Και καλά κάνει τυπε...Ήλιο έχει τώρα στην Αθήνα, αλλά η ΕΡΤ του κουλη μου λέει ότι πρέπει να ψάξω για αλυσίδες να τις βάλω στο Πορτ παγκαζ αλλιώς θα τιμωρηθω
Η ενημέρωση προς τον έλληνα ξεχειλίζει.
Και καλά κάνει τυπε...Ήλιο έχει τώρα στην Αθήνα, αλλά η ΕΡΤ του κουλη μου λέει ότι πρέπει να ψάξω για αλυσίδες να τις βάλω στο Πορτ παγκαζ αλλιώς θα τιμωρηθω
Χρονια πολλα καλη χρονιαΤον Μάρτιο 2025 συμπληρώνονται 4 χρόνια. Να ευχηθούμε, λοιπόν, Χρόνια Πολλά, μέρες που είναι:
![]()
«Φτάνει πια η κοροϊδία»: Ακόμα σε κοντέινερ ζουν 60 σεισμόπληκτες οικογένειες στο Δαμάσι Λάρισας – Απάνθρωπες οι συνθήκες
«Μπαλάκι» ανάμεσα σε κρατικούς φορείς και τράπεζες έχουν γίνει 60 οικογένειες στο Δαμάσι του Νομού Λάρισας, οι οποίες σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα ζουν σεwww.newsbreak.gr
30 days of operation γραφει,εδω απο την 1η ειχε προβλημα λειτουργιας.Προνοησαν οι δικοι μαςΞοδευτηκαν οι τυποι στο μετρο θεσσαλονικης
![]()
πόσο είναι το πρόστιμο μαν?Ήλιο έχει τώρα στην Αθήνα, αλλά η ΕΡΤ του κουλη μου λέει ότι πρέπει να ψάξω για αλυσίδες να τις βάλω στο Πορτ παγκαζ αλλιώς θα τιμωρηθω
νομιζω 80 γιουρος, πιο ακριβο κι απο της μασκας του κορωνοιου μαν, ομως για την ασφαλεια μας το εβαλανπόσο είναι το πρόστιμο μαν?
Το ποσταρε κι ο Ζιρο χθες,αλλα οπως λενε και στο κομμα "Που τις βρηκατε αυτες τις ερευνες?Υπαρχουν καπου?".Μονο οτι βγαινει απο το κομμα και το λεει και το Σοφακι στην τβ ειναι ΑΚΡΙΒΕΣΚαλα παμε
Μπραβο Κυριακο![]()
Η πολιτική είναι τόσο βρώμικη υποτίθεται που ποτέ δεν ξέρειςΤο ποσταρε κι ο Ζιρο χθες,αλλα οπως λενε και στο κομμα "Που τις βρηκατε αυτες τις ερευνες?Υπαρχουν καπου?".Μονο οτι βγαινει απο το κομμα και το λεει και το Σοφακι στην τβ ειναι ΑΚΡΙΒΕΣ![]()
Όταν λέμε ότι οι άνθρωποι κάνουν με το ζόρι το άσπρο μαύρο αυτό εννοούμε. Είναι να τρελαίνεσαι.
Θα ειναι σιγουρα μια συνεντευξη οπου οι ερωτησεις δεν εχουν δωθει απο πριν και ειναι πληρως απροετοιμαστος ο Κυριακος.Οπως τοτε με την Ολλανδη "You have never been to Samos"Μας έπρηξαν τα κουλοσάιτ και κουλοκάναλα για τη συνέντευξη του Άριστου σε μια νέα δημοσιογράφο στην Πρώτη Σερρών. Φυσικά πουθενά δεν αναφέρουν ότι η Πρώτη Σερρών είναι το χωριό του Καραμανλή ώστε ο θεατής/αναγνώστης να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τη συνέντευξη. Σου λέει όσοι το ξέρουν το ξέρουν, οι υπόλοιποι δεν θα ασχοληθούν να το ψάξουν.
Τυπε το κόλλημα με τις αλυσίδες είναι πως στήνεις μπλοκα στην Αλιμου για τις αλυσιδες τ ην ίδια στιγμή που στοκ πουτσο σου να ελενξεις αν οποιος παει να ανεβει το τελεφρικ ή την Αραχωβα εχει αλυσιδεςΕιλικρινά δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σας με τις αλυσίδες..
Εγώ αγόρασα πέρυσι κάτι κουβέρτες με 25€ και ούτε ξέρω πως δουλεύουν..
Αλλα πρόστιμο δεν τρώω..
Για χιόνια δεν παίζει να πάω ούτε απέξω..
Έχω τραυματική εμπειρία μικρός, και δεν τα θέλω καθόλου..