίδες και ετρεχε να κρυφτεί στην Κουαλα Λουμπουρ απο την ντροπη του, πρεπει να του δώσουν επαινο τιμιοτητας με βαση τα πρόσφατα γεγονοτα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.517
Πόντοι
5.506
Ειναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει η σκατοφάρα μας τι μουνόπανο είναι ο Βορίδης αφού έχει φάτσα Τσοχατζόπουλου, μαγκιά κλανια, άριστος, γαμω τη φάρα σας Κωλοέλληνες σας ενοχλούν οι γύφτοι ενώ η βρωμιά σας είναι μεγαλύτερη.
εχει το ποστο της ακροδεξιας....ο αλλος ειναι σαλτιμπακος ηλιθιος

• Like
Αντιδράσεις: Snip

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.255
Πόντοι
6.256
Tελικα αυτόν τον κακομοίρη υπουργακο που ειχανε πιασει το 2012 με πλάστες πινακίδες και ετρεχε να κρυφτεί στην Κουαλα Λουμπουρ απο την ντροπη του, πρεπει να του δώσουν επαινο τιμιοτητας με βαση τα πρόσφατα γεγονοτα
Kαι κατι επιδοτησεις για ξενοδοχειακη μοναδα που δηλωσε το σπιτι της θειας του(νομιζω):coffee::coffee::confused::confused::confused:

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.076
Πόντοι
21.395
Ποιον λες; Τον Λιαπη; Αυτον τον προοριζε ο θειος για διαδοχο της δυναστειας, το ονομα ομως δεν ταιριαζε.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Για πες τυπε. Εξ αλλου ολα αναφερονται εκτενως στις 3000 σελιδες που πλεον εχουν προσβαση πολλοι
Ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο.
Ειμαι προεδρος μιας αγροτικης ενωσης.Η οδηγια απο την Ε.Ε. ειναι να επιδοτουνται οσοι κατεχουν ή νοικιαζουν(εδω ειμαστε) 15 στρεματα και ανω που μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως βοσκοτοπια.
Η βασικη επιδοτηση ειναι 14 χιλιαδες(ας πουμε) και ανεβαινει εαν υπαρχουν προυποθεσεις(young κτλ)..
Χμμμμμμ....εχουμε ρε φιλε εκτασεις ΑΛΛΑ οχι αρκετες...Εχουμε ονοματα να βαλουμε ΑΛΛΑ οχι αρκετα...
Δηλαδη...η φαμιλια μου εχει 10 ατομα και θα τα βαλω να παιρνουν το 14αρι 15αρι 20αρι κ.ο.κ.
Ναι αλλα δεν με φτανουν...Ακου να δεις τι θα κανω...Θα παω και θα βρω οποιον δεν εχει στον ηλιο μοιρα..Απο πακιστανους μεχρι τεμπελακους χαμενα κορμια ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ..Σκεφτομαι να του πω το εξης..."θες να παιρνεις 10 χιλιαρικα το χρονο χωρις να κουνιεσαι απο την καρεκλα"?
Ναι θα μου πει.Ωραια...θα παιρνεις 10 αλλα τα υπολοιπα 10 που θα μπαινουν θα τα σηκωνεις την ιδια μερα απο την τραπεζα(τοπικη πειραιως) και θα μου τα φερνεις εμενα.
Με τα μπουνια σου λεει αυτος...Προσεξε του λεω...Ξερω ποτε θα μπουν,ξερω τον διευθυντη της τραπεζας(κανε συνειρμο) μην πας να μου την κανεις γιατι ξερεις και που ζεις και πως λυνονται εδω οι διαφορες....

Κανε τωρα μια σκεψη...Ας πουμε οτι βρηκα 200 ατομα και τους βρηκα(μεσω δικηγορου) βοσκοτοπια σε ολη την Ελλαδα.10 χιλιαρικα παιρνω μαυρα απο τον καθενα απο αυτους.Παιρνω τισ δικεςμου,παιρνω της φαμιλιας(ειναι περιπου 30-40 ατομα και μαλιστα ανηλικα-αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ ενεργοποιει τα δικαιωματα τους στον οπεκεπε)..
Το κανω αυτο για χρονια...Καθε χρονο βρισκω καινουργια ατομα και προσθετω..
Δεν εχω ομως βοσκοτοπια να δηλωνω τωρα με τα κτηματολογια..Δεν πειραζει...θα δηλωνω τα ιδια για 20 απο τα πελατακια...Μα πως θα περασει αυτο στο συστημα??Ε καποιος υπαλληλος(κανε συνειρμο) θα το περασει.....

Ο "υποτιθεμενος" προεδρος ενωσης μπορει να ειναι αντιπροεδρος(που θα κανει το ιδιο) ,ενας υπαλληλος που γλυκαθηκε,ενα λαμογιο που εμαθε πως και τι,ενας λογιστης,ενας δικηγορος ενας απο απλα εχει κοσμο και γνωστους στον οπεκεπε.............

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.745
Πόντοι
456
Ειμαι προεδρος μιας αγροτικης ενωσης.Η οδηγια απο την Ε.Ε. ειναι να επιδοτουνται οσοι κατεχουν ή νοικιαζουν(εδω ειμαστε) 15 στρεματα και ανω που μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως βοσκοτοπια.
Η βασικη επιδοτηση ειναι 14 χιλιαδες(ας πουμε) και ανεβαινει εαν υπαρχουν προυποθεσεις(young κτλ)..
Χμμμμμμ....εχουμε ρε φιλε εκτασεις ΑΛΛΑ οχι αρκετες...Εχουμε ονοματα να βαλουμε ΑΛΛΑ οχι αρκετα...
Δηλαδη...η φαμιλια μου εχει 10 ατομα και θα τα βαλω να παιρνουν το 14αρι 15αρι 20αρι κ.ο.κ.
Ναι αλλα δεν με φτανουν...Ακου να δεις τι θα κανω...Θα παω και θα βρω οποιον δεν εχει στον ηλιο μοιρα..Απο πακιστανους μεχρι τεμπελακους χαμενα κορμια ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ..Σκεφτομαι να του πω το εξης..."θες να παιρνεις 10 χιλιαρικα το χρονο χωρις να κουνιεσαι απο την καρεκλα"?
Ναι θα μου πει.Ωραια...θα παιρνεις 10 αλλα τα υπολοιπα 10 που θα μπαινουν θα τα σηκωνεις την ιδια μερα απο την τραπεζα(τοπικη πειραιως) και θα μου τα φερνεις εμενα.
Με τα μπουνια σου λεει αυτος...Προσεξε του λεω...Ξερω ποτε θα μπουν,ξερω τον διευθυντη της τραπεζας(κανε συνειρμο) μην πας να μου την κανεις γιατι ξερεις και που ζεις και πως λυνονται εδω οι διαφορες....

Κανε τωρα μια σκεψη...Ας πουμε οτι βρηκα 200 ατομα και τους βρηκα(μεσω δικηγορου) βοσκοτοπια σε ολη την Ελλαδα.10 χιλιαρικα παιρνω μαυρα απο τον καθενα απο αυτους.Παιρνω τισ δικεςμου,παιρνω της φαμιλιας(ειναι περιπου 30-40 ατομα και μαλιστα ανηλικα-αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ ενεργοποιει τα δικαιωματα τους στον οπεκεπε)..
Δεν εχω ομως βοσκοτοπια να δηλωνω τωρα με τα κτηματολογια..Δεν πειραζει...θα δηλωνω τα ιδια για 20 απο τα πελατακια...Μα πως θα περασει αυτο στο συστημα??Ε καποιος υπαλληλος(κανε συνειρμο) θα το περασει.....

Ο "υποτιθεμενος" προεδρος ενωσης μπορει να ειναι αντιπροεδρος(που θα κανει το ιδιο) ,ενας υπαλληλος που γλυκαθηκε,ενα λαμογιο που εμαθε πως και τι,ενας λογιστης,ενας δικηγορος ενας απο απλα εχει κοσμο και γνωστους στον οπεκεπε.............

Λογικα για ολα τα παραπανω πρεπει να ειναι στο κολπο και τοπικο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων αφου απο εκει περναει ολη η χαρτουρα και εχουν προσβαση σε ολα τα συστηματα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356

Όλα αυτά για να δουλέψουν χρειάζονται κάτι πολύ συγκεκριμένο.
ΕΝΑΝ Υπουργό, ΕΝΑΝ, όχι περισσότερους, να γράψει "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην εφαρμογή της Τεχνικής Λύσης.
Και κάθε φορά, μία φορά το χρόνο δηλαδή, να γράφει αυτό το "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην απόφαση εφαρμογής της Τεχνικής Λύσης.
Γιατί αλλιώς τίποτα από τα παραπάνω δε λειτουργεί.
Ακόμα και υποθετικά.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Λογικα για ολα τα παραπανω πρεπει να ειναι στο κολπο και τοπικο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων αφου απο εκει περναει ολη η χαρτουρα και εχουν προσβαση σε ολα τα συστηματα
:2funny:
τυπε μου αν ηξερες πως αποκαλυφθηκε ολο αυτο και απο ποιους θα γελαγαν και τα τρισεγγονα σου...
Μιλαμε για στοκους ολκης που βαλανε τα χερια τους και βγαλανε τα ματια τους

mixalis k.

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
8.416
Πόντοι
2.356
Kαι κατι επιδοτησεις για ξενοδοχειακη μοναδα που δηλωσε το σπιτι της θειας του(νομιζω):coffee::coffee::confused::confused::confused:
Ε καλα αυτα γίνονται. Εδώ ο ξαδερφος μου εκανε δηλωση καθαρισμού οικοπεδου για το δικο μου που ειναι δίπλα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.705
Πόντοι
3.656
Όλα αυτά για να δουλέψουν χρειάζονται κάτι πολύ συγκεκριμένο.
ΕΝΑΝ Υπουργό, ΕΝΑΝ, όχι περισσότερους, να γράψει "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην εφαρμογή της Τεχνικής Λύσης.
Και κάθε φορά, μία φορά το χρόνο δηλαδή, να γράφει αυτό το "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην απόφαση εφαρμογής της Τεχνικής Λύσης.
Γιατί αλλιώς τίποτα από τα παραπάνω δε λειτουργεί.
Ακόμα και υποθετικά.
Φυσικα...και απο κατω ειναι ο γκρουεζας που τον τσιγκλαει να γινει ολη η ελλαδα μπλε

• Like
Αντιδράσεις: resp

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Oχι θα αφησουμε να την κανετε κοκκινη,παλιοκομμουνια:confused::confused::confused:
Οι κόκκινοι είναι οι μόνοι που προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση.
Οι ροζ για να είμαστε σωστοί.
Γιατί ήταν έξω από τα κόλπα και άμαθοι οπως ήταν έκλεισαν μία ετήσια συμφωνία με την Επιτροπή.
Αλλά οι γαλάζιες ακρίδες κατάλαβαν με τι χαϊβάνια είχαν να κάνουν και κινήθηκαν ταχύτατα.
Η ετήσια συμφωνία έγινε δεκαετής με συνεχείς παρατάσεις, το φαγοπότι πήγαινε σύννεφο, κανείς από τους όρους που ζήτησε η ΕΕ για να συναινέσει στην αρχική ετήσια συμφωνία δεν τηρήθηκε και κάποια στιγμή η Επιτροπή είπε ώπα.
Και ξεκίνησε το ξήλωμα.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom