Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 235 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    432

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
ποιους όλους??? έβγαλα χρυσαυγίτη κάποιον άλλον εκτός από τον ρομπ? :think:
δεν είμαι τσικό ρε βλήμα
Είμαι με τους Κένταυρους που ρίχνανε πολύ ξύλο και επειδή δεν τους πρόλαβα,
φιλοδοξώ να ηγηθώ στην αναγέννηση της λαμπρής αυτής γνήσιας νεοδημοκρατικής οργάνωσης, ξανακλάψε λάθρε:tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.589
Πόντοι
6.256
δεν είμαι τσικό ρε βλήμα
Είμαι με τους Κένταυρους που ρίχνανε πολύ ξύλο και επειδή δεν τους πρόλαβα,
φιλοδοξώ να ηγηθώ στην αναγέννηση της λαμπρής αυτής γνήσιας νεοδημοκρατικής οργάνωσης, ξανακλάψε λάθρε:tooth:
τσίρκο είσαι όχι τσικό

το πολύ πολύ να ηγηθείς των των μπάχαλων που θα κάνουν οι άσβερκοι στην Γ πτέρυγα στον κορυδαλλό :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
ναι ναι ξέρω

ρούφα το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ παπάρι και ξεσκόνισε τα ενθύμια της 7ετίας

δεν χρειάζεται να αγοράσω τίποτα το ενοίκιο που δίνω κάθε μήνα είναι όσα χαλάς σε 6 μήνες :coffee:
νοικιάζω σπίτια με 200 το κεφάλι, υπολογίζω 8 τμ στον λάθρο επομένως είναι λίγο στριμωξίδι

Εσένα θα σε έχω στη ΓΑΔΑ μόνιμα σε πριβέ κελί επειδή είσαι χλιδάτος αλβανός :tooth:

athinaios44

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
122.030
Πόντοι
30.631
νοικιάζω σπίτια με 200 το κεφάλι, υπολογίζω 8 τμ στον λάθρο επομένως είναι λίγο στριμωξίδι

Εσένα θα σε έχω στη ΓΑΔΑ μόνιμα σε πριβέ κελί επειδή είσαι χλιδάτος αλβανός :tooth:
ρε μαλακα ειχα στην Γλυφαδα κοντα σε μενα σε 2 οροφους μιλαμε για σπιτι τωρα που αξιζε μυρια ηταν στοιβαγμενοι Πακιστανοι απο καποια πουστικη ΜΚΟ στανταρ...κανα 2 χρονια κρατησε στανταρ ηταν αρκετα χρονια πιο πριν και ξαφνικα εξαφανιστηκαν και μαλλον αυτος που το ειχε το πουλησε,κονομησε και χτιστηκαν οροφοδιαμερισματα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
τσίρκο είσαι όχι τσικό

το πολύ πολύ να ηγηθείς των των μπάχαλων που θα κάνουν οι άσβερκοι στην Γ πτέρυγα στον κορυδαλλό :coffee:
εκεί που λες είχα πάει με φίλους μου ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ και κάναμε σπάρινγκ σε κάποιους δικούς σου :D:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.589
Πόντοι
6.256

που τα έχεις ακριβώς τα ακίνητα?

στην πτέρυγα με τους βαρυποινήτες ή στα οικονομικά εγκλήματα?

το μισθωτήριο στο κάνει ο δικηγόρος σου όταν έρχεται να πείτε για την αίτηση αποφυλάκισης σου? :rockon:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.589
Πόντοι
6.256
εκεί που λες είχα πάει με φίλους μου ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ και κάναμε σπάρινγκ σε κάποιους δικούς σου :D:
να το μεταφράσω αυτό = στα διπλανά κελιά έκαναν έφοδο και βρήκαν διάφορα και τους σάπισαν στο ξύλο εσύ έχεσες βρακί και πέρασε άλλη μια μέρα από τα 20 χρόνια που έχεις ακόμα :D:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
ρε μαλακα ειχα στην Γλυφαδα κοντα σε μενα σε 2 οροφους μιλαμε για σπιτι τωρα που αξιζε μυρια ηταν στοιβαγμενοι Πακιστανοι απο καποια πουστικη ΜΚΟ στανταρ...κανα 2 χρονια κρατησε στανταρ ηταν αρκετα χρονια πιο πριν και ξαφνικα εξαφανιστηκαν και μαλλον αυτος που το ειχε το πουλησε,κονομησε και χτιστηκαν οροφοδιαμερισματα
με μκο κονομάς πολλά...
σου λένε 800 το μήνα και ζητάς 2000 και προπληρωμή τριετίας αλλά να μην φαίνονται όλα..
μετρητά στο χέρι τα 1500 και τα άλλα ας φαίνονται..

έχουν τόσο χρήμα και τόση κάψα να στεγάσουν λάθρους που δεν λένε όχι ...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
που τα έχεις ακριβώς τα ακίνητα?

στην πτέρυγα με τους βαρυποινήτες ή στα οικονομικά εγκλήματα?

το μισθωτήριο στο κάνει ο δικηγόρος σου όταν έρχεται να πείτε για την αίτηση αποφυλάκισης σου? :rockon:
έκαψες φλάτζα βλακάκο και λαλακίζεσαι χωρίς φρένα

δούλεψε όπως σου έχω πεί ώστε να αγοράσεις σπιτάκι ..
μη φθονείς τους κατέχοντες μαλάκα ε μαλάκα !!! και στην αλβανία σου υπάρχουν αλβανοί με σπίτια κ με ξενοδοχεία
Δεν σου φταίει κανένας αν είσαι ντουβάρι που περιμένει τα κόμματα να του λύσουν τα οικονομικά προβλήματα

έμεθες στόκε στη κατάληψη "φάτε τους πλούσιους" και η ψείρα κάνει πάρτυ στο άδειο σου τεφάλ-ι :tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.589
Πόντοι
6.256
έκαψες φλάτζα βλακάκο και λαλακίζεσαι χωρίς φρένα

δούλεψε όπως σου έχω πεί ώστε να αγοράσεις σπιτάκι ..
μη φθονείς τους κατέχοντες μαλάκα ε μαλάκα !!! και στην αλβανία σου υπάρχουν αλβανοί με σπίτια κ με ξενοδοχεία
Δεν σου φταίει κανένας αν είσαι ντουβάρι που περιμένει τα κόμματα να του λύσουν τα οικονομικά προβλήματα

έμεθες στόκε στη κατάληψη "φάτε τους πλούσιους" και η ψείρα κάνει πάρτυ στο άδειο σου τεφάλι :tooth:
ξέρω ξέρω

πήγαινε να ξεσκονίσεις το άγαλμα του παπαδόπουλου που έχεις στο παιδικό σου δωμάτιο

θα σε ξανά γλεντίσω τον άλλο μήνα δεν είσαι και για πολύ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.810
Πόντοι
10.656
GYk7l3DWsAACDuo.jpg
Επειδή μερικοί χρειάζονται να τους τα εξηγεί κανείς με το νι και το σι, ο Αχμέτ Βάκας είναι ο κακοποιητής και παρολίγο δολοφόνος της Μυρτούς.

Αυτόν στήριζαν οι αλληλέγγυοι όλων των αποχρώσεων.

μην ψαρωνετε

Η μεγάλη αν όχι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δε θέλει τους λάθρο.
Φασισμός είναι να αγνοεί κανείς τη θέληση τους είτε για λόγους ιδεοληψίας είτε για λόγους προσωπικής επωφέλειας, όπως κάνουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών και άλλες ψευτοδημοκρατικές δυνάμεις.
οχι τυπε. Αυτο ειναι μια αυθαιρεσια που επιλεγεις να πιστεψεις. Μια υποθεση.

οσοι ψηφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΛΕΥΣΗ (το 81% των ψηφοφορων), δεν ανηκουν σε αυτην την πλειοψηφια. Ολα τα κομματα που προανεφερα, ΟΛΑ, δεν εχουν κανεναν μα κανεναν σκοπο να διωξουν τους λαθρο απτην ελλαδα, κανενα σοβαρο πλανο, καμια σοβαρη προεκλογικη δεσμευση που να τηρηθηκε.

Συνειδητη επιλογη του Ελληνα ειναι αυτη η καταντια. Το 81% τα ζυγισε και ψηφισε αναλογα. Το 81% ειπε "προτιμω αυτα τα προνομια + τους λαθρο". Και τα λουζεται. Και κανει μοκο.

Οταν γινει μια ακραια μαζικη εκδηλωση οπως αυτη για τα Τεμπη (μιας και ειμαστε σε αυτο το νημα) για την απελαση των λαθρο, τοτε μπορουμε να κανουμε κουβεντα με τετοια βαση. Με κλανιες στα ιντερνετς ομως μην μας λες για "συντριπτικες πλειοψηφιες". Η συντριπτικη πλειοψηφια μενει απλα μακρια απο τα γκετοποιημενα μερη που εχουν παρεισφρησει μαζικα και σφυραει αδιαφορα, το κρυβει κατω απτο χαλακι και κανει την ζωουλα της.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
ξέρω ξέρω

πήγαινε να ξεσκονίσεις το άγαλμα του παπαδόπουλου που έχεις στο παιδικό σου δωμάτιο

θα σε ξανά γλεντίσω τον άλλο μήνα δεν είσαι και για πολύ
από ιδεοληψίες τα πας καλά ρε πυροβολημένο μαλακομπούκωμα :grin:

κοίτα κακομοίρη μη σε χάσουμε όπως το άλλο τα αναρχοβλαμμένο που ανατινάχτηκε με τον όροφο στους Αμπελόκηπους

Να σε έχουμε για ομαδική εκσπερμάτωση μωρή κούρβα :2on1::tooth:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.731
Πόντοι
3.246
ποιους όλους??? έβγαλα χρυσαυγίτη κάποιον άλλον εκτός από τον ρομπ? :think:
Όλους όσους δε θέλουν λάθρο

Τους περιγράφεις κιόλας καράφλα,μουστάκι Αδόλφου,άσβερκοι λέει αλλά κοιλαράδες χέστες και τον παίρνουν κιολας:2funny:

Σαάαα να τους ξέρεις εσύ ποολύυ καλά κάτι τέτοιους τύπους, μα τέτοια ολοζώντανη περιγραφή!!!!

Μόνο στην πλάκα να σε πάρει κανείς μπορεί, όταν πετάς τέτοιες κοτσάνες.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom