Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Έχω σε αποκλειστικότητα τον πύρινο λόγο του Αθηνεζου,τον ανταλλάσσω με ροζ βίντεο Φυρου η Ράλλη![]()
Βασιλόφρων και Παναθηναϊκός;
Πως το πέτυχες τύπε;
Έχω σε αποκλειστικότητα τον πύρινο λόγο του Αθηνεζου,τον ανταλλάσσω με ροζ βίντεο Φυρου η Ράλλη![]()
Από γαύρος και χρυσαυγίτης κάπως καλύτερα.....Βασιλόφρων και Παναθηναϊκός;
Πως το πέτυχες τύπε;

Οι δυο άλλες επιλογές του ανθρώπου ήταν πούστης ή χουντικός.Βασιλόφρων και Παναθηναϊκός;
Πως το πέτυχες τύπε;
Τυχερός ο χαζοχαρούμενος πάντως που δεν έπεσε σε εχθρική οικογένεια και έκανε το απαιτούμενο σοου στην κηδέια. Υπάρχουν αρκετοί που σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα δέχονταν να παρευρεθεί. Βέβαια αυτός θα ήταν ικανός να στήσει ένα σοου 100 μέτρα πιο κάτω από την κηδεία για να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες και μετά να αποχωρήσει.Σωστα, τίποτα απο αυτα δεν υπηρχε. Φετος εγιναν ολα. Πιο πριν δεν καιγοταν τιποτα, δεν πλημμυριζε τιποτα, δεν δολοφονειτο κανενας, καμία δεν βιαζόταν, κανενας δεν πεθαινε. Ειστε για τα πανηγυρια μερικοι
κανονικα λονγκαιλαντ επρεπε να κλεισειςΕγω που εχω κλείσει σε Πήλιο , οριακά ειμαι να το κάψουν ολο.
Πιστεύω στην πολιτική προστασία
συγνωμη δεν ηξερα,μηπως σου ειναι ευκολο τοτε να μου επιβεβαιωσεις το γεγονος οτι ο κολλητος σου 71ς ισιωνε τη μουρη του σταικουγα μικρος?εγω ειμαι αυτος σου φαινεται κατι το περιεργο;
Και 40% να τα πανε πανω, υπάρχει κανείς να τους ελέγξει και να τους βαλει χερι?? Στον αυτόματο πάνε ολα, ο καθένας κάνει ότι αγαπάει.Λογικα τις επομενες μερες ενα δεκα με εικοσι τακατο στα σουπερ μαρκετ πανω ,το θεωρω δεδομενο, εξαιτιας της εκρηξης των βομβων στην αγχιαλο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κανονικα λονγκαιλαντ επρεπε να κλεισεις
σιγουρα αναρωτιεται και ο ιδιος τψρμ.....
Σε αυτό έχω βάλει τον @Νίπλης να ψάξει για να το επιβεβαιώσουμεσυγνωμη δεν ηξερα,μηπως σου ειναι ευκολο τοτε να μου επιβεβαιωσεις το γεγονος οτι ο κολλητος σου 71ς ισιωνε τη μουρη του σταικουγα μικρος?
Πρόκειται για εναν αξιωματικο των ενοπλων δυναμεων, που έπεσε εν ωρα καθηκοντος. Και πηγαινει ο πρωθυπουργός της χωρας να τιμήσει την απώλειά του.Τυχερός ο χαζοχαρούμενος πάντως που δεν έπεσε σε εχθρική οικογένεια και έκανε το απαιτούμενο σοου στην κηδέια. Υπάρχουν αρκετοί που σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα δέχονταν να παρευρεθεί. Βέβαια αυτός θα ήταν ικανός να στήσει ένα σοου 100 μέτρα πιο κάτω από την κηδεία για να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες και μετά να αποχωρήσει.
Ποιος Αισωπος σάς εχει πει το παραμυθι οτι για να μπει ανεμογεννητρια, πρεπει πρωτα να καεί το σημείο?Τόσες ανεμογενητριες στο ράφι θα μείνουν;;; εξάλλου φταίει και η κλιματική αλλαγή
σιγά μην ουρλιάζεις κι όλας ..άκου γκρίζος λύκοςΤι θέλω
Σαν γκρίζος λύκος ,,,,ο Κούλης μού πήρε τη δουλειά μου