Νέα

Krystal Massage - Γιαννιτσών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.244
Πόντοι
3.506

Spitharas84

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Like
200
Πόντοι
20
καλησπερα. Περασμα μετα απο καιρο με Ισμηνη. Θεωρω οτι την εχει δει καποια και αυτη. Πολυ τουπε και ιστορια. Μιση ωρα το πολυ να κρατησε και ισα ισα να σε ξεπεταξω. Ερωτηση.Μια Αριανα περιγραφη εχουμε?
Δουλεύει η αριανα ξανα;

SOXEM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2023
Κριτικές
5
Like
482
Πόντοι
300
Ειπα να παω για μασαζακι μετα απο ενα οχταμηνο περιπου.Επελεξα κασσανδρα,συμπαθητικο προσωπο,ωραιο κορμι με τατου και μικρα βυζακια.
Ωραιο σοσιαλ,ειναι κοινωνικη μπορεις να κανεις χαβαλε.Εβγαλε ρουχα με το που μπηκε και στην εκτονωση μας τα χαλασε, πολυ τυπικη κανενα παθος βιαζοταν να με τελειωσει δεν αφηνει να ακουμπησεις μουνι ουτε πανω απο το βρακι
Ζητησε επισης 20 για να το βγαλει,εννοειται δεν τα εδωσα.Δεν θα ξανα προτιμηθει

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Ειπα να παω για μασαζακι μετα απο ενα οχταμηνο περιπου.Επελεξα κασσανδρα,συμπαθητικο προσωπο,ωραιο κορμι με τατου και μικρα βυζακια.
Ωραιο σοσιαλ,ειναι κοινωνικη μπορεις να κανεις χαβαλε.Εβγαλε ρουχα με το που μπηκε και στην εκτονωση μας τα χαλασε, πολυ τυπικη κανενα παθος βιαζοταν να με τελειωσει δεν αφηνει να ακουμπησεις μουνι ουτε πανω απο το βρακι
Ζητησε επισης 20 για να το βγαλει,εννοειται δεν τα εδωσα.Δεν θα ξανα προτιμηθει
Και σε μένα τα ιδία έκανε και τρώει άκυρο

Todonik

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομαδάρα! Πρώτη φορά γραφω αλλά σας διαβάζω. Πέρασα σήμερα από κρυσταλ. Δεν έχω ξανά κάνει μασάζ Παρ όλο που ημουν γνωστός - ψιλό συνεργάτης με την Τζούλια!! Τεσπα. Ωραίος χώρος ωραία κοπέλα στην υποδοχή. Εμφανίστηκε η Μπέλα (βυζαρα,κωλαρα), μια ψηλή κοκκινομαλλα με τατουάζ και ένα μικρακι (κοντό αδύνατο, νομίζω φορούσε και σιδεράκια) δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Διάλεξα μπελα και κοκκινομάλλα. Τέλεια φάση μου άρεσε πολύ. Και στο μασάζ και μετά. Αν και μετά τα ψεύτικα βογγητα της μπελας λίγο με χάλασαν. Πάντως τις ζητούσα να αργήσω να τελειώσω και δεν είχαν θεμα. Όλα μαζί 120€. Φορούσαν στριγκ, μπορούσα όμως να τις ακουμπάω και εγλυφα και βυζί από μπελά. Σίγουρα θα ξανά πάω Παρ όλο που δεν μένω Θεσσαλονίκη. Ερώτηση για γνωστες. Πόσο πιθανό είναι να πέσει Καλαμάκι κάποια στιγμή? Παίζει να το ζητήσεις?

Αυτά από εμένα. Θα ήθελα να μου απαντήσετε και επίσης αν έχει πάρει κάποιος την μικρή που περιέγραψα.

Jehuti

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Αδερφέ έχω αφήσει μισθούς εκεί. Μέσα στο συγκεκριμένο καταστημα δεν νομίζω να πέσει τίποτα. Εκτος μπορεί και να είσαι τυχερός και να συνεχίσει.

SUGARKILO

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
0
καλησπέρα ονόματα δεν συγκρατώ εύκολα. θυμάμαι μια ξανθιά ευχάριστη κοπέλα με μεγάλο στήθος και πιασίματα γενικά , και μια κοντούλα μαυρομάλλα αν θυμάμαι καλά σφιχτή κοπέλα μικρό στήθος. πια είναι τα ονόματα τους? η ξανθουλα ευγενικη και με καλό σερβις, δεν εβγαλε εσωρουχο . η μελαχρινη κοντουλα αν και το εβγαλε ηταν λιγο απότομη γενικά , δεν τρελάθηκα.

Τελευταία τροποποίηση:

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
2
Like
959
Πόντοι
81
καλησπέρα ονόματα δεν συγκρατώ εύκολα. θυμάμαι μια ξανθιά ευχάριστη κοπέλα με μεγάλο στήθος και πιασίματα γενικά , και μια κοντούλα μαυρομάλλα αν θυμάμαι καλά σφιχτή κοπέλα μικρό στήθος. πια είναι τα ονόματα τους? η ξανθουλα ευγενικη και με καλό σερβις, δεν εβγαλε εσωρουχο . η μελαχρινη κοντουλα αν και το εβγαλε ηταν λιγο απότομη γενικά , δεν τρελάθηκα.
Η ξανθιά θα ήταν η Αρτεμις λογικά ή άλλη ίσως η Ισμήνη

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
343
Πόντοι
21
Ξανθιά αρτεμη η αλλη Ισμήνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom