Νέα

Κριτικές τρανς στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SheFucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 354
  • Εμφανίσεις 115K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
SheFucker

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.777
Πόντοι
746
OP
OP
SheFucker

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.777
Πόντοι
746
Ωραία και ευχάριστη συντροφιά, όμορφα εσώρουχα, υπέροχο σώμα, σφιχτά σιλικονούχα στήθη και υψηλής ποιότητας εργαλείο. Οι φωτογραφίες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, από κοντά είναι πιο όμορφη. Εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση, θα εκτιμούσα καλύτερα αγγλικά. Σίγουρα θα πάω ξανά.

Trelosapo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Ωραία και ευχάριστη συντροφιά, όμορφα εσώρουχα, υπέροχο σώμα, σφιχτά σιλικονούχα στήθη και υψηλής ποιότητας εργαλείο. Οι φωτογραφίες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, από κοντά είναι πιο όμορφη. Εξαιρετικά επαγγελματική εξυπηρέτηση, θα εκτιμούσα καλύτερα αγγλικά. Σίγουρα θα πάω ξανά.
Φιλιά δίνει, πίπα χωρίς προφυλακτικό?

OP
OP
SheFucker

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.777
Πόντοι
746
Φιλιά δίνει, πίπα χωρίς προφυλακτικό?
Για να είμαι πιο ακριβής, μετά την τελευταία εμπειρία με τη Natthy, δεν θέλω να διακινδυνεύσω ούτε τη δική μου υγεία, ούτε τη δική σας.

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
77
Πόντοι
1
BLACKLIST

Το λοιπόν, να φέρω τα πράγματα με τη σειρά

Πήγα Juliana Morasi και βρήκα Beatrice T.
Juliana Morasi.jpg
βρήκα αυτή
1080w-8-87-1750869822.jpg

Καλά, ήταν καλή, πολύ καλή, οκ. Μετά από κάποιες ημέρες άλλαξε φωτογραφίες σε αυτό το προφίλ. Μετά, που έφυγε από Λεμεσό, άλλαξε τις φωτογραφίες και στο προφίλ Beatrice T. Την ίδια ημέρα άλλαξε το όνομα στο προφίλ Juliana Morasi για Jiuliana Moras. Δυο ημέρες μετά άλλαξε και φωτογραφίες σε αυτό το προφίλ. Σήμερα βλέπω αλλαγή του προφίλ Beatrice T για AISHA LUIZA και με άλλες φωτογραφίες. Οι δυο τηλεφωνικοί αριθμοί είναι όλη την ώρα ηδυντικοί.

Νομίζω μας βλέπει όλους μαλακες και να είμαι ειλικρινής, ήθελα να ξανάπαω, και με προσκαλέσω κιόλας, ότι έρχεται Λεμεσό σήμερα, αλλά την βάζω στο BLACKLIST. Δεν τρώμε κουτόχορτο!!!!

Από το ts-dating έφυγε τους λογαριασμούς,
όποιος από σας πάει θα βρει αυτό το άτομο

Bea1.jpg

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
425
Πόντοι
21
BLACKLIST

Το λοιπόν, να φέρω τα πράγματα με τη σειρά

Πήγα Juliana Morasi και βρήκα Beatrice T.
Juliana Morasi.jpg
βρήκα αυτή
1080w-8-87-1750869822.jpg

Καλά, ήταν καλή, πολύ καλή, οκ. Μετά από κάποιες ημέρες άλλαξε φωτογραφίες σε αυτό το προφίλ. Μετά, που έφυγε από Λεμεσό, άλλαξε τις φωτογραφίες και στο προφίλ Beatrice T. Την ίδια ημέρα άλλαξε το όνομα στο προφίλ Juliana Morasi για Jiuliana Moras. Δυο ημέρες μετά άλλαξε και φωτογραφίες σε αυτό το προφίλ. Σήμερα βλέπω αλλαγή του προφίλ Beatrice T για AISHA LUIZA και με άλλες φωτογραφίες. Οι δυο τηλεφωνικοί αριθμοί είναι όλη την ώρα ηδυντικοί.

Νομίζω μας βλέπει όλους μαλακες και να είμαι ειλικρινής, ήθελα να ξανάπαω, και με προσκαλέσω κιόλας, ότι έρχεται Λεμεσό σήμερα, αλλά την βάζω στο BLACKLIST. Δεν τρώμε κουτόχορτο!!!!

Από το ts-dating έφυγε τους λογαριασμούς,
όποιος από σας πάει θα βρει αυτό το άτομο

Bea1.jpg
Αφού είναι τόσο καλή γιατί το κάνει αυτό όμως

OP
OP
SheFucker

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.777
Πόντοι
746
Αφού είναι τόσο καλή γιατί το κάνει αυτό όμως
Είναι πολύ καλή, αλλά ίσως να έχει και ψυχολογικά προβλήματα, ποιος ξέρει, αλλά με έσπασε τόσο πολύ που απλά έχει άσχημη τύχη, δεν θα πάω ακόμα κι αν με πληρώσει αυτή!!!

Δεν ξέρω τι σκέφτεται, αλλά ίσως έκανε κάτι κακό σε κάποιον, ποιος ξέρει???

Αλλάζει έδρα κάθε 2-3 ημέρες, δεν μένει πουθενά για πολύ...

Rosofilos74

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2019
Like
116
Πόντοι
1
Τηλέφωνο από Ομαν. Επέμενε να της στείλω φωτογραφιες. Μεγάλη υποψία απάτης εκτός εάν έχει κάποιος προσωπική εμπειρία. https://distintas.net/jessy-love

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
77
Πόντοι
1
IMG_5375.jpeg
Επηε κανενας στη larissa? Εχει χρονια που ειναι λεμεσο
Γεια σου, η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν μαζί της, αλλά υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για αυτήν. Συνοψίζοντας, είναι ευγενική και ευχάριστη, τα καταφέρνει καλά και στους δύο ρόλους, το εργαλείο της είναι μακρύ και παχύ, χρεώνει 150/ώρα, αλλά δυστυχώς για μένα δεν έχει βυζιά. Οι φωτογραφίες είναι από το 2017.

Pprokopiou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2023
Like
20
Πόντοι
0

Παιδια αυτη τη λεει. Πολυ ευγενικη στο τηλεφωνο και στα μυνηματα. Πιστευω απολαμβανει τι κανει. Εχει κανεις εμπειρια?

JaladarP

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Like
6
Πόντοι
0
IMG_5375.jpeg
Επηε κανενας στη larissa? Εχει χρονια που ειναι λεμεσο
Φίλε πήγα πριν περίπου ένα χρόνο μαζί της, ήταν στα 100€ , δεν ξέρω γιατί και πως ανέβασε την τιμή.

Στον αγώνα είναι πολύ καλή, έχει τρομερό κωλο και κάνει φανταστική πίπα αλλά όπως είπε και ο φίλος από πάνω δεν έχει καθόλου βυζιά, είναι ουσιαστικά crossdresser. Για 100€ θα ξαναπήγαινα είναι ωραίο το σεξ, ωραίο τυπακι και γουστάρει πολύ. Το καυλι είναι όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
162
Πόντοι
1
Αυτή η Βανέσα τι λέει, δοκοιμασε κανένας?

OP
OP
SheFucker

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.777
Πόντοι
746
Αυτή η Βανέσα τι λέει, δοκοιμασε κανένας?
Πριν από πολλά χρόνια και ήταν ωραία, αλλά όλα με προστασία, πέρυσι την συνάντησα στο ξενοδοχείο Apolonia στη Λεμεσό και είχε αρκετά κιλά παραπάνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom