Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.625
Πόντοι
5.506
Οσα ζώα υποστηρίζουν ακόμη τη ΝΔ να ακούσουν αυτό ,ξεβουλώνοντας καλά τα αυτιά τους και ξεστραβώνοντας τα μάτια τους.
Τον Χιο ρε μλκ μας εβαλες;;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Οσα ζώα υποστηρίζουν ακόμη την κυρα Μαρια να διαβασουν αυτό ,ξεβουλώνοντας καλά τα αυτιά τους και ξεστραβώνοντας τα μάτια τους.

Προβλεπω να ξεκιναει μπαραζ συναυλιων σε ολη τη χωρα, κατι σαν τις 8349348108 "τελευταιες συναυλιες" των πυξ-λαξ μπας και εξοικονομησει κανενα φραγκο αν αποφασισει "η οικογενεια" Μητσοτακη να τη στειλει στον τακο.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Τον Χιο ρε μλκ μας εβαλες;;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Οσα ζώα υποστηρίζουν ακόμη την κυρα Μαρια να διαβασουν αυτό ,ξεβουλώνοντας καλά τα αυτιά τους και ξεστραβώνοντας τα μάτια τους.

Προβλεπω να ξεκιναει μπαραζ συναυλιων σε ολη τη χωρα, κατι σαν τις 8349348108 "τελευταιες συναυλιες" των πυξ-λαξ μπας και εξοικονομησει κανενα φραγκο αν αποφασισει "η οικογενεια" Μητσοτακη να τη στειλει στον τακο.
Ο Χίος λέει πολλά αν το ακούσεις.
Μιλάει και για άλλα πράγματα.
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556

Δεν ξέρω γιατί το κάνει.
Αλλά ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.625
Πόντοι
5.506
Ο Χίος λέει πολλά αν το ακούσεις.
Μιλάει και για άλλα πράγματα.
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ.
Τυπε, οποιος ακουει/διαβαζει αλλα κυριως ΠΙΣΤΕΥΕΙ τον Χιο ειναι για φρενοκομειο, παρεα με το Χιο.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Τυπε, οποιος ακουει/διαβαζει αλλα κυριως ΠΙΣΤΕΥΕΙ τον Χιο ειναι για φρενοκομειο, παρεα με το Χιο.
Ποιός είναι για σένα έγκυρος ο Πρετεντέρης και ο Αρης?
Δεν άκουσες για τις απειλές που είπε ότι δέχεται η Καρυστιανού στη Τζίμα στο Mega?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.625
Πόντοι
5.506
Ποιός είναι για σένα έγκυρος ο Πρετεντέρης και ο Αρης?
Δεν άκουσες για τις απειλές που είπε ότι δέχεται η Καρυστιανού στη Τζίμα στο Mega?
Σου ειπα εγω οτι καποιος απο αυτους ειναι εγκυρος; Ο Χιος ειναι το αντιπαλο δεος (τρομαρα του) αυτων που γραφεις.

Στο προηγουμενο μηνυμα σου παρεθεσα τη σημερινη ενημερωση της νεας υποθεσης Καρυστιανου. Διαβασε να ενημερωθεις αλλα μην πεσεις απο τα συννεφα, λιγο πολυ αναμενομενο ήταν οτι η κυρια ΠΑΛΙ σας δουλευει.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Σου ειπα εγω οτι καποιος απο αυτους ειναι εγκυρος; Ο Χιος ειναι το αντιπαλο δεος (τρομαρα του) αυτων που γραφεις.

Στο προηγουμενο μηνυμα σου παρεθεσα τη σημερινη ενημερωση της νεας υποθεσης Καρυστιανου. Διαβασε να ενημερωθεις αλλα μην πεσεις απο τα συννεφα, λιγο πολυ αναμενομενο ήταν οτι η κυρια ΠΑΛΙ σας δουλευει.
Ξεβούλωσε τα αυτιά και άκου.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.625
Πόντοι
5.506
Ρε παικτη, μηπως τελικα εισαι χρηματοκιβωτιο και λειτουργεις με χρονοκαθυστερηση; Πες μου να μην πληκτρολογο αλλο αδικα.

Αυτο που μου βαζεις ΞΑΝΑ εγινε πριν 4 μερες. Η "κουλοδικαιοσυνη που ειναι στημενη" παρολο που η κυρια ΔΕΝ εδωσε ονοματα, περα απο την αγαπημενη της οικογενεια Μητσοτακη που κατονομασε, λειτουργησε ταχυτατα και αυτεπαγγελτα, βρηκαν μεσω καμερων αυτους που συναντησε και μεσω των δικηγορων τους ενημερωνουν πως ουτε εχουν καποια πληροφορια για "απειλες για καρυστιανου και υιο" και προφανως ουδεποτε την ενημερωσαν ή "την απειλησαν" για κατι τετοιο. Αυτα εγιναν και δηλωθηκαν ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Μηπως σου ειναι πιο κατανοητο τωρα;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.733
Πόντοι
6.166
Ο Χιος ειπε και το αλλο γιατι η Καρυστιανου πηγε να συναντησει αυτα τα ατομα που γνωρισε τον Εφετη;;; που δεν εχει και το καλυτερο ονομα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.625
Πόντοι
5.506
Ο Χιος ειπε και το αλλο γιατι η Καρυστιανου πηγε να συναντησει αυτα τα ατομα που γνωρισε τον Εφετη;;; που δεν εχει και το καλυτερο ονομα
Για να την ενημερωσουν πως απειλειται η ζωη της. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.076
Πόντοι
6.056
Εν τω μεταξύ θεωρούμε ότι είναι λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι των Ευρωπαίων φορολογουμένων μέσα στους οποίους είμαστε και εμείς.
Εσένα πρέπει να σου πάνε το ΦΠΑ 70% και το φόρο διοξειδίου του άνθρακα για ταξίδι στην ταϋλάνδη 10€ το μίλι
συν τυλιχτό 10€ στην ελλάδα .... τα 5€ μύκονο λίγα είναι .......

Και πάλι θα είσαι ευχαριστημένος ... αφού δεν έχεις χωροφύλακες να σε τραμπουκίζουν ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.625
Πόντοι
5.506
Τα φαντάστηκε αυτά η Καρυστιανού ε?
Και άλλοι 2 που κατήγγειλαν απειλές και αυτοί το ίδιο ε?
Ε πες μου τοση ωρα πως με τρολαρεις ρε μλκ και καθομαι και σου απανταω κιολας.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Ε πες μου τοση ωρα πως με τρολαρεις ρε μλκ και καθομαι και σου απανταω κιολας.
Δεν υπάρχει λογική.
Πες ζήτω η ΝΔ και δεν έχουμε άλλο από τον Κούλη να κυβερνήσει και συνεννοηθήκαμε.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.733
Πόντοι
6.166
Θα τα πει αύριο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια .Δεν νομιζω να ειναι τοσο ηλιθια να βγει να πει τοσο χοντρο ψεμα .Εκτος και αν θελει να πολιτευτει ναι εκει συμφωνω αν θελεις να γινεις πολιτκος θαβεις την μανα και τον πατερα σου και ας ζουν .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.076
Πόντοι
6.056
Μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη σε χώρα που απειλούνται ουσιώδες μάρτυρες ή συγγενείς τους?
Ούτε Κολομβία αυτά.
Κανείς δεν απειλήθηκε ποτέ τύπε.
Τι αρνητισμός και τοξικότητα είναι αυτά ;
Μήπως υποκύπτεις στο λαϊκισμό των άκρων ;

Κάποιοι μάρτυρες , από μόνοι τους , πήγαν να συναντήσουν έναν διάσημο αμερικανό συνδικαλιστή.
Χόφφα κάτι λέγεται νομίζω αφού. Τζίμης , νομίζω αφού.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.226
Πόντοι
3.556
Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια .Δεν νομιζω να ειναι τοσο ηλιθια να βγει να πει τοσο χοντρο ψεμα .Εκτος αν θελει να πολιτευτει ναι εκει συμφωνω αν θελεις να γινεις πολιτκος θαβεις την μανα και τον πατερα σου και ας ζουν .
Δεν ξέρω αν αποσκοπεί σε κάτι.
Δεν το πιστεύω.
Αλλά απειλές δέχτηκε και άλλη μια συγγενής θύματος και ο καθηγητής κύριος Μιχόπουλος
που έχει ονομάσει τι προκάλεσε την πυρκαγιά.
Το καύσιμο δηλαδή.
Τυχαία και αυτά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom