athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 76.802
- Πόντοι
- 12.756
ερχονταιΤην κρεμ ντε λα κρεμ έχουμε στη Γλυφάδα...![]()

ερχονταιΤην κρεμ ντε λα κρεμ έχουμε στη Γλυφάδα...![]()
ξερεις γιατι αυτοκτονησε η πρωτη Πόντια πουτάνα ?Την κρεμ ντε λα κρεμ έχουμε στη Γλυφάδα...![]()
γεμισα ενα κουβα σπερμαπιστευω οτι ειμαι ο μονος τιμιος στην Γλυφαδα...![]()
Οι οικονομικοί εγκληματίες πρέπει να έχουν ασυλία...ερχονται...καμμια ανοχη,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...μαλακα ωρες ωρες πιστευω οτι ειμαι ο μονος τιμιος στην Γλυφαδα...
αντε κανα 2-3 ακομα να ειμαι δικαιος
Λες ρε Νιπλη?Εγω νομιζω θα τα βαλει με το κεφαλαιο,αυτους που κινουν τα νηματα,θα τα δωσει ολα για την πατριδα που υπεραγαπαει(γι αυτο ολο το σοι πληρωνεται απο το κρατος).Θα κρατησει μονο τους καθαρους πατριωτες με 4ψηφιο αικιου,που αποτελουν την βαση του.Βεβαια οταν ψηφιζαν τον Αλε6 πριν λιγα χρονια ηταν γαλακτομουσχαρα![]()
![]()
![]()
ετσι , και μετα θα τα πληρωσουν οι μισθωτοι , γιατι ΔΥ δεν θα πειράξει
στην υγεια των μισθωτων λοιπον![]()
![]()
![]()
Στον κόσμο μου, γεμίζω, μαζί με κάτι άλλους, τον τόπο με πράσινα έργα...που ζεις ρε τυπε ?? μονο ενας γλειφοκωλάριος μισθωτος και ενας δικηγορος εμειναν εκτος απο το βολευμα
Δεν ειναι δοκιμος ο ορος μαν,εγκληματιες ειναι αυτοι που αρπαζουν καμια τσαντα με 50-100 γιουρα,οι αλλοι ειναι επενδυτες-επιχειρηματιεςΟι οικονομικοί εγκληματίες πρέπει να έχουν ασυλία...![]()
το βασικοτερο τυπε ξεχασες,τα νεκροταφεια φουλαρανε,χρυσες δουλειες με Κουλη τα κοράκιαΓειά σου ρε Κυριάκουλα, μπούκωσε χρήμα η κοινωνία και δίνεις κι άλλα!!!
Γεμάτα τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, οι καφετέριες,τα μπαράκια, τα μπουζούκια, τα μπουρδέλα,τα καζίνο, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα,τα καράβια, τα αεροπλάνα, οι δρόμοι έξω όλοι μποτιλιαρισμένοι...χρήμα παντού κι
ο Γαβαλας ο Λακης μπροστα τους θα φαινεται παλικάρι Κρητικό οταν αρχιζουν να γυρνανε στην Ομονοια να δωσουν κωλο για να επιβιωσουνΛες ρε Νιπλη?Εγω νομιζω θα τα βαλει με το κεφαλαιο,αυτους που κινουν τα νηματα,θα τα δωσει ολα για την πατριδα που υπεραγαπαει(γι αυτο ολο το σοι πληρωνεται απο το κρατος).Θα κρατησει μονο τους καθαρους πατριωτες με 4ψηφιο αικιου,που αποτελουν την βαση του.Βεβαια οταν ψηφιζαν τον Αλε6 πριν λιγα χρονια ηταν γαλακτομουσχαρα![]()
ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ πρεπει να πανε Σπιναλογκα με νερο ψωμι και αλατι,δημευση περιουσιων και ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ...ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ μελος του μπου εδω ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΟι οικονομικοί εγκληματίες πρέπει να έχουν ασυλία...![]()
Γειά σου ρε Κυριάκουλα, μπούκωσε χρήμα η κοινωνία και δίνεις κι άλλα!!!
Γεμάτα τα εστιατόρια, οι ταβέρνες, οι καφετέριες,τα μπαράκια, τα μπουζούκια, τα μπουρδέλα,τα καζίνο, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα,τα καράβια, τα αεροπλάνα, οι δρόμοι έξω όλοι μποτιλιαρισμένοι...χρήμα παντού κι εσύ μοιράζεις αβέρτα....
![]()
Έρχεται και "επίδομα καλοκαιριού"; - Στο τραπέζι να δοθεί έκτακτη ενίσχυση ύψους 200 ευρώ
Έρχεται και… επίδομα καλοκαιριού; Σήμερα «κληρώνει» εν πολλοίς πιθανό νέο πακέτο μέτρων στήριξης για το καλοκαίρι. Ο αντίκτυπος του πολέμου της Ουκρανίας στονwww.enikos.gr
κανε υπομονη , θα σου κάτσει , πλησιάζει ο καιρός που θα το δινει για 2 καραμέλες μεντοςγεμισα ενα κουβα σπερμα![]()
Τα έλεγα...Μέχρι τις εκλογές θα δίνει ένα επίδομα το μήνα...![]()
Τυπε ισχυει και για τα στελεχη σας αυτο?Λεω να δειξετε το καλο παραδειγμα αν ειναιΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ πρεπει να πανε Σπιναλογκα με νερο ψωμι και αλατι,δημευση περιουσιων και ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ...ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ μελος του μπου εδω ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ..ΕΙΜΕΘΑ ΤΙΜΙΟΙ,ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣΤυπε ισχυει και για τα στελεχη σας αυτο?Λεω να δειξετε το καλο παραδειγμα αν ειναι![]()
Δημοσκοπηση και παλι απο την φερεγγυα =Abacus=; Που πραγματοποιηθηκε μεσα ή εξω απο τα γραφεια της Πειραιως;διψηφια η διαφορα παλι...ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΛΑΙΤΕ;ΠΟΝΑΕΙ;
Το κανει επειδη αγαπαει τους συμπολιτες του,δεν ειναι κανενας λαϊκιστης σαν τους προηγουμενουςΤα έλεγα...
οι παλαμάκιδες θα μπουνε πρωτα φυλακη , ΟΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΔΕΣ και οι ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΕΣΤυπε ισχυει και για τα στελεχη σας αυτο?Λεω να δειξετε το καλο παραδειγμα αν ειναι![]()
ε ενταξει θα δουμε αν ειναι αληθινες η οχι στις εκλογες σιγαΔημοσκοπηση και παλι απο την φερεγγυα =Abacus=; Που πραγματοποιηθηκε μεσα ή εξω απο τα γραφεια της Πειραιως;