Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (4 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 234 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    431

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τύπε γνώμη για ΝΔ= Νέα Δικογραφία που έρχεται για τια σπιτάκια ανακύκλωσης ;

Εγώ μαζί σας. Στηρίζω Κούλη να διαλύσει τελείως τη ΝΔ σαν brand name... να ξέρεις

HNzdWaXXUAAurPb.jpg

Του πάκι πήρε ο πούτσος του φωτιά, ζητάει ενισχύσεις, βάλε στο κώλο σου νερό και τρέχα να την σβήσεις

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306
Του πάκι πήρε ο πούτσος του φωτιά, ζητάει ενισχύσεις, βάλε στο κώλο σου νερό και τρέχα να την σβήσεις

Τύπε στο χαλαρό σε έχω... Μόνο ποιηματάκια γράφεις.. .ΚΟΥΛΙΘΙΕ...

Πάρε και άλλο...

CC @mhtsos(2) Θα με ενδιέφερε και η πολύτιμη γνώμη του ήπιου ΚΟΥΛΙΘΙΟΥ , υπερασπιστή της Νέας Δικογραφίας για το φαγοπότι και στη σίτιση (λάθρο)μεταναστών. :coffee:

HN1QZpLWMAAky7I.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.555
Πόντοι
6.256
Ναι, ως προς την αντίδραση μου.
Προφανώς σε έναν άνθρωπο που οτι του λένε για την Καρυστιανού, η απάντηση είναι αν ο Μητσοτάκης έκλεψε ή οχι.... , τότε δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης.
Το μόνο που έχεις ομολογήσει είναι οτι για τα επικοινωνιακά της ΄θέματα, φταίει ο περίγυρος. Όντως δεν υπάρχει αλλά μου θυμίζει λίγο Ιθάκη (Τσίπρα). Όλοι έφταιγαν, εκτ΄ός απο εκείνον
Τι να σου πω...όλοι οι άνθρωποι της γης τα κόμματα τα συγκρίνουν μεταξύ τους και κυρίως με την κυβέρνηση.

μόνο οι γαλάζιοι της ομάδας αλήθειας τα θέλουν όλα δικά τους...και να λοιδορούν τους άλλους και να συγκρίνονται μόνο για τα θετικά...για τα αρνητικά δεν είναι το κατάλληλο νήμα

εντάξει Νταιμα Vol2 :tooth::tooth:

αυτό με την Ιθάκη μου θυμίζει περισσότερο τον Κο Κυριάκο...που δεν ήξερε, δεν γνώριζε τα θέματα του, δεν το έχει ακούσει ποτέ κτλπ

Είσαι σίγουρος ότι πετυχαίνεις τον σκοπό σου? :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.555
Πόντοι
6.256
Θα ψήφιζα Καρυστιανου αλλά μετά τις τοποθετήσεις του Σαουλ και το Ιτσ ολ Γκουντ μαλακας άλλαξα γνώμη :coffee:
καλύτερα δε σε θέλουμε στο κόμμα έτσι και αλλιώς :confused:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556
Τι να σου πω...όλοι οι άνθρωποι της γης τα κόμματα τα συγκρίνουν μεταξύ τους και κυρίως με την κυβέρνηση.

μόνο οι γαλάζιοι της ομάδας αλήθειας τα θέλουν όλα δικά τους...και να λοιδορούν τους άλλους και να συγκρίνονται μόνο για τα θετικά...για τα αρνητικά δεν είναι το κατάλληλο νήμα

εντάξει Νταιμα Vol2 :tooth::tooth:

αυτό με την Ιθάκη μου θυμίζει περισσότερο τον Κο Κυριάκο...που δεν ήξερε, δεν γνώριζε τα θέματα του, δεν το έχει ακούσει ποτέ κτλπ

Είσαι σίγουρος ότι πετυχαίνεις τον σκοπό σου? :coffee:
Εσύ είσαι σίγουρος οτι βρίζοντας μόνο και μόνο την ΝΔ βοηθάς την Καρυστιανού .
Τωρα αυτό με τα θετικά και αρνητικά που λες, έχεις γράψει κάτι θετικό για την ΝΔ (απο μόνος σου) και δεν το είδα???

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.555
Πόντοι
6.256
Τωρα αυτό με τα θετικά και αρνητικά που λες, έχεις γράψει κάτι θετικό για την ΝΔ (απο μόνος σου) και δεν το είδα???
Δεν έχω σκοπό να βοηθήσω κανέναν θα σε σοκάρω αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο κανενός :sunglasses:

Ναι έχω γράψει πολλά θετικά αλλά δεν συμμετέχεις σε τέτοιες συζητήσεις και δεν το είδες

δεν φταίω εγώ αν συμμετέχεις μόνο σε πολύ συγκεκριμένα θέματα...δηλαδή μόνο εδώ για να θάψεις την κάρυ :confused:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306

Τύπε είσαι και Νεοδημοκράτης και δεν το έχεις με την απλή αριθμητική...

Γνώμη για brain drain μηχανικών και ιατρών... και εισαγωγή σουδανών μηχανικών και ιατρών.

Άλλη μια παπάτζα Νεοδημοκρατικών fake news ;

Πώς θα πάει αυτό σε 5 χρόνια, 10 χρόνια κλπ ;

Ή σε ενδιαφέρει μόνο το κόμμα; ΚΟΥΛΟΣΚΥΛΟ ;

Screenshot 2026-07-21  lfst_lmbpcobed EU_EFTA born persons of working age who usually reside i...png

21/07

Δύο νέα περιστατικά με συνολικά 72 μετανάστες καταγράφηκαν σήμερα στην Κρήτη. Οι πρώτοι 36 διασώθηκαν ανοιχτά των Καλών Λιμένων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη δεύτερη επιχείρηση του Λιμενικού για ακόμη 36 άτομα νότια της Αγίας Γαλήνης

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556
Δεν έχω σκοπό να βοηθήσω κανέναν θα σε σοκάρω αλλά δεν είμαι κομματόσκυλο κανενός :sunglasses:

Ναι έχω γράψει πολλά θετικά αλλά δεν συμμετέχεις σε τέτοιες συζητήσεις και δεν το είδες

δεν φταίω εγώ αν συμμετέχεις μόνο σε πολύ συγκεκριμένα θέματα...δηλαδή μόνο εδώ για να θάψεις την κάρυ :confused:
Εδώ μιλάμε , εδώ κατηγορείς , εδώ σε ρώτησα.
Αν αλλού υπερθεματίζεις τι να σου πω...
Πάντως πρέπει για λόγους ορθότητας, όπου λες θετικά να λες και αρνητικα.
Αν θυμάσαι είχα πει επίσης εδώ, οτι κακώς μιλάμε για την ΝΔ (έχει δικό της νήμα) και πρέπει να μιλάμε μόνο για την Καρυστιανού και μου είπες οτι δικαίωμα σου είναι να μιλάς όπου θέλεις και δεν δέχεσαι υποδείξεις.
Τι να κάνω ????????

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306
Αν θυμάσαι είχα πει επίσης εδώ, οτι κακώς μιλάμε για την ΝΔ (έχει δικό της νήμα) και πρέπει να μιλάμε μόνο για την Καρυστιανού και μου είπες οτι δικαίωμα σου είναι να μιλάς όπου θέλεις και δεν δέχεσαι υποδείξεις.
Τι να κάνω ????????

Αφού ρε κουλίθιε σε τάγκαρα στο νήμα του Κούλη και δεν απαντάς.

Μόνο στης Καρυστιανού μπαίνετε. Ανάρχιδα πουστράκια.

Τι είναι αυτοί ρε :effemine:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.555
Πόντοι
6.256
Τι να κάνω ????????
Όπως σου είπα εσύ μιλάς μόνο εδώ...μόνο για να θάβεις...δικαίωμα σου να είναι αυτή η αποστολή σου δεν θα σου αφαιρέσω εγώ τον λόγο.

Αλλά μέχρι εκεί..από κει και πέρα...θα γράφω ότι θέλω όπου θέλω...αν νομίζεις ότι σπαμάρω κάνε μου ριπόρτ.

Ναι φοβερό θα ήταν το θρεντ...εσύ και άλλοι 3 να θάβετε την κάρυ ανενόχλητοι χωρίς αντίλογο σίγουρα θα σου άρεσε

αλλά επειδή εγώ δεν είμαι ούτε κομματόσκυλο ούτε τρολλ κανενός κόμματος....έτσι κάνω συζήτηση.....και εμένα μου αρέσει να συγκρίνω την κυβέρνηση με όλα τα κόμματα για να έχει νόημα.

Θα αναγκαστείς ή να με υποστείς ή θα πρέπει να βρεις πιο πειστικά επιχειρήματα γιατί μέχρι τώρα δεν έχεις πείσει ούτε τον @barock ...που ξέρεις τι τέρας μόρφωσης είναι

:coffee::coffee::coffee:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306
Κουλόσκυλο Αυνανοδούρα μην το ξεχάσεις να το ποστάρεις ΟΤΑΝ και ΑΝ το βάλει το ΠΘ. @Anemodoura

Αφορά άλλωστε γαλάζιους και σημαντικά στελέχη της ΝΔ = Νέας Δικογραφίας

Θα με ενδιέφερε και η γνώμη του @mhtsos(2) που δεν νομίζω να το θεωρήσει αυτό off-topic :coffee:

22 Ιουλίου 2026, 17:01

Τέμπη: Παραπομπή Τριαντόπουλου και Αγοραστού σε δίκη για το μπάζωμα από τον Άρειο Πάγο ζητά ο εισαγγελέας​

Ο αντεισαγγελέας ζητά την παραπομπή του πρώην υφυπουργού και του πρώην περιφερειάρχη για την αλλοίωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.​

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556
. Ανάρχιδα πουστράκια.
Βάσει της παραπάνω αναφοράς σου , θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην μου ξαναπευθύνεις τον λόγο ούτε και να με ξανακάνεις παράθεση ή αναφορά σε post σου.
Ευχαριστώ

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306
Βάσει της παραπάνω αναφοράς σου , θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην μου ξαναπευθύνεις τον λόγο ούτε και να με ξανακάνεις παράθεση ή αναφορά σε post σου.
Ευχαριστώ

Σε παρακαλώ :embarrased: ...τελευταία γνώμη για Τριαντόπουλο, Αγοραστό ... Ή είναι οφ τόπικ και αυτό ;

Σημερινό ....

Για το «μπάζωμα» το σημείου της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, οι περισσότεροι νέα παιδιά, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023 θα πρέπει να λογοδοτήσει ο τότε υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ, αρμόδιος σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς ο οποίος προτείνει προς το Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για την παράνομη αλλοίωση του χώρου του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Screenshot 2026-07-22 at 15-47-31 Τέμπη Ειδικό Δικαστήριο για τον Χρήστο Τριαντόπουλο προτείνε...png

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.397
Πόντοι
2.306

Ουδέν σχόλιο για τα σιχάματα τους Νεοδημοκράτες...

HNixpcEW0AAr9Ri.jpg

22.07.2026

«Θα σπρώχνω το καρότσι σου όσο αντέχω»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Μυρτούς 14 χρόνια μετά​

Ο δράστης​

Ο Αχμέτ Βακάς, πακιστανικής καταγωγής, ομολόγησε το έγκλημά του, περιγράφοντας με παγερή ηρεμία το χρονικό της επίθεσης. Ισχυρίστηκε πως ήθελε απλώς να της κλέψει το κινητό, όμως η αντίσταση που προέβαλε το θύμα, τον ώθησε να τη χτυπήσει στο κεφάλι με πέτρα μέχρι να πέσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ενώ η νεαρή ήταν πλέον ανήμπορη να αντιδράσει, τη βίασε, ενώ παράλληλα συνέχισε και με άλλα χτυπήματα. Όταν οι αρχές τον συνέλαβαν, ο δράστης είχε ήδη προγραμματίσει τη διαφυγή του στο Πακιστάν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
28.875
Πόντοι
5.506
Θα αναγκαστείς ή να με υποστείς ή θα πρέπει να βρεις πιο πειστικά επιχειρήματα γιατί μέχρι τώρα δεν έχεις πείσει ούτε τον @barock ...που ξέρεις τι τέρας μόρφωσης είναι

:coffee::coffee::coffee:
Να μιλάει το μυξιάρικο σαΐνι που είναι έτοιμο να ψηφίσει με χέρια και πόδια την κυρα Μαρία και κάνει αγώνα να πείσει και άλλους, για τέρατα μορφώσεως, το λες και σουρεαλισμό.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.371
Πόντοι
16.235
Θα ανοίξουμε τα λιγνιτωρυχεία παλι επειδη της Καρυ δεν της αρεσουν οι ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταικα. Εγω λεω μάλιστα να ξεκινήσουμε να καίμε μαζουτ παλι για την παραγωγή ενέργειας:jerking::jerking::jerking::jerking2::jerking2::jerking2:
Να τα ανοίξουμε γιατί με αυτά τα πουστριλικια της πράσινης ενέργειας ο κόσμος αναστεναζει οταν πάει να πληρώσει λογαριασμο ΔΕΗ .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.371
Πόντοι
16.235
Ουδέν σχόλιο για τα σιχάματα τους Νεοδημοκράτες...

HNixpcEW0AAr9Ri.jpg

22.07.2026

«Θα σπρώχνω το καρότσι σου όσο αντέχω»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Μυρτούς 14 χρόνια μετά​

Ο δράστης​

Ο Αχμέτ Βακάς, πακιστανικής καταγωγής, ομολόγησε το έγκλημά του, περιγράφοντας με παγερή ηρεμία το χρονικό της επίθεσης. Ισχυρίστηκε πως ήθελε απλώς να της κλέψει το κινητό, όμως η αντίσταση που προέβαλε το θύμα, τον ώθησε να τη χτυπήσει στο κεφάλι με πέτρα μέχρι να πέσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ενώ η νεαρή ήταν πλέον ανήμπορη να αντιδράσει, τη βίασε, ενώ παράλληλα συνέχισε και με άλλα χτυπήματα. Όταν οι αρχές τον συνέλαβαν, ο δράστης είχε ήδη προγραμματίσει τη διαφυγή του στο Πακιστάν.

Μην μπερδεύεις τον Κυριάκο με την Ν.Δ.και τους Νεοδημοκρατες.
Ο Κυριάκος είναι σαφώς επηρεασμένος από τους πασοκοσυριζοψυχους που έχουν γεμίσει κομματικά γραφεία νομίζοντας ότι κάνει ...διείσδυση στον κομματικό και κοινωνικό τους χώρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom