celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 23.582
- Πόντοι
- 6.256
KεραμεωςΡιξε "Νικη" παπουλη , πρεπει να κανουμε διασπορά ψήφων![]()

KεραμεωςΡιξε "Νικη" παπουλη , πρεπει να κανουμε διασπορά ψήφων![]()
Ποια είναι αυτή; Έχεις καμμία φωτό από πίσω να μου δείξεις; Για να δω αν χαμογελάει ωραία.Ριξε "Νικη" παπουλη , πρεπει να κανουμε διασπορά ψήφων![]()
ΧονδρόKεραμεως![]()
Ποια είναι αυτή; Έχεις καμμία φωτό από πίσω να μου δείξεις; Για να δω αν χαμογελάει ωραία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χονδρό![]()
Έχω διαρκείας, περνάω VIP ινκόγκνιτο.Μου κανεις τον "καμποσο" τωρα που εισαι στο εξωτερικό ...
Αλλα μην μου στεναχωριέσαι , εννοια σου και εχω μιλησει στο αεροδρόμιο μολις ερθεις![]()
όλη η σαβούρα , η κτηνωδία και η παιδερομοφυλοφιλία συνωστισμένη στο κουλοκόμμαΣε αυτούς δώσανε δικαίωμα να παντρεύονται κ να έχουν κ παιδιά
Μπράβο στην κυβέρνηση
Μπορούν να γαμιουνται με όποιον θέλουν αλλά θα είναι στο σύνολό τους κακίες πούστρες
Βάλιανατις γρήγορης
![]()
Έχω διαρκείας, περνάω VIP ινκόγκνιτο.![]()
Με την παρούσα κατάσταση μπάρμπα, σε λίγα χρόνια δεν θα έχεις ίντερνετ να ρωτάς.Δεν μου είπες ακόμα, με πιο κόμμα κατεβαίνουν οι χωροφύλακες που θα σώσουν την Ελλάδα για να τους ψηφίσω;
Πρέπει να ναι πάρα πολύ δικό του και όχι φίλος φίλου για να μπορείς να τον εμπιστευτείςΠαίζει να σαι απ τα λίγα σκουπίδια εδώ μέσα που αγοράζουν λάδι από ντελικατέσεν χωρίς να εμπιστεύεται κάποιο δικό του άτομο που παράγει λάδι
Ξέρω ανάλογη υπόθεση, όπου σπίτι αξίας 2.5 εκ, το άφηνε απλήρωτο, για να βγει σε πλειστηριασμό. Μεσολάβησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το πήρε προς 500.000€Αμα εισαι σκουληκαντερα του Μητσοτακη εχεις διαφορετικη αντιμετωπιση....
![]()
Χαρακιρι που ελεγε κι ο αδωνισΞέρει κανείς να μας πει τι θα κάνουμε με Κουλη;
Χεσμενο στην Ρωσία,χεσμενο στην Αμερική χεσμενο και στην Ευρώπη.
Σε σύνοδο ευρωπαίων ηγετών υπήρχε ο Καναδός Τρουντω,ο Τούρκος όπου έχει καταδυναστεύσει την Κύπρο και απειλεί μονίμως την Ελλάδα (χώρα της ΕΕ κ του ΝΑΤΟ) και ο Μητσοκουλης πέταγε χαρταετό στην κυριολεξία
Αυτοι ολοι οι χοντρόπετσοι στη ΝΔ έχουν την ιδια μουρηΑμα εισαι σκουληκαντερα του Μητσοτακη εχεις διαφορετικη αντιμετωπιση....
![]()