Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιατι εσυ ξερεις κατι εστω με μετα την συνταξη?Καλησπέρα συναγωνιστές, έχουμε κάτι σε Κορινθία (κατά προτίμηση όχι πριν τη σύνταξη & να βλέπεται); Εδώ ή σε μήνυμα.
ειχα ανοιξει κ εγω θεμα ότι κατι παιζει στην περιοχη κ οσα ειχαν ακουστει αλλα ποτε δεν μιλησε κανενας γενικα πολλοι κρυψινοιΕίχε ειπωθεί και παλιότερα από κάποιον ότι κάτι υπήρχε αλλά όταν ζητήθηκαν λεπτομέρειες, αυτό το "κάτι" έγινε καπνός.

γιατι εσυ ξερεις κατι εστω με μετα την συνταξη?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειχα ανοιξει κ εγω θεμα ότι κατι παιζει στην περιοχη κ οσα ειχαν ακουστει αλλα ποτε δεν μιλησε κανενας γενικα πολλοι κρυψινοι![]()
2 studio φιλε, απεναντι απο τζαμπο και στη δρομο απο παλια εθνικη για αργος. Μετα κατι κωλομπαρα με αμφιβολες υπηρεσιες και ακριβα φυσικα οπως παντα
πλεον είναι κατηγορια μπουρδελου με αυτές που φερνειΑν θεωρείς στούντιο αυτό το τραγικό οίκημα, τότε τι να πω...Αναφέρομαι σε αυτό στον δρόμο του Άργους...
Φίλε δεν μου ήρθε κάτι. Ξαναστείλε.πλεον είναι κατηγορια μπουρδελου με αυτές που φερνει
παλια όμως ειχε φερει κατι αστερακια ακομα θυμαμε μια μαρια από καλαματια ελεγε ξανια κοντο μαλλι το κατι άλλο ακομα την θυμαμαι
υ,γ εχεις πμ
Μετακόμιση Αθήνα άμεσαΚαλησπέρα.. κάτι νεότερο πέριξ της Κορίνθου???
Τίποτα φίλε...Μια ώρα δρόμος και έρχεσαι ΑθήναΚαλησπέρα.. κάτι νεότερο πέριξ της Κορίνθου???