Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 235 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    432

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.612
Πόντοι
6.256
μην ψαρωνετε

οχι τυπε. Αυτο ειναι μια αυθαιρεσια που επιλεγεις να πιστεψεις. Μια υποθεση.

οσοι ψηφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΛΕΥΣΗ (το 81% των ψηφοφορων), δεν ανηκουν σε αυτην την πλειοψηφια. Ολα τα κομματα που προανεφερα, ΟΛΑ, δεν εχουν κανεναν μα κανεναν σκοπο να διωξουν τους λαθρο απτην ελλαδα, κανενα σοβαρο πλανο, καμια σοβαρη προεκλογικη δεσμευση που να τηρηθηκε.

Συνειδητη επιλογη του Ελληνα ειναι αυτη η καταντια. Το 81% τα ζυγισε και ψηφισε αναλογα. Το 81% ειπε "προτιμω αυτα τα προνομια + τους λαθρο". Και τα λουζεται. Και κανει μοκο.

Οταν γινει μια ακραια μαζικη εκδηλωση οπως αυτη για τα Τεμπη (μιας και ειμαστε σε αυτο το νημα) για την απελαση των λαθρο, τοτε μπορουμε να κανουμε κουβεντα με τετοια βαση. Με κλανιες στα ιντερνετς ομως μην μας λες για "συντριπτικες πλειοψηφιες". Η συντριπτικη πλειοψηφια μενει απλα μακρια απο τα γκετοποιημενα μερη που εχουν παρεισφρησει μαζικα και σφυραει αδιαφορα, το κρυβει κατω απτο χαλακι και κανει την ζωουλα της.
τι δεν καταλαβαίνεις? είναι φασισμός η συντριπτική πλειοψηφία να ψηφίζει ελεύθερα και μετά να παραπονιέται στα καφενεία

το δημοκρατικό και ηρωικό είναι να καταργήσουμε τις εκλογές για να έρθει ένας να μας πει τι μας χρειάζεται θέλουμε δε θέλουμε :coffee:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246
μην ψαρωνετε

οσοι ψηφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΛΕΥΣΗ (το 81% των ψηφοφορων), δεν ανηκουν σε αυτην την πλειοψηφια. Ολα τα κομματα που προανεφερα, ΟΛΑ, δεν εχουν κανεναν μα κανεναν σκοπο να διωξουν τους λαθρο απτην ελλαδα, κανενα σοβαρο πλανο, καμια σοβαρη προεκλογικη δεσμευση που να τηρηθηκε.

Συνειδητη επιλογη του Ελληνα ειναι αυτη η καταντια. Το 81% τα ζυγισε και ψηφισε αναλογα. Το 81% ειπε "προτιμω αυτα τα προνομια + τους λαθρο". Και τα λουζεται. Και κανει μοκο.

Οταν γινει μια ακραια μαζικη εκδηλωση οπως αυτη για τα Τεμπη (μιας και ειμαστε σε αυτο το νημα) για την απελαση των λαθρο, τοτε μπορουμε να κανουμε κουβεντα με τετοια βαση. Με κλανιες στα ιντερνετς ομως μην μας λες για "συντριπτικες πλειοψηφιες". Η συντριπτικη πλειοψηφια μενει απλα μακρια απο τα γκετοποιημενα μερη που εχουν παρεισφρησει μαζικα και σφυραει αδιαφορα, το κρυβει κατω απτο χαλακι και κανει την ζωουλα της.
Πολύ μικρή σχέση έχουν οι ψηφοφόροι των κομμάτων και η θέληση τους με αυτά που τελικά εφαρμόζουν τα κόμματα όντας στην εξουσία.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.612
Πόντοι
6.256
Όλους όσους δε θέλουν λάθρο

Τους περιγράφεις κιόλας καράφλα,μουστάκι Αδόλφου,άσβερκοι λέει αλλά κοιλαράδες χέστες και τον παίρνουν κιολας:2funny:

Σαάαα να τους ξέρεις εσύ ποολύυ καλά κάτι τέτοιους τύπους, να τέτοια ολοζώντανη περιγραφή!!!!

Μόνο στην πλάκα να σε πάρει κανείς μπορεί, όταν πετάς τέτοιες κοτσάνες.
όχι καλέ μου φίλε εμένα δεν μπορείς να με παραφράσεις...

δεν είπα έτσι όσους δεν γουστάρουν λάθρο...είπα έτσι τον ρομπ συγκεκριμένα...δεν το κρύβει και πολύ καλά άλλωστε

ξανά λέω δε θα με παραφράζεις..εγώ είπα ότι κάποιοι (ξέρουν αυτοί) κρύβουν τι πραγματικά πρεσβεύουν και κρύβονται πίσω από τις φούστες (πχ του σαμαρά)

Μια χαρά τους ξέρω τους συγκεκριμένους τυπάδες...δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάω με τέτοιους έχω ξανά συζητήσει.

Έχεις να παραφράσεις και τίποτα άλλο για να αφήσεις την εντύπωση που θα σε βόλευε ή αρκεί αυτό?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
μην ψαρωνετε

δεν είναι ακριβώς έτσι ...
στο θέμα λάθρων η ΝΔ ψηφίστηκε διότι έλεγε για ασφαλή σύνορα τα οποία ο συριζα τα είχε ξέφραγο αμπέλι

Έχεις καμιά αμφιβολία πως αν γίνει δημοψήφισμα για λάθρους , οι λαθραγαπούληδες θα αγγίξουν το 15% ?

Επίσης τι συγκεντρώσεις να δούμε για το τι θέλει ο λαός ?
πχ με Μακεδονικό γίνανε τεράστιες διαδηλώσεις , εισακούστηκε ο λαός ? όχι !!

οι εκλογές είναι πολυσύνθετη διαδικασία,
μπαίνουν πολλά στο ζύγι..ειδικά αν έχεις αντιπολίτευση που λέει "αδέρφια μας μετανάστες-ανοιχτά σύνορα",
τότε πιέζεται ο κόσμος και πάει στο λιγότερο λαθρολάγνο κόμμα δηλαδή τη νδ του Κούλη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931

δεν είπα έτσι όσους δεν γουστάρουν λάθρο...είπα έτσι τον ρομπ συγκεκριμένα...δεν το κρύβει και πολύ καλά άλλωστε

ξανά λέω δε θα με παραφράζεις..εγώ είπα ότι κάποιοι (ξέρουν αυτοί) κρύβουν τι πραγματικά πρεσβεύουν και κρύβονται πίσω από τις φούστες (πχ του σαμαρά)

Μια χαρά τους ξέρω τους συγκεκριμένους τυπάδες...δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάω με τέτοιους έχω ξανά συζητήσει.

Έχεις να παραφράσεις και τίποτα άλλο για να αφήσεις την εντύπωση που θα σε βόλευε ή αρκεί αυτό?
ο εφιάλτης σου που σε σοδομίζει στο ρελαντί είμαι αλβανάκο αναρχοδικαιωματιστούλη :D:

Η μεγάλη πλειοψηφία των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θέλει άλλους λάθρους,
κουράστηκε από το έγκλημα και στηρίζει τα παλικάρια των ΜΑΤ
Δεν θέλουμε άλλους δολοφονημένους όπως ο δικηγόρος, η Μυρτώ , ο πατέρας που τον σφάγιασαν οι αφγανοπάκηδες κτλπ κτλπ

αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα , ξεκουβάλα για τη χώρα σου

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246

Δεν ασχολούμαι με τον έρωτά σου για τον Ρόμπ... και λέω έρωτας γιατί σε πιάνει παραφροσύνη και χάνεις κάθε μέτρο.

Αυτά που γράφει πάντως βρίσκουν σύμφωνους πάαρα πολλούς απλούς ήρεμους καθημερινούς ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, όπως και της διανόησης και του πνεύματος.

Γενικά δίνεις την εικόνα σα να τσιρίζεις και να μιλάς με ταμπέλες και συνθήματα όταν πάει η συζήτηση σε θέματα λάθρο.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246
ο εφιάλτης σου που σε σοδομίζει στο ρελαντί είμαι αλβανάκο αναρχοδικαιωματιστούλη :D:

Η μεγάλη πλειοψηφία των ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θέλει άλλους λάθρους,
κουράστηκε από το έγκλημα και στηρίζει τα παλικάρια των ΜΑΤ
Δεν θέλουμε άλλους δολοφονημένους όπως ο δικηγόρος, η Μυρτώ , ο πατέρας που τον σφάγιασαν οι αφγανοπάκηδες κτλπ κτλπ

αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα , ξεκουβάλα για τη χώρα σου
Όπως επίσης κι ούτε ακροαριστερή βία τύπου εμπρηστές της Μαρφίν κλπ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246
τι δεν καταλαβαίνεις? είναι φασισμός η συντριπτική πλειοψηφία να ψηφίζει ελεύθερα και μετά να παραπονιέται στα καφενεία

το δημοκρατικό και ηρωικό είναι να καταργήσουμε τις εκλογές για να έρθει ένας να μας πει τι μας χρειάζεται θέλουμε δε θέλουμε :coffee:
Ο Κούλης σίγουρα θα ήθελε να καταργήσει ή να παραποιήσει τις εκλογές.

...

Κατάργηση... μπορεί να γίνει και με έμμεσο τρόπο...δυνητικώς.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.612
Πόντοι
6.256
Δεν ασχολούμαι με τον έρωτά σου για τον Ρόμπ... και λέω έρωτας γιατί σε πιάνει παραφροσύνη και χάνεις κάθε μέτρο.

Αυτά που γράφει πάντως βρίσκουν σύμφωνους πάαρα πολλούς απλούς ήρεμους καθημερινούς ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας, όπως και της διανόησης και του πνεύματος.

Γενικά δίνεις την εικόνα σα να τσιρίζεις και να μιλάς με ταμπέλες και συνθήματα όταν πάει η συζήτηση σε θέματα λάθρο.
Στα είπε ο άλλος από πάνω...αν η πλειοψηφία ήθελε πραγμτικά αυτά που γράφεις θα ψήφιζε αλλιώς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό.

Το ποιος είναι παράφρονας και ποιος έχει εμμονές επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια είναι φανερό δεν χρειάζεται ανάλυσης

για πες μου λοιπόν καλέ μου φίλε που απλά υπερασπίζεσαι την γκόμενα σου

ποια άποψη εξέφρασα εγώ για τους εγκληματίες λάθρο που είναι "σαν να τσιρίζω"?? γιατί μέχρι τώρα το μόνο που είπα είναι ότι δεν τους γουστάρω...μήπως πρέπει να γίνω και εγώ οχετός και βόθρος όπως η γκόμενα σου για να είναι η άποψη μου αποδεκτή ως μη φιλική προς τους λάθρο???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
Στα είπε ο άλλος από πάνω...αν η πλειοψηφία ήθελε πραγμτικά αυτά που γράφεις θα ψήφιζε αλλιώς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό.

Το ποιος είναι παράφρονας και ποιος έχει εμμονές επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια είναι φανερό δεν χρειάζεται ανάλυσης

ποια άποψη εξέφρασα εγώ για τους λάθρο που είναι "σαν να τσιρίζω"?? γιατί μέχρι τώρα το μόνο που είπα είναι ότι δεν τους γουστάρω...μήπως πρέπει να γίνω και εγώ οχετός και βόθρος όπως η γκόμενα σου για να είναι η άποψη μου αποδεκτή ως μη φιλική προς τους λάθρο???
αλβανέ θα σε διώξουν από τη κατάληψη οι αναρχογκαζάκηδες, κόψε τα ομοφοβικά είσαι εκτός γραμμής :D:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246

ποια άποψη εξέφρασα εγώ για τους λάθρο που είναι "σαν να τσιρίζω"?? γιατί μέχρι τώρα το μόνο που είπα είναι ότι δεν τους γουστάρω...μήπως πρέπει να γίνω και εγώ οχετός και βόθρος όπως η γκόμενα σου για να είναι η άποψη μου αποδεκτή ως μη φιλική προς τους λάθρο???
Αυτό που είπε "ο άλλος που συμφωνείτε"είναι εντελώς άκυρος συλλογισμός.

Απλά δεν ψήφισαν π.χ. ΣΥΡΙΖΑ με γνώμονα το μεταναστευτικό αλλά γιατί θα έσκιζε τα μνημόνια. Τον ψήφισαν και πασόκοι πατριώτες και πρώην ψηφοφόροι ΧΑ και κάθε καρυδιάς καρύδι, απλοί άνθρωποι που δεν φαντάζονταν ότι θα έμπαζε τόσο κόσμο αβέρτα.

Όπως επίσης ψήφισαν ΝΔ, μεταξύ άλλων και γιατί πίστευαν ότι θα βάλει φρένο στη λαθρομετανάστευση.

Καμμία σχέση.

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931

Απλά δεν ψήφισαν π.χ. ΣΥΡΙΖΑ με γνώμονα το μεταναστευτικό αλλά γιατί θα έσκιζε τα μνημόνια. Τον ψήφισαν και πασόκοι πατριώτες και πρώην ψηφοφόροι ΧΑ και κάθε καρυδιάς καρύδι, απλοί άνθρωποι που δεν φαντάζονταν ότι θα έμπαζε τόσο κόσμο αβέρτα.

Όπως επίσης ψήφισαν ΝΔ, μεταξύ άλλων και γιατί πίστευαν ότι θα βάλει φρένο στη λαθρομετανάστευση.

Καμμία σχέση.
ομοίως άκυρο είναι να ισχυρισθεί κάποιος πως ο ελληνικός λαός εγκρίνει τις Πρέσπες
επειδή πρώτο κόμμα ήρθε ο σφυριζα ...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.612
Πόντοι
6.256

Καμμία σχέση.
Ναι ναι ξέρω...και εγώ θέλω να μην πεινάει κανένας αλλά στο φανάρι δεν έχω δώσει ποτέ 50ρικο σε κάποιον.

Όλοι στα λόγια στο καφενείο είναι πατριώτες και δεν θέλουν τους μετανάστες...μετά όμως όταν συμφέρει ψηφίζουν αυτόν που τους διορίζει και παίρνουν μετανάστες χωρίς ένσημα στις δουλειές τους, στα χωράφια και στις οικοδομές.

Σημασία έχει το τι κάνουν...αν ήταν για αυτούς μεγάλης σημασίας το μεταναστευτικό θα ψήφιζαν ανάλογα...αλλά όπως βλέπεις η πλειοψηφία χέστηκε στην ουσία

να ντερλικώσουν θέλουν και να γεμίσουν τις τσέπες τους...και όλα τα άλλα είναι δεύτερα.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246
ομοίως άκυρο είναι να ισχυρισθεί κάποιος πως ο ελληνικός λάος εγκρίνει τις Πρέσπες
επειδή πρώτο κόμμα ήρθε ο σφυριζα ...
Ακριβώς

Η αλαζονεία των ιδεοληπτικών έρχεται να συναντήσει την αλαζονεία των διαπλεκομένων!!!

Κι οι δύο θεωρούν ότι ο καθημερινός άνθρωπος δεν δικαιούται να έχει άποψη.

Αφού σου λέει...εμάς ψηφίζουν, θα πρέπει με το στανιό να μας ακολουθούν στα πάντα... όπως οι (αρκετοί) φοβισμένοι βουλευτές του Κούλη που διαφωνούν μεν αλλά και τί να κάνουν.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
Ναι ναι ξέρω...και εγώ θέλω να μην πεινάει κανένας αλλά στο φανάρι δεν έχω δώσει ποτέ 50ρικο σε κάποιον.

Όλοι στα λόγια στο καφενείο είναι πατριώτες και δεν θέλουν τους μετανάστες...μετά όμως όταν συμφέρει ψηφίζουν αυτόν που τους διορίζει και παίρνουν μετανάστες χωρίς ένσημα στις δουλειές τους, στα χωράφια και στις οικοδομές.

Σημασία έχει το τι κάνουν...αν ήταν για αυτούς μεγάλης σημασίας το μεταναστευτικό θα ψήφιζαν ανάλογα...αλλά όπως βλέπεις η πλειοψηφία χέστηκε στην ουσία

να ντερλικώσουν θέλουν και να γεμίσουν τις τσέπες τους...και όλα τα άλλα είναι δεύτερα.
τον ήπιες με επιχειρήματα
και το ξανά-γύρισες στο τσάμικο βρε φουκαρά :undecided:

πες μας να κλείσει η βραδιά ακόμη πιό εύθυμα,
πες για τα παιδάκια που δουλεύουν στα ορυχεία για 1 δολλάριο
επομένως δεν πρέπει να δίνουμε σεντς στους ντελιβεράδες που κάνουν εύκολη δουλειά :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
15.737
Πόντοι
3.246

Κάποιοι το βλέπουν έτσι.

Άλλοι πάλι το βλέπουν αλλιώς.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
Ακριβώς

Η αλαζονεία των ιδεοληπτικών έρχεται να συναντήσει την αλαζονεία των διαπλεκομένων!!!

Κι οι δύο θεωρούν ότι ο καθημερινός άνθρωπος δεν δικαιούται να έχει άποψη.

Αφού σου λέει...εμάς ψηφίζουν, θα πρέπει με το στανιό να μας ακολουθούν στα πάντα... όπως οι (αρκετοί) φοβισμένοι βουλευτές του Κούλη που διαφωνούν μεν αλλά και τί να κάνουν.
οι διαπλεκόμενοι είναι μεν διεφθαρμένοι αλλά έχουν σώας τας φρένας

Χειρότεροι είναι οι ιδεοληπτικοί διότι είναι κ υποκριτούληδες μέσα στην παραφροσύνη τους...
δεν κλαίνε για την έγκυο της Μαρφίν ή την Μυρτώ , να μη λέμε γι αυτές διότι δεν συμφέρει το αφήγημα του αλβανιάρη
Ενώ για τα 60 παιδιά στα Τέμπη να λέμε πρωί μεσημέρι βράδυ εκεί βολεύει :upsidedown:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.612
Πόντοι
6.256
Κάποιοι το βλέπουν έτσι.

Άλλοι πάλι το βλέπουν αλλιώς.
ναι και κάποιοι πιστεύουν ότι μέσα τους κυλάει το αρχαίο dna με τον κώδικα ιχώρ :confused::confused::confused:

Σημασία έχει το αποτέλεσμα...σε ρώτησα και πριν και έκανες τον κινέζο...έχεις δει εσύ να παίρνει ποτέ σοβαρό ποσοστό κανένα κόμμα "πατριωτικό" με τα χαρακτηριστικά που λέτε???

ΟΧΙ...

άρα τι??? άμοιρος έιναι ο κόσμος ο καημένος αναγκάζεται να ψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους???

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.871
Πόντοι
9.931
ο αλβανός νομίζει πως οι Έλληνες είναι ιχώρ που δεν θέλουν άλλους λαθρομετανάστες :confused:

άντε συνεννοήσου με τα καψαλισμένα εγκεφαλικά κύτταρα του ιδεοληπτικού αναρχόβλακα στα όρια του αυτισμού :shockedeyes:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom