Snoop321Dog
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καμιά με ωραία καθαρά πατουσάκια στην κύπρο έχουμε να πελλανουμε;;να
να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα για αυτά ρε παιδιά είναι πολλοί φανς!girefkw jegw...
Καμιά με ωραία καθαρά πατουσάκια στην κύπρο έχουμε να πελλανουμε;;να
να ξεκινήσουμε ένα νέο θέμα για αυτά ρε παιδιά είναι πολλοί φανς!girefkw jegw...
Εννοείς να είναι εγχειρισμένη ;
Αυτή θα έρθει Κύπρο λέει τέλος Αυγούστου.
Όμως πέστε μου τι πιστεύετε εσείς, είναι όντως γυναίκα ή είναι trans?
Κάποια από τα σχόλία που πιστεύουν πως είναι trans:
Όμως έχει πολλά και πολύ καλά reviews. Γίνεται να τους ξεγέλασσε όλους αυτούς?
Εννοώ είναι γεννημένος άντρας και έκανε εγχειρίσεις για να φαίνεται γυναίκα ή είναι όντως γεννημένη γυναίκα?Εννοείς να είναι εγχειρισμένη ;
Που να ξέρουμε ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ; Αμα θέλεις να σου πω σίγουρα δώσε μου 150 ευρώ να πάω και να σου πω για σίγουραΕννοώ είναι γεννημένος άντρας και έκανε εγχειρίσεις για να φαίνεται γυναίκα ή είναι όντως γεννημένη γυναίκα?
στειλε μου εχω 2 περιπτώσεις να ανταλλαξουμεΑνταλλάζω τηλέφωνα με εύκολες γυναίκες, που κάθονται πολύ εύκολα και μουχτι, φθάνει να μην σε νοιάζει φάτσα, εμφάνιση, ηλικία αλλά να έχεις και εσύ να δώσεις
δεν μπορω να σου γραψω στο προφ, αγαθη και μαγια 30-35 λευκωσια αν σου λεει κατι, αν οχι στειλε ξανα για να ανταλλαξουμεΑνταλλάζω τηλέφωνα με εύκολες γυναίκες, που κάθονται πολύ εύκολα και μουχτι, φθάνει να μην σε νοιάζει φάτσα, εμφάνιση, ηλικία αλλά να έχεις και εσύ να δώσεις
Τυπε φαντάσου τι τηλέφωνα θα σου δώσει για να γράφει αρκεί να μη σε νοιάζουν πρόσωπα χαχαχχαδεν μπορω να σου γραψω στο προφ, αγαθη και μαγια 30-35 λευκωσια αν σου λεει κατι, αν οχι στειλε ξανα για να ανταλλαξουμε
Καταρχήν κακάσχημο σώμα, απορώ τι σας αρέσει σε αυτό το αφύσικο σώμα.
Αυτή θα έρθει Κύπρο λέει τέλος Αυγούστου.
Όμως πέστε μου τι πιστεύετε εσείς, είναι όντως γυναίκα ή είναι trans?
Κάποια από τα σχόλία που πιστεύουν πως είναι trans:
Όμως έχει πολλά και πολύ καλά reviews. Γίνεται να τους ξεγέλασσε όλους αυτούς?
Αμαν εν έτσι τα τραβελια, τυφλά να έχουν οι γενεκαρες που παμεν τόσο καιρό, 1000 φορές με τούτο το τραβελλι παρά με τες Αφρικανες που πατε ρε συντεκνεΚαταρχήν κακάσχημο σώμα, απορώ τι σας αρέσει σε αυτό το αφύσικο σώμα.
Δευτερεύον οι Ασιάτες είναι μανούλα στις αλλαγές φύλων.
Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι τραβελι και να ξεγελάστηκε κόσμος.
Αν δε σε πειράζουν όλα τα παραπάνω τι συζητάμε.
Το "που πάτε" γραψτο πουθενά αλλού γιατί μάλλον έχασες τη μπάλα.Αμαν εν έτσι τα τραβελια, τυφλά να έχουν οι γενεκαρες που παμεν τόσο καιρό, 1000 φορές με τούτο το τραβελλι παρά με τες Αφρικανες που πατε ρε συντεκνε
WTF, Keep calm my friend and fuck, but relax εν Αύγουστος.Το "που πάτε" γραψτο πουθενά αλλού γιατί μάλλον έχασες τη μπάλα.
Πουθενά δεν έχω γράψει ότι πάω με μαύρες.
Και αν σου αρέσουν οι τρανς πασο, τρέχα Ταυλανδη τσάμπα θα πηδάς όσα όμορφα αγόρια γουστάρεις.
Το έχεις γράψει σε όλα τα νήματα ρε άρρωστεΣταυφακερ - Γιακουμης - ξενητεμενος (ιδιο άτομο, αρρωστος - ρωτα και απαντα του εαυτου του)
Αμα κάνεις μια αναζητηση στο σάιτ. Θα δεις τι γράφει ο σταυφακερ για τις τιμές και το γραφω εγώ. Αυτός δεν έχει πρόβλημα βρίσκει μοντέλα με 60 ευρώΤο έχεις γράψει σε όλα τα νήματα ρε άρρωστε
Γεια σου φιλε !! Με ενδιαφέρει και εχω και εγώ να σου δωσωΑνταλλάζω τηλέφωνα με εύκολες γυναίκες, που κάθονται πολύ εύκολα και μουχτι, φθάνει να μην σε νοιάζει φάτσα, εμφάνιση, ηλικία αλλά να έχεις και εσύ να δώσεις