Sorococo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.448
- Πόντοι
- 206
Ανοιγω Αυτο Το Νημα ! Μηπως και μαζευτουμε Οι ( καλοι ! ) εδω μεσα...... Να δουμε Τι θα γινει Με Αυτες της Κριτικες που
Δεν βγαζουν ουσια και νοημα ! .
Δεν Συναδουν με της Αλλες ! .
Μιλανε για κοριτσια που ειναι Χρονια στο Χωρο (Χορο) με Μονο αρνητικα σχολια ,
σε σημειο που αναρωτιεσαι " Τοσο Χαλια που τα λενε Ολοι αυτοι ! - Πως και ειναι Τοσο καιρο σε γραφεια ? Που εχουν αλλα Μπουμπουκια , και της κρατανε αυτες Ακομα ? .
Εντελος Ψευτικες κριτικες !!!
Και Αλλα .......
Εγω Προσωπικα Κοιταω κριτικες μονο για να Γελαω πλεον !?... " Εκτος απο πολυ λιγα ατομα που πιστευω "
Και ειναι Κριμα αυτο για της δυο πλευρες κιολας
Δε ξερω Εαν συμφωνειτε μαζι μου η Οχι !???.......
Αλλα θα χαρω να ακουσω γνωμες και Προτασεις ,

Τι πιστευετε ? Τι προτεινεται οτι πρεπει να αλλαξει ? Θα πρεπει απο την Διαχειριση να γινει κατι !? ,
Γιατι γινετε αυτο ?.....
Μηπως Πρεπει Πραγματι !!!! να κανουμε Μια Κριτικη Επιτροπη για της Κριτικες ?????
Δεν βγαζουν ουσια και νοημα ! .
Δεν Συναδουν με της Αλλες ! .
Μιλανε για κοριτσια που ειναι Χρονια στο Χωρο (Χορο) με Μονο αρνητικα σχολια ,
σε σημειο που αναρωτιεσαι " Τοσο Χαλια που τα λενε Ολοι αυτοι ! - Πως και ειναι Τοσο καιρο σε γραφεια ? Που εχουν αλλα Μπουμπουκια , και της κρατανε αυτες Ακομα ? .
Εντελος Ψευτικες κριτικες !!!
Και Αλλα .......
Εγω Προσωπικα Κοιταω κριτικες μονο για να Γελαω πλεον !?... " Εκτος απο πολυ λιγα ατομα που πιστευω "
Και ειναι Κριμα αυτο για της δυο πλευρες κιολας
Δε ξερω Εαν συμφωνειτε μαζι μου η Οχι !???.......
Αλλα θα χαρω να ακουσω γνωμες και Προτασεις ,

Τι πιστευετε ? Τι προτεινεται οτι πρεπει να αλλαξει ? Θα πρεπει απο την Διαχειριση να γινει κατι !? ,
Γιατι γινετε αυτο ?.....
Μηπως Πρεπει Πραγματι !!!! να κανουμε Μια Κριτικη Επιτροπη για της Κριτικες ?????