Ωραία θα "τσιμπήσω" λοιπόν και θα βγάλω και εγώ το άχτι μου χωρίς να ασχολούμαι μαζί σου αλλά για να καυτηριάσω όλους τους υποκριτές όπως εσύ.
Με αποκαλείς οπαδό του άδωνη και του βορίδη....λες και δεν έχω γράψει σεντόνια αποκαλώντας την γαλάζια μαφία συνένοχους εγκληματίες και κόζα νόστρα. Στα παπαράκια σου βέβαια...γιατί είσαι τόσο δημοκράτης σταθερός στις απόψεις σου και στις ιδέες σου...που όταν διαφωνώ μαζί σου με βαφτίζεις πλυντήριο. Ε καλέ μου φίλε γκεμπελίσκε????
Ενώ εγώ δεν ψηφίζω αυτούς που μου προσάπτεις...δεν σου αρέσει που δεν στηρίζω και τους υποκριτές που στηρίζεις εσύ....οπότε εφευρίσκεις λόγους για να πεις χαζομάρες. Όλοι οι φασισταραίοι λοπόν που όποιος δεν είναι μαζί σας είναι απέναντι σας και η γνώμη σας είναι η μόνη που υπάρχει...μπορείτε να πάρετε φόρα....
Θα έχω ότι θέση και ότι στάση γουστάρω απέναντι στα πράγματα και δεν περιμένω κανένα κόμμα που κοροιδεύει τους απελπισμένοςυ να με εκφράσει. Ιδιαίτερα όχι το κόμμα των επαγγελματιών αργόμισθων δεκανίκι της κάθε κυβέρνησης.
Εσένα σε κάνει περισσότερο συνένοχο γιατί το κόμμα σου φρόντισε να δώσει κομματική χροιά σε κάθε αντίδραση για τα τέμπη. Ψηφαλάκια ήθελε...ψηφαλάκι βρήκε από εσένα τον φανατισμένο φουκαρά.
Καλή χώνεψη πλυντήριο των φασισταραίων με κόκκινες σημαίες.. Και πάλι...δεν τα λέω σε εσένα...τα λέω σε όλους όσους αντιπροσωπεύεις