troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.259
- Πόντοι
- 5.506
σου εχω και ενα αλλο καλοαφου η εκδηλωση ηταν ανοιχτη για φοιτητες![]()
σου εχω και ενα αλλο καλοαφου η εκδηλωση ηταν ανοιχτη για φοιτητες![]()
σου εχω και ενα αλλο καλο
![]()
Τα γαλάζια σκουπίδια σαν αυτόν , είναι λες τόσο ηλίθιοι και κομπλεξικοί , που πιστεύουν ότι αν δεν ασκούνΚαλησπεριζω μπραδερινι![]()
παμε συνταγμα να δουμε τι παιζει ?εμεις σαν γνησιοι δεξιοι θα παμε να του αφησουμε μπροστα του ενα combo γευμα απο τα ΜακΝτοναλτς
Γιατι και εμεις θέλουμε να την βγαλει ο συγκεκριμένος
παμε συνταγμα να δουμε τι παιζει ?
![]()
20% εδώ μέσα θα ψηφίσουν το μουνοπανο...
ποιός χορηγός ρε τυπάρα ?Πώς κάνει έτσι η κότα ούτως ή άλλως το ταξί ο χορηγός από δίπλα θα το πληρωσει
1oς θα βγει και θα βγαινει οποιος ειναι απο το σοϊ.Ειμαστε λατρεις της αξιοκρατιας και της νομιμοτητας(α και πατριωτες) οσον αφορα τους αλλους βεβαια
Χυδαιότητα Καμπουράκη για Καρυστιανού: «Να εγγυηθεί ότι μπορεί να μειώσει τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, όχι μόνο Τέμπη»εμεις σαν γνησιοι δεξιοι θα παμε να του αφησουμε μπροστα του ενα combo γευμα απο τα ΜακΝτοναλτς
Γιατι και εμεις θέλουμε να την βγαλει ο συγκεκριμένος
1oς θα βγει και θα βγαινει οποιος ειναι απο το σοϊ.Ειμαστε λατρεις της αξιοκρατιας και της νομιμοτητας(α και πατριωτες) οσον αφορα τους αλλους βεβαια![]()
Δεν το περίμεναν. Παρατείνουν την ξεφτίλα τους μέχρι να βρουν κάτι άλλοΣιγά μη γίνει εκταφή να βρουν οι συγγενείς οστά ιππου και σκυλου σε αυτά που τους παρέδωσαν.Πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει η εκταφή,νέες κατηγορίες καθυστέρηση κτλ.Η κυβέρνηση θέλει να το κλείσει το ζήτημα για τις ειναι χωλαινουσα πληγή.
Μπορει ομως να πάρει τους γονείς που γκρινιάζουν στο κόμμαΣιγά μη γίνει εκταφή να βρουν οι συγγενείς οστά ιππου και σκυλου σε αυτά που τους παρέδωσαν.Πιο πολλά προβλήματα θα δημιουργήσει η εκταφή,νέες κατηγορίες καθυστέρηση κτλ.Η κυβέρνηση θέλει να το κλείσει το ζήτημα για τις ειναι χωλαινουσα πληγή.