Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.791
Πόντοι
5.506
Ιατρέ .... πες στην Κλαούντια ..... γιατί δεν κάνει να πιεί κανείς απιονισμένο νερό .....

Μην παρεξηγείς που δεν ξέρει . Με βύσμα του δώσαν απολυτήριο του τεχνικού στα 30 του ...
Σερβιτόρος ήταν το παιδί ... και δις σώγαμπρος ....
Εσύ ηλίθιε θα κανείς χάρη στον εαυτό σου, στους γύρω σου και στην ανθρωπότητα αν αρχίσεις να πίνεις επιτέλους απιονισμενο νερό, ΜΑΛΑΚΑ, που δεν πήρες χαμπάρι ότι σε δουλεύω, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, βοδαρε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.728
Πόντοι
3.656
Ο Saul που δεν έχει ούτε ημιόροφο , στα αρχίδια του.
Ισχύει

αλλά επίσης στα αρχίδια μου πόσο κάνουν τα μακαρόνια και οι μειώσεις της τάξης των 100 και των 200 ευρώ....

και οι ασφαλιστικές εισφορές και οι λογαριασμοί και αυτά τα μπλιμπλίκια φεύγουν με πάγια εντολή δεν ασχολούμαι καν όχι σαν κάποιους άλλους που μόλις έρθει μειλ με τον λογαριασμό παίρνουν λεξοτανίλ και μετά το ανοίγουν :coffee::coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.351
Πόντοι
12.756
Ισχύει

αλλά επίσης στα αρχίδια μου πόσο κάνουν τα μακαρόνια και οι μειώσεις της τάξης των 100 και των 200 ευρώ....

και οι ασφαλιστικές εισφορές και οι λογαριασμοί και αυτά τα μπλιμπλίκια φεύγουν με πάγια εντολή δεν ασχολούμαι καν όχι σαν κάποιους άλλους που μόλις έρθει μειλ με τον λογαριασμό παίρνουν λεξοτανίλ και μετά το ανοίγουν :coffee::coffee::coffee:
γιατι εισαι επιθετικος Μικρε μου χαρτοπολεμε;:coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
23.040
Πόντοι
6.056
Άραγε, μετά από τόσα φροντιστήρια ... να έμαθε ο σώγαμπρος σερβιτόρος ...

οτι ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ από τον ελβετικό οργανισμό χρονογράφων ;;;

Ποιοτική ψυχαγωγία του μπου.κομ.

Λεφτάδες που το παίζουν άπλες .... να κυκλοφορούν ... με δίτροχα !!!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
24.539
Πόντοι
6.056
Ετρεχε ολη μερα ο Μιστερ Μπιν σαν θλιμμενο κουταβι να του δωσει λιγη σημασια ο Τραμπ και ουτε μια χειραψια δεν μπορεσε να κανει.

Εδω ειναι το πιο επικο αρθρο ενδεικτικο για το ποσο ηλιθιο αχρηστο μουνοπανο ειναι ο τυπος....

Ικέτης του Τραμπ, όμηρος του Ερντογάν… και προστάτης της «Ομάδας Αλήθειας»!

με αυτά τα πάσης φύσεως ορφανά κατακάθια που έχει μαζέψει ο μιζοκούλης , κατόρθωσε να κάνει τη χώρα εντελώς ανυπόληπτη
Μόνο από καμιά καραμπόλα ξένων συμφερόντων μπορεί να περισώσουμε κάτι , κατάντησαν τη χώρα ουραγό καρπαζοεισπράκτορα :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.728
Πόντοι
3.656
Εγώ δε θα το δήλωνα έτσι χύμα ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ο Κος Κυριάκος.

Σημείωση : Το διάλειμμα αφαιρείται από τον μισθό σου :coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.556
Πόντοι
216

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.351
Πόντοι
12.756
Εγώ δε θα το δήλωνα έτσι χύμα ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ο Κος Κυριάκος.

Σημείωση : Το διάλειμμα αφαιρείται από τον μισθό σου :coffee:
σκεφτομαι να στειλω μειλ παραπονων στην Γαλλια στη γαμιολα την Σιτροεν γιατι ΔΕΝ υπαρχουν ανταλλακτικα για το ασημενιο βελος
γνωμη σου...:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.728
Πόντοι
3.656
σκεφτομαι να στειλω μειλ παραπονων στην Γαλλια στη γαμιολα την Σιτροεν γιατι ΔΕΝ υπαρχουν ανταλλακτικα για το ασημενιο βελος
γνωμη σου...:coffee:
Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα

Αν θες να επιστέψει η Ελλάδα στα Μνημόνια επειδή θα θεωρήσουν ότι δεν μας έφτασαν τις πρώτες 3 φορές :coffee::coffee::coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.728
Πόντοι
3.656
Δεν σου φταίει κανένας που δεν δίνεις το σαξό απόσυρση να πάρεις 500 ευρώ και μετά με την επιδότηση του κυρίου Κυριάκου να πάρεις TESLA.

Όλα έτοιμα τα θες?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
58.351
Πόντοι
12.756
Δεν σου φταίει κανένας που δεν δίνεις το σαξό απόσυρση να πάρεις 500 ευρώ και μετά με την επιδότηση του κυρίου Κυριάκου να πάρεις TESLA.

Όλα έτοιμα τα θες?
ειναι συλλεκτικο αμαξι και θελω να το κρατησω για ΠΟΛΥ καιρο ακομα:coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.791
Πόντοι
5.506
Άραγε, μετά από τόσα φροντιστήρια ... να έμαθε ο σώγαμπρος σερβιτόρος ...

οτι ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ από τον ελβετικό οργανισμό χρονογράφων ;;;

Ποιοτική ψυχαγωγία του μπου.κομ.

Λεφτάδες που το παίζουν άπλες .... να κυκλοφορούν ... με δίτροχα !!!!!!!
Μωρή κουράδα Λακου, εσύ που δεν έχεις 2,5 Ευρώ να πάρεις εξάδα κοακολα θα μου πεις εμένα για κάρτες πιστοποίησης και εγγυήσεις ρολογιών;

Που δεν έχεις να πληρώσεις 1 Ευρώ για απιονισμενο νερό θα μιλήσεις για δίτροχα άνω της μιας δεκάδας χιλιάδων ευρώ για διασκέδαση και μόνο;

Ίσα μωρή μπαλοτσα, ακόμα να βάλεις το μασούρι για χάρη του φιλοθεάμονος κοινού, 5 χρόνια πέρασαν άφραγκε Ωναση. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom