BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.902
- Πόντοι
- 3.556
Είσαι αλλού αγόρι μου!!! Χαχαχαχα
Άσε, θα σε παραθέτω εγώ όταν κάνω κέφι, θα πάει καλύτερα.

Είσαι αλλού αγόρι μου!!! Χαχαχαχα
Το ωραίο είναι ότι νομιζουν πως ασκούν κάποια επιρροή.....παντως μια προβλεψη θα την κανω, περιμενω στις 10-12 Δεκ. να μπουνε μαζικα τα κλωναρια (δασος ολοκληρο λεμε) και να ανεβασουν την βουλγαρα στο θεο παλι, πριν προλαβουν να αντιδρασουν τα ανταγωνιστικα κλωναρια
Κλεινω απο τωρα θεση, να ξερετε (μπροστα ομως γτ ειμαι κοντος κ δν βλεπω)
![]()
Εδώ εσύ δεν απαντάς σε άλλα θες να σου πει και την ιστορία.Για πες, άμα θες, και την ξέρεις αυτήν την ιστορία.
Που να ξέρω εγώ??... Εσείς είσαστε οι παλαιουρες εδώ...
Αυτό ήταν καλό... Στο δίνω... Τώρα με έκανες και γέλασα στα αλήθεια!!! ΧαχαχαχαΑστειεύεσαι. Εγώ μόνο κάτι μήνες είμαι εδώ. Και ούτε που είχα παρακολουθήσει το μπου απέξω. Τους παλαιότερους διαγωνισμούς τώρα, αυτές τις μέρες, τους είδα.
![]()
Εδώ εσύ δεν απαντάς σε άλλα θες να σου πει και την ιστορία.
Αυτό ήταν καλό... Στο δίνω... Τώρα με έκανες και γέλασα στα αλήθεια!!! Χαχαχαχα
Κάτι μηνες αλλά λες για σπίτια για άσχημα ραντεβού και ότι δουλεύει χρόνια. Εντάξει μας επεισες .Αστειεύεσαι. Εγώ μόνο κάτι μήνες είμαι εδώ. Και ούτε που είχα παρακολουθήσει το μπου απέξω. Τους παλαιότερους διαγωνισμούς τώρα, αυτές τις μέρες, τους είδα.
![]()
Εδώ υπάρχουν τύποι που λένε καλημέρα σε ένα νήμα και απαντάνε ( οι ίδιοι ) στον εαυτό τους από άλλο προφίλ....παντως μια προβλεψη θα την κανω, περιμενω στις 10-12 Δεκ. να μπουνε μαζικα τα κλωναρια (δασος ολοκληρο λεμε) και να ανεβασουν την βουλγαρα στο θεο παλι, πριν προλαβουν να αντιδρασουν τα ανταγωνιστικα κλωναρια
Κλεινω απο τωρα θεση, να ξερετε (μπροστα ομως γτ ειμαι κοντος κ δν βλεπω)
![]()
Κάτι μηνες αλλά λες για σπίτια για άσχημα ραντεβού και ότι δουλεύει χρόνια. Εντάξει μας επεισες .
Ρε φίλε όντως δεν παίζεσαι. Η κοπέλα εδώ δυο χρόνια είναι. Εσύ έλεγες ότι έχεις ακούσει από τον μπατζανακη της κουμπαρας του περιπτερά της γειτονισσας ότι δουλεύει περισσότερα .Ναι, σε άλλα φόρουμ όπως το ανταλτ έχει αναφερθεί εδώ και τουλάχιστον κανά δυο χρόνια η κοπέλα.
Ρε φίλε όντως δεν παίζεσαι. Η κοπέλα εδώ δυο χρόνια είναι. Εσύ έλεγες ότι έχεις ακούσει από τον μπατζανακη της κουμπαρας του περιπτερά της γειτονισσας ότι δουλεύει περισσότερα .
Μεγάλη ιστορία...
Ορίστε. Αν το εδώ και χρόνια εννοείς μόνο δύο εντάξει είσαι περιπτωσαρα.Εδώ και χρόνια την έχω ακουστά να δουλεύει, αλλά ούτε που ξέρω πόσα.
....τουλαχιστον δεκα το καθε "δεντρο", υπολογισε ποσοι ειναι ολη η παρεα-κλικα (δασος ολοκληρο)Εδώ υπάρχουν τύποι που λένε καλημέρα σε ένα νήμα και απαντάνε ( οι ίδιοι ) στον εαυτό τους από άλλο προφίλ
Για δέκα ψήφους παραπάνω κάνεις έτσι και εσύ
![]()
![]()
Είμαστε εντάξει τώρα;Όσο για την Ιωάννα συγκεκριμένα, η κοριτσάρα είναι χίλια χρόνια στο κουρμπέτι.
Ρε φίλε όντως δεν παίζεσαι. Η κοπέλα εδώ δυο χρόνια είναι. Εσύ έλεγες ότι έχεις ακούσει από τον μπατζανακη της κουμπαρας του περιπτερά της γειτονισσας ότι δουλεύει περισσότερα .
Ορίστε. Αν το εδώ και χρόνια εννοείς μόνο δύο εντάξει είσαι περιπτωσαρα.
Είμαστε εντάξει τώρα;
Ναι και οχι.Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα.Εμενα υποκειμενικα ας πουμε μ αρεσουν κοντες.Τις κανω πιο ευκολα καλα.Αντικειμενικα η ψηλη ειναι + εμφανισιακα απο κοντη ομως.Για τις 2 συγκεκριμενες που προηγουνται, εχω πηδηξει και τις 2, κινουνται σε PSE ρυθμους αμφοτερες,η 1η ειναι πιο δοτικη και σαφως οικονομικη σε υπηρεσιες, η 2η πιο ωραια(αντικειμενικα, επιμενω) γκομενα, πολυ πιο ακριβη και με λιγοτερες παροχες.Αν ομως ηταν ψηφοφορια οντως για τοπ εσκορτ(δηλαδη ΜΟΝΟ υπηρεσιες+εμφανιση, χωρις κοστος) θα ταν αναποδα η σειρα.Γιαυτο λεω θα πρεπε να τροποποιηθει ο τιτλοςΤο θέμα εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενικό... Είτε το θέλουμε είτε όχι....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που να ξέρω εγώ??... Εσείς είσαστε οι παλαιουρες εδώ...
Ρε φίλε κάνουμε και λίγο χαβαλε για τον μπατζανακη. Αλλά λες ότι είσαι λιγους μήνες εδώ και απο τα λεγόμενα σου λες ότι ξέρεις ότι είναι χρόνια στο κουρμπετι.Σύγκρινε τώρα, τι μου επιρρίπτεις ότι έγραψα, και τι όντως έγραψα.
Αν τυχόν δεν είναι καμμένο το προφανώς λιγοστό σου μυαλουδάκι, καιρός να αρχίσεις να το βουλώνεις, φιλαράκι.
Όταν ερωτηθείς πάλι !![]()