κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.076
- Πόντοι
- 21.395
Το ειπα για σπασιμο, ΟΧΙ περιμενε να ακουσει.Βοηθεια σου
Το ειπα για σπασιμο, ΟΧΙ περιμενε να ακουσει.Βοηθεια σου
για αυτον θα πληρωσουμε 400
εχει το ποστο της ακροδεξιας....ο αλλος ειναι σαλτιμπακος ηλιθιοςΕιναι δυνατόν να μην έχει καταλάβει η σκατοφάρα μας τι μουνόπανο είναι ο Βορίδης αφού έχει φάτσα Τσοχατζόπουλου, μαγκιά κλανια, άριστος, γαμω τη φάρα σας Κωλοέλληνες σας ενοχλούν οι γύφτοι ενώ η βρωμιά σας είναι μεγαλύτερη.
Kαι κατι επιδοτησεις για ξενοδοχειακη μοναδα που δηλωσε το σπιτι της θειας του(νομιζω)Tελικα αυτόν τον κακομοίρη υπουργακο που ειχανε πιασει το 2012 με πλάστες πινακίδες και ετρεχε να κρυφτεί στην Κουαλα Λουμπουρ απο την ντροπη του, πρεπει να του δώσουν επαινο τιμιοτητας με βαση τα πρόσφατα γεγονοτα
Ποιον λες; Τον Λιαπη; Αυτον τον προοριζε ο θειος για διαδοχο της δυναστειας, το ονομα ομως δεν ταιριαζε.Tελικα αυτόν τον κακομοίρη υπουργακο που ειχανε πιασει το 2012 με πλάστες πινακίδες και ετρεχε να κρυφτεί στην Κουαλα Λουμπουρ απο την ντροπη του, πρεπει να του δώσουν επαινο τιμιοτητας με βαση τα πρόσφατα γεγονοτα
Ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο.Για πες τυπε. Εξ αλλου ολα αναφερονται εκτενως στις 3000 σελιδες που πλεον εχουν προσβαση πολλοι
Ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο.
Ειμαι προεδρος μιας αγροτικης ενωσης.Η οδηγια απο την Ε.Ε. ειναι να επιδοτουνται οσοι κατεχουν ή νοικιαζουν(εδω ειμαστε) 15 στρεματα και ανω που μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως βοσκοτοπια.
Η βασικη επιδοτηση ειναι 14 χιλιαδες(ας πουμε) και ανεβαινει εαν υπαρχουν προυποθεσεις(young κτλ)..
Χμμμμμμ....εχουμε ρε φιλε εκτασεις ΑΛΛΑ οχι αρκετες...Εχουμε ονοματα να βαλουμε ΑΛΛΑ οχι αρκετα...
Δηλαδη...η φαμιλια μου εχει 10 ατομα και θα τα βαλω να παιρνουν το 14αρι 15αρι 20αρι κ.ο.κ.
Ναι αλλα δεν με φτανουν...Ακου να δεις τι θα κανω...Θα παω και θα βρω οποιον δεν εχει στον ηλιο μοιρα..Απο πακιστανους μεχρι τεμπελακους χαμενα κορμια ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ..Σκεφτομαι να του πω το εξης..."θες να παιρνεις 10 χιλιαρικα το χρονο χωρις να κουνιεσαι απο την καρεκλα"?
Ναι θα μου πει.Ωραια...θα παιρνεις 10 αλλα τα υπολοιπα 10 που θα μπαινουν θα τα σηκωνεις την ιδια μερα απο την τραπεζα(τοπικη πειραιως) και θα μου τα φερνεις εμενα.
Με τα μπουνια σου λεει αυτος...Προσεξε του λεω...Ξερω ποτε θα μπουν,ξερω τον διευθυντη της τραπεζας(κανε συνειρμο) μην πας να μου την κανεις γιατι ξερεις και που ζεις και πως λυνονται εδω οι διαφορες....
Κανε τωρα μια σκεψη...Ας πουμε οτι βρηκα 200 ατομα και τους βρηκα(μεσω δικηγορου) βοσκοτοπια σε ολη την Ελλαδα.10 χιλιαρικα παιρνω μαυρα απο τον καθενα απο αυτους.Παιρνω τισ δικεςμου,παιρνω της φαμιλιας(ειναι περιπου 30-40 ατομα και μαλιστα ανηλικα-αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ ενεργοποιει τα δικαιωματα τους στον οπεκεπε)..
Το κανω αυτο για χρονια...Καθε χρονο βρισκω καινουργια ατομα και προσθετω..
Δεν εχω ομως βοσκοτοπια να δηλωνω τωρα με τα κτηματολογια..Δεν πειραζει...θα δηλωνω τα ιδια για 20 απο τα πελατακια...Μα πως θα περασει αυτο στο συστημα??Ε καποιος υπαλληλος(κανε συνειρμο) θα το περασει.....
Ο "υποτιθεμενος" προεδρος ενωσης μπορει να ειναι αντιπροεδρος(που θα κανει το ιδιο) ,ενας υπαλληλος που γλυκαθηκε,ενα λαμογιο που εμαθε πως και τι,ενας λογιστης,ενας δικηγορος ενας απο απλα εχει κοσμο και γνωστους στον οπεκεπε.............
Γαμησε τιποτα εκεί κατω ή τζάμπα πηγεΠοιον λες; Τον Λιαπη; Αυτον τον προοριζε ο θειος για διαδοχο της δυναστειας, το ονομα ομως δεν ταιριαζε.
Όλα αυτά για να δουλέψουν χρειάζονται κάτι πολύ συγκεκριμένο.Ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο.
Ειμαι προεδρος μιας αγροτικης ενωσης.Η οδηγια απο την Ε.Ε. ειναι να επιδοτουνται οσοι κατεχουν ή νοικιαζουν(εδω ειμαστε) 15 στρεματα και ανω που μπορουν να χρησιμοποιηθουν ως βοσκοτοπια.
Η βασικη επιδοτηση ειναι 14 χιλιαδες(ας πουμε) και ανεβαινει εαν υπαρχουν προυποθεσεις(young κτλ)..
Χμμμμμμ....εχουμε ρε φιλε εκτασεις ΑΛΛΑ οχι αρκετες...Εχουμε ονοματα να βαλουμε ΑΛΛΑ οχι αρκετα...
Δηλαδη...η φαμιλια μου εχει 10 ατομα και θα τα βαλω να παιρνουν το 14αρι 15αρι 20αρι κ.ο.κ.
Ναι αλλα δεν με φτανουν...Ακου να δεις τι θα κανω...Θα παω και θα βρω οποιον δεν εχει στον ηλιο μοιρα..Απο πακιστανους μεχρι τεμπελακους χαμενα κορμια ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ..Σκεφτομαι να του πω το εξης..."θες να παιρνεις 10 χιλιαρικα το χρονο χωρις να κουνιεσαι απο την καρεκλα"?
Ναι θα μου πει.Ωραια...θα παιρνεις 10 αλλα τα υπολοιπα 10 που θα μπαινουν θα τα σηκωνεις την ιδια μερα απο την τραπεζα(τοπικη πειραιως) και θα μου τα φερνεις εμενα.
Με τα μπουνια σου λεει αυτος...Προσεξε του λεω...Ξερω ποτε θα μπουν,ξερω τον διευθυντη της τραπεζας(κανε συνειρμο) μην πας να μου την κανεις γιατι ξερεις και που ζεις και πως λυνονται εδω οι διαφορες....
Κανε τωρα μια σκεψη...Ας πουμε οτι βρηκα 200 ατομα και τους βρηκα(μεσω δικηγορου) βοσκοτοπια σε ολη την Ελλαδα.10 χιλιαρικα παιρνω μαυρα απο τον καθενα απο αυτους.Παιρνω τισ δικεςμου,παιρνω της φαμιλιας(ειναι περιπου 30-40 ατομα και μαλιστα ανηλικα-αλλα ΚΑΠΟΙΟΣ ενεργοποιει τα δικαιωματα τους στον οπεκεπε)..
Το κανω αυτο για χρονια...Καθε χρονο βρισκω καινουργια ατομα και προσθετω..
Δεν εχω ομως βοσκοτοπια να δηλωνω τωρα με τα κτηματολογια..Δεν πειραζει...θα δηλωνω τα ιδια για 20 απο τα πελατακια...Μα πως θα περασει αυτο στο συστημα??Ε καποιος υπαλληλος(κανε συνειρμο) θα το περασει.....
Ο "υποτιθεμενος" προεδρος ενωσης μπορει να ειναι αντιπροεδρος(που θα κανει το ιδιο) ,ενας υπαλληλος που γλυκαθηκε,ενα λαμογιο που εμαθε πως και τι,ενας λογιστης,ενας δικηγορος ενας απο απλα εχει κοσμο και γνωστους στον οπεκεπε.............
Λογικα για ολα τα παραπανω πρεπει να ειναι στο κολπο και τοπικο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων αφου απο εκει περναει ολη η χαρτουρα και εχουν προσβαση σε ολα τα συστηματα
Ε καλα αυτα γίνονται. Εδώ ο ξαδερφος μου εκανε δηλωση καθαρισμού οικοπεδου για το δικο μου που ειναι δίπλαKαι κατι επιδοτησεις για ξενοδοχειακη μοναδα που δηλωσε το σπιτι της θειας του(νομιζω)![]()
Φυσικα...και απο κατω ειναι ο γκρουεζας που τον τσιγκλαει να γινει ολη η ελλαδα μπλεΌλα αυτά για να δουλέψουν χρειάζονται κάτι πολύ συγκεκριμένο.
ΕΝΑΝ Υπουργό, ΕΝΑΝ, όχι περισσότερους, να γράψει "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην εφαρμογή της Τεχνικής Λύσης.
Και κάθε φορά, μία φορά το χρόνο δηλαδή, να γράφει αυτό το "ΣΥΜΦΩΝΩ" στην απόφαση εφαρμογής της Τεχνικής Λύσης.
Γιατί αλλιώς τίποτα από τα παραπάνω δε λειτουργεί.
Ακόμα και υποθετικά.
Oχι θα αφησουμε να την κανετε κοκκινη,παλιοκομμουνιαΦυσικα...και απο κατω ειναι ο γκρουεζας που τον τσιγκλαει να γινει ολη η ελλαδα μπλε
Οι κόκκινοι είναι οι μόνοι που προσπάθησαν να σώσουν την κατάσταση.Oχι θα αφησουμε να την κανετε κοκκινη,παλιοκομμουνια![]()