thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο ελλάδος φέτος? 2009

;)
ο παναθηναικος εχει κλειδωσει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για πρόσεξε τα λόγια σου για την ομαδάρα που που που..........δεν θυμάμαι κάτι να σου πω!!!ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ! Εδώ κέρδισε κοτζάμ Ευρω-Παίο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Για πρόσεξε τα λόγια σου για την ομαδάρα που που που..........δεν θυμάμαι κάτι να σου πω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

και εχουν τετοιο λαο που νομιζαμε οτι βλεπαμε προπονησηπου με χορηγο το Φοίνικα έφτασε στον τελικό της Ευρώπης και που εξαιτίας του Γαύρου δεν έπεσε κατηγορία! Αυτό είναι που λένε: Ιστορία μου αμαρτία μου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιά ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο ελλάδος φέτος? 2009
τι τελετε επιτλους κυριε γαττο?ομαδα παρει κυπελο εσυ λυπασεΔεν το βλέπετε ότι δεν την χάνει την κούπα ο κουάξ!![]()
Μόνο μ'εμάς δεν πήρε ο πούστης!!!!!Δεν το βλέπετε ότι δεν την χάνει την κούπα ο κουάξ!![]()

Εγκό σκοτόσει πρόεντρο τους!τι τελετε επιτλους κυριε γαττο?ομαδα παρει κυπελο εσυ λυπασε

ΚλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΜόνο μ'εμάς δεν πήρε ο πούστης!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Κλάψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()

Ναι ρε τον πούστη τον αγέλαστο. Μέχρι και η παοκ πήρε κούπα μαζί του. Εμείς μάλλον θα περιμένουμε άλλα 40 χρόνιαΔεν είσαι καλά μου φαίνεται.
Εδώ δεν κλάψαμε όταν ήμασταν εντελώς για κλάματα!!!!!
Απλώς ο καριόλης σε όλους δίνει κύπελο,ενώ σ'εμάς έκανε τα πάντα για να το χάσει.![]()

Ναι. Μη ξεχάσουμε να ζητήσουμε δορυφορική εκεί που θα είμαστε.Ναι ρε τον πούστη τον αγέλαστο. Μέχρι και η παοκ πήρε κούπα μαζί του. Εμείς μάλλον θα περιμένουμε άλλα 40 χρόνια![]()
![]()
![]()

ναι που το ηξερεςο παναθηναικος εχει κλειδωσει?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()