Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
γιατι μωρο μ? εννοεις οτι κανουν διακρισεις?Αν εννοείς δικές μου,έχω βάλει αλλά δεν της αφήνουν,όπως της άλλες κοπέλες.
κουκλάρα μου όμορφη δεν κάνουν διακρίσεις...απλά μεταφέρουν τα ποστ σου στο θέμα του μαγαζιού που υπάρχει εδώ στο σάιτ γιατί στην ενημέρωση για στούντιο ποστάρουν προγράμματα μόνο τα διαφημιζόμενα μαγαζιά... ;) ;)Αν εννοείς δικές μου,έχω βάλει αλλά δεν της αφήνουν,όπως της άλλες κοπέλες.
Mαζι ?? ποσο καυλεs ειστε κυριεs μου ??Η Αλεξάνδρα σερκοφ δουλεύη μαζί μου αυτή τη στιγμή Κωνσταντινουπόλεως 92. 1ος γκάζι καλώ μεσημέρι

Τώρα δουλεύω λεσβιακα με τη Αλεξάνδρα σερκοφ και το απόγευμα μόνιμου Κωνσταντινουπόλεως 92. 1ος γκάζι σε λίγο θα τα ξανά γράψω φιλία

κουκλάρα μου όμορφη δεν κάνουν διακρίσεις...απλά μεταφέρουν τα ποστ σου στο θέμα του μαγαζιού που υπάρχει εδώ στο σάιτ γιατί στην ενημέρωση για στούντιο ποστάρουν προγράμματα μόνο τα διαφημιζόμενα μαγαζιά... ;) ;)
τι ερώτηση είναι αυτή ? ρητορική ?Και τι δεν θα έδινα να ήμουν ανάμεσά σας....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι μωρο μ? εννοεις οτι κανουν διακρισεις?
Καλή εβδομάδα.Madonna
![]()
Αχχχχχ λεμε
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ;)
Πολυ ωριμη αντιμετωπιση και τοποθετησηΣ´ευχαριστω πολύ που μου εξηγεισες ότι τα διαφημίζομενα ποσταρουν εκεί. Ομως ζήτησε και η ιδιοκτήτρια για να διαφημίζει το μαγαζί ,κάνανε τις απετουμενες ενέργειες και όταν φτάσαμε στο τέλος και είδαν ότι δουλεύω εγώ ο διαχειριστής εξαφανίστηκε αλλά δεν το παρεξηγω γιατί το ίδιο θα έκανα και εγώ αν για μια διαφήμιση έχανα είκοσι οπότε είναι δικαιολογημένες η ενέργειες του.

Καλο απογευμα μωρακι μου!!Θα σου ρθω συντομα.εισαι τουμπανο λεμε..καλη βαρδια!!Δες τα π.μ σου.σε ρωτησα κατι.φιλακια!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()