....παντως μια προβλεψη θα την κανω, περιμενω στις 10-12 Δεκ. να μπουνε μαζικα τα κλωναρια (δασος ολοκληρο λεμε) και να ανεβασουν την βουλγαρα στο θεο παλι, πριν προλαβουν να αντιδρασουν τα ανταγωνιστικα κλωναρια
Κλεινω απο τωρα θεση, να ξερετε (μπροστα ομως γτ ειμαι κοντος κ δν βλεπω)
Αστειεύεσαι. Εγώ μόνο κάτι μήνες είμαι εδώ. Και ούτε που είχα παρακολουθήσει το μπου απέξω. Τους παλαιότερους διαγωνισμούς τώρα, αυτές τις μέρες, τους είδα.
Αστειεύεσαι. Εγώ μόνο κάτι μήνες είμαι εδώ. Και ούτε που είχα παρακολουθήσει το μπου απέξω. Τους παλαιότερους διαγωνισμούς τώρα, αυτές τις μέρες, τους είδα.
....παντως μια προβλεψη θα την κανω, περιμενω στις 10-12 Δεκ. να μπουνε μαζικα τα κλωναρια (δασος ολοκληρο λεμε) και να ανεβασουν την βουλγαρα στο θεο παλι, πριν προλαβουν να αντιδρασουν τα ανταγωνιστικα κλωναρια
Κλεινω απο τωρα θεση, να ξερετε (μπροστα ομως γτ ειμαι κοντος κ δν βλεπω)
Εδώ υπάρχουν τύποι που λένε καλημέρα σε ένα νήμα και απαντάνε ( οι ίδιοι ) στον εαυτό τους από άλλο προφίλ
Για δέκα ψήφους παραπάνω κάνεις έτσι και εσύ
Ρε φίλε όντως δεν παίζεσαι. Η κοπέλα εδώ δυο χρόνια είναι. Εσύ έλεγες ότι έχεις ακούσει από τον μπατζανακη της κουμπαρας του περιπτερά της γειτονισσας ότι δουλεύει περισσότερα .
Ρε φίλε όντως δεν παίζεσαι. Η κοπέλα εδώ δυο χρόνια είναι. Εσύ έλεγες ότι έχεις ακούσει από τον μπατζανακη της κουμπαρας του περιπτερά της γειτονισσας ότι δουλεύει περισσότερα .
Εδώ υπάρχουν τύποι που λένε καλημέρα σε ένα νήμα και απαντάνε ( οι ίδιοι ) στον εαυτό τους από άλλο προφίλ
Για δέκα ψήφους παραπάνω κάνεις έτσι και εσύ
Ναι και οχι.Καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα.Εμενα υποκειμενικα ας πουμε μ αρεσουν κοντες.Τις κανω πιο ευκολα καλα.Αντικειμενικα η ψηλη ειναι + εμφανισιακα απο κοντη ομως.Για τις 2 συγκεκριμενες που προηγουνται, εχω πηδηξει και τις 2, κινουνται σε PSE ρυθμους αμφοτερες,η 1η ειναι πιο δοτικη και σαφως οικονομικη σε υπηρεσιες, η 2η πιο ωραια(αντικειμενικα, επιμενω) γκομενα, πολυ πιο ακριβη και με λιγοτερες παροχες.Αν ομως ηταν ψηφοφορια οντως για τοπ εσκορτ(δηλαδη ΜΟΝΟ υπηρεσιες+εμφανιση, χωρις κοστος) θα ταν αναποδα η σειρα.Γιαυτο λεω θα πρεπε να τροποποιηθει ο τιτλος
Ρε φίλε κάνουμε και λίγο χαβαλε για τον μπατζανακη. Αλλά λες ότι είσαι λιγους μήνες εδώ και απο τα λεγόμενα σου λες ότι ξέρεις ότι είναι χρόνια στο κουρμπετι.