pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.477
- Πόντοι
- 3.556
Σαξο ο αλεξ δεν έχει; Τέλος πάντων τον αλεξ εννοούσα εγω
Αυτός πέρα από τη χοντρή δεν ξέρω τι τιμόνι έχει
Σαξο ο αλεξ δεν έχει; Τέλος πάντων τον αλεξ εννοούσα εγω
Σε ξηρα τροφη βγαινει αυτοΌχι απλά θα χει beef ... ribeye ribeye![]()
Δεν μπορεις να το σωσεις τωρα,δυστυχωςΣαξο ο αλεξ δεν έχει; Τέλος πάντων τον αλεξ εννοούσα εγω
Σε ξηρα τροφη βγαινει αυτο![]()
δεν γινεται να χασουμε κανουργια μελη που διαβαζουν καιρο το σαιτ ..Αρνούνται τον υγιή δημοκρατικό διάλογο...![]()
Γιατι αγαπητε?Δεν εχει αρκετο αερα?Παιζει κρυφτο ο ηλιος?Τι συμβαινει πραγματικα?Όλα γίνονται αρκεί να πληρώνεις ... δύσκολο βέβαια με τέτοιο μπουγιουρντί ρεύματος![]()
Αν και νέος στα σάιτ γνωρίζω ότι ο δικηγόρος έχει Βιταρα βυσσινί 20ετιας...Ο Λάκης δεν τον κοροιδευει ως τον δικηγόρο με το σαξο;
Τόσο έξω πέφτω;
Eχεις ριξει πολλη μελετη βλεπω,ευγεΑν και νέος στα σάιτ γνωρίζω ότι ο δικηγόρος έχει Βιταρα βυσσινί 20ετιας...![]()
Γιατι αγαπητε?Δεν εχει αρκετο αερα?Παιζει κρυφτο ο ηλιος?Τι συμβαινει πραγματικα?![]()
Ξέρω και αριθμό πινακίδας...Eχεις ριξει πολλη μελετη βλεπω,ευγε![]()
Ξέρω και αριθμό πινακίδας...![]()
Μπα, πιο πολλη πλακα εχει να σε κατουραω στα μουτρα.Τραβά να φας καμμια στραπατσαδα από τις πουτανες που φαντασιωνεσαι ότι είναι φίλες σου ρε ναυαγιο της ζωής...![]()
Κακως τα @@ μας τα δυο.εξαρταται τύπε. οταν το μαγειρεύει ο τεας ειναι στραπ Ατσαδα , και ο τυπος παρανυφάκι με ψωμάκι το τρωει![]()
Ρε μαλεα ανοιξε νημα Μιστερ Μαλακας να εχει λιγη προβολη το στραπονιασμενο κρυφοπουστρακι!Μεχρι και οι πουτανες τον εχουν παρει στο ψιλο και ανησυχω μην κανει καμμια τρελα....εξαρταται τύπε. οταν το μαγειρεύει ο τεας ειναι στραπ Ατσαδα , και ο τυπος παρανυφάκι με ψωμάκι το τρωει![]()
Αυτος που θα ξερει να βαζει το ς στο τελος των λεξεων.....επομενοσ αρχηγοσ του κομματοσ???
Τυπε για ποιον δικηγορο λετε;Και εγω νεος στο σαι....Αν και νέος στα σάιτ γνωρίζω ότι ο δικηγόρος έχει Βιταρα βυσσινί 20ετιας...![]()
Απο το άρθρο: "Το παράδοξο είναι ότι το μέσο επιτόκιο αυξήθηκε παρά το ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προχώρησε σε μείωση των επιτοκίων στις αρχές Ιουνίου 2024 κατά 25 μονάδες βάσης (0,25%). Αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστε…, όπου αυτή η μείωση επιτοκίων δεν πέρασε στους δανειολήπτες."![]()
Συνεχίζεται το πάρτι στις τράπεζες: Αύξηση του μέσου επιτοκίου νέων δανείων στο 5,78% τον Ιούνιο - Financial Report
Αντίθετα το μέσο επιτόκιο των νέων καταθέσεων παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο στο 0,57% - Το παράδοξο είναι ότι το επιτόκιο δανείων αυξήθηκε παρά το ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προχώρησε σε μείωση επιτοκίων στις αρχές Ιουνίου 2024www.financialreport.gr