Διαγραμμένο μέλος 212024
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 12.012
- Πόντοι
- 3.506
«Η αυτού εξοχότης Κυριάκος Μητσοτάκης»

Δεν υπαρχη άλλος μετά από αυτόν !!! Ποιος δηλαδή ο ανδρ..;; Μην χεσω !!Περιμένουν στην ουρά παμπολοι ικανοί ηγέτες για το τιμονι της χώρας
Κλάσε μου τα αρχίδια ρε μουνόπανο που θα μου γαμήσεις κιόλας... μαλακισμενάκι.Τρομπάκο δεν σε έβρισα..
Άντε μην σου γαμησω τίποτα λιγουρη..
![]()
Εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ τον παίζεις χιαστή με τουρκους σουργελο.Κοίτα...!Ο τύπος κάθε απόγευμα μετά τις 21:00 πέφτει στα τέσσερα και καραμελωνει τα μπαλάκια του Κούλη!
Εσύ του τον εθιξες,γι αυτό εσκουξε έτσι...Τον θεωρεί οικογένεια του, ίσως σου κάνει αναφορά
TOP GUNTEMIS![]()
ραφαελ κουλη ??️?
![]()
τι να πουμε και εμεις ρε ποιητη, αφου ολα ειναι τελειαTOP GUNTEMIS
Αν πολτοποιήσεις την μύτη του άνετα φτιάχνεις μελιτζανοσαλάτα.
![]()
Αφου τα εκαψε ολα, τα κανει και απατητααπο που???
![]()
ααα, ετσι μπραβο... καλα το καταλαβα.ταττ2
Ρε λιγουρη που ήσουν να σχολιάσεις;Κλάσε μου τα αρχίδια ρε μουνόπανο που θα μου γαμήσεις κιόλας... μαλακισμενάκι.
αμα τα αφησουν ακαφτα πρωτα ομωςΑφου τα εκαψε ολα, τα κανει και απατητα
Α ρε κούλη
![]()
Οικονόμου: Πρώτη η Ελλάδα στην Ευρώπη θεσπίζει τα «Απάτητα Βουνά» - Τι αλλάζει
Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που θεσπίζει τα «Απάτητα Βουνά», όπως επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στο Tw…www.skai.gr
Όντως άμα...Γιατί δεν μας βλέπω καλάαμα τα αφησουν ακαφτα πρωτα ομως![]()
Τραβα παρακεί ρε βρωμιάρηΡε λιγουρη που ήσουν να σχολιάσεις;
Έχασες τα 0,60 ξεφτίλα του σαι..
![]()
Τσιμπα ενα ταληρο να παρεις σουβλακι και κοκα κολα ρε ζωαδι ορθιοΛιγουρη πηγες σημερα στο Τατόι, να φας κανένα σπανκοπιτακι;
Ψωμολυσσα των 0,60
Λιγουρη μην σε παίρνει από κάτω, μπορεί να άσε σκουπιδιαζει το μισό μπου, αλλά μια μέρα θα γίνεις μέγιστος ρουφιανοπουστογλειφτακος..Τσιμπα ενα ταληρο να παρεις σουβλακι και κοκα κολα ρε ζωαδι ορθιο
Πάρε τα ψυχοσωματικά σου αλλού ρε καρτελάκια κι εσυ και ρούφα ρε κουράδαΛιγουρη μην σε παίρνει από κάτω, μπορεί να άσε σκουπιδιαζει το μισό μπου, αλλά μια μέρα θα γίνεις μέγιστος ρουφιανοπουστογλειφτακος..