Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 197 45,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 234 54,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    431

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556
Μωρέ μια χαρά καταλαβαίνεις απλά κάνεις την πάπια.

Τώρα εσύ νομίζεις καθοδηγείς κάποια συζήτηση εκεί που θες

Αλλά δεν πειράζει αν εσύ πιστεύεις ότι η καρυστιανού που δεν έχει πάρει ούτε 1 ευρώ από το δημόσιο χρημα είναι το ίδιο με τους μητσοτάκηδες και τους ανδρουλάκηδες και τους τσίπρες που ζουν επί 10ετίες από τα κρατικά λεφτά και εουν κάνει περιουσίες

εσύ εκτίθεσαι και κλασικά δεν μπορείς να πείσεις κανέναν :confused:
Είδες πάλι δεν τοποθετήσε....
Λοιπόν , δεν γνωρίζω την ηλικία σου. Υπήρχε παλιά , γύρω στο 70 , ένας τραγουδιστής Δώρος Γεωργιάδης. Είχε ένα τραγούδι που έλεγε "Να γινόμουνα πρωθυπουργός για μια εβδομάδα, να γίνει η Ελλάδα Αμέρικα και βάλε". (κάπως έτσι ήταν ο στοίχος).
Αυτό μου θυμίζεις.

Όσο για την Καρυστιανού είναι το ίδιο , απολύτως το ίδιο. βρώμικη και εκμεταλεύτρια μιας κατάστασης. Όταν βρεθεί , 100% θα πάρει και δημόσιο χρήμα. Φαίνεται απο 1000 χιλίομετρα.... Μυρίζει, ίσως εχεις συνάχι

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.226
Πόντοι
9.345
Όσο για την Καρυστιανού είναι το ίδιο , απολύτως το ίδιο. βρώμικη και εκμεταλεύτρια μιας κατάστασης. Όταν βρεθεί , 100% θα πάρει και δημόσιο χρήμα. Φαίνεται απο 1000 χιλίομετρα.... Μυρίζει, ίσως εχεις συνάχι
ε ας παρει και κανενας αλλος, η οικογενεια εχει γεμισει τις θυριδες της ελβετιας, δεν χωρανε αλλα

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556
ε ας παρει και κανενας αλλος, η οικογενεια εχει γεμισει τις θυριδες της ελβετιας, δεν χωρανε αλλα
Αυτό φίλε δεν είναι λογική. Αυτό το κατατρεγμένου θέλει προσοχή.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
Λοιπόν , δεν γνωρίζω την ηλικία σου. Υπήρχε παλιά , γύρω στο 70 , ένας τραγουδιστής Δώρος Γεωργιάδης. Είχε ένα τραγούδι που έλεγε "Να γινόμουνα πρωθυπουργός για μια εβδομάδα, να γίνει η Ελλάδα Αμέρικα και βάλε". (κάπως έτσι ήταν ο στοίχος).
Αυτό μου θυμίζεις.

Ε καλά...τι θα έγραφες εσύ? Αφού έχεις την αποστολή σου

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις καμία απόδειξη...ενώ για τις βρωμιές των δικών σου υπάρουν αποδείξεις...δικογραφίες...κτλπ...

Και πάλι...ας τοποθετηθούν τα μέλη...ας βρεθεί ΕΝΑΣ να πει εδώ μέσα "θα ψήφιζα καρυστιανού αλλά μετά τις τοποθετήσεις του μήτσου άλλαξα γνώμη"

Καλά θα πάει αυτό :rockon:

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις καμία απόδειξη...ενώ για τις βρωμιές των δικών σου υπάρουν αποδείξεις...δικογραφίες...κτλπ...

Και πάλι...ας τοποθετηθούν τα μέλη...ας βρεθεί ΕΝΑΣ να πει εδώ μέσα "θα ψήφιζα καρυστιανού αλλά μετά τις τοποθετήσεις του μήτσου άλλαξα γνώμη"

Βλέπεις , πολιτικά επιχειρήματα δεν έχεις.
Εχεις επικεντρωθεί στην λαικίστικη και εύκολη θέση , "όλοι ίδιοι είναι , το ίδιο μαγαζί".
Τουλάχιστον κλείσαμε με απόδειξη του τι είσαι. Δεν έχεις θέση και λες όλοι ιδιοι είναι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.550
Πόντοι
6.256
Βλέπεις , πολιτικά επιχειρήματα δεν έχεις.
Εχεις επικεντρωθεί στην λαικίστικη και εύκολη θέση , "όλοι ίδιοι είναι , το ίδιο μαγαζί".
Τουλάχιστον κλείσαμε με απόδειξη του τι είσαι. Δεν έχεις θέση και λες όλοι ιδιοι είναι
Δεν έχω όρεξη να εμπλακώ σε μια συζήτηση που θα σου εκθέσω επιχειρήματα σε τι μπορεί να διαφέρει η Κάρυ από τους παραπάνω.

Για κάθε κακό τους έχεις ένα επιχείρημα τύπου "ναι θα έρθει η κάρυ να μας σώσει" βάζεις και καμιά 20ριά θαυμαστικά στο τέλος και νομίζεις ότι κάτι είπες.

Για κάθε επιχείρημα που σου έχω φέρει έχεις ένα κακέκτυπο απάντησης που στην ουσία δεν είναι απάντηση.

Νομίζεις δεν έχουμε άλλη δουλειά να κάνουμε?

Εσύ μπορείς να κλείσεις με ότι απόδειξη θέλεις...ότι καταλαβαίνει και μπορεί ο καθένας....και αν καταφέρεις να πείσεις και κανέναν να βγει να μας το πει :tooth:

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.050
Πόντοι
366
Δεν έχω όρεξη να εμπλακώ σε μια συζήτηση που θα σου εκθέσω επιχειρήματα σε τι μπορεί να διαφέρει η Κάρυ από τους παραπάνω.

Για κάθε κακό τους έχεις ένα επιχείρημα τύπου "ναι θα έρθει η κάρυ να μας σώσει" βάζεις και καμιά 20ριά θαυμαστικά στο τέλος και νομίζεις ότι κάτι είπες.

Για κάθε επιχείρημα που σου έχω φέρει έχεις ένα κακέκτυπο απάντησης που στην ουσία δεν είναι απάντηση.

Εσύ μπορείς να κλείσεις με ότι απόδειξη θέλεις...ότι καταλαβαίνει και μπορεί ο καθένας....και αν καταφέρεις να πείσεις και κανέναν να βγει να μας το πει :tooth:
Το πολύ-πολύ να γίνει "στου κασίδη το κεφάλι, έμαθε τέχνη η Κάρυ και πολοί άλλοι"

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.507
Πόντοι
2.606
Mε επεισε ο τυπος Μητσος :birdman: :babycry:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.393
Πόντοι
2.306
Ενα πάκι στο Πόρτο Ράφτη σε γαμούσε με ένα ναύτη, και άμα θέλεις και άλλη πούτσα ξέρω ναύτη και στην Λούτσα

Κουλομπότ σε ευχαριστώ για την πάσα, νέο περιστατικό στην πολυπολιτισμική Ελλάδα του Κούλη...

Τι διάολο όλοι οι Νεοδημοκράτες παρατημένοι ; Απομονωμένοι ;

21/07/26

HN1AaQyXsAA3ibT.jpg

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.393
Πόντοι
2.306
Αυτό μου θυμίζεις.

Τύπε τώρα που ανέφερες Γεωργιάδης.... :grin:

Νέα στοιχεία , Νέα SMS , Νέα Δικογραφία ΝΔ ;

Μύδροι Σαλμά κατά Γεωργιάδη: Υπαινιγμοί για παθητική δωροδοκία και τα SMS για Novartis – Ζητώ από εισαγγελία να ανοίξει ξανά την έρευνα και θα καταθέσω στοιχεία.

Ο κ. Σαλμάς υποστήριξε ότι τα μηνύματα αποδεικνύουν σχέσεις διαπλοκής και παρεμβάσεις υπέρ προστατευόμενου μάρτυρα, ενώ χαρακτήρισε τις ενέργειες του υπουργού ως «παθητική δωροδοκία».

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556

Ναι, ως προς την αντίδραση μου.
Προφανώς σε έναν άνθρωπο που οτι του λένε για την Καρυστιανού, η απάντηση είναι αν ο Μητσοτάκης έκλεψε ή οχι.... , τότε δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης.
Το μόνο που έχεις ομολογήσει είναι οτι για τα επικοινωνιακά της ΄θέματα, φταίει ο περίγυρος. Όντως δεν υπάρχει αλλά μου θυμίζει λίγο Ιθάκη (Τσίπρα). Όλοι έφταιγαν, εκτ΄ός απο εκείνον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

είναι ρήτορας ο μπαγασας
Ευχαριστώ......

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.050
Πόντοι
366
Κουλομπότ σε ευχαριστώ για την πάσα, νέο περιστατικό στην πολυπολιτισμική Ελλάδα του Κούλη...

Τι διάολο όλοι οι Νεοδημοκράτες παρατημένοι ; Απομονωμένοι ;

21/07/26

HN1AaQyXsAA3ibT.jpg

Νάχες μύδια, νάχες γαύρο, νάχες και ένα πούτσο μαύρο

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.393
Πόντοι
2.306
Αυτό μου θυμίζεις.

Τύπε αυτό που βρωμάει είναι η Νέα Δημοκρατία που δημιούργησε ο Κούλης και ΟΛΟΙ οι κουλίθιοι που τον υποστηρίζετε. Μην μπερδεύεσαι...

Μέσα στα σκουπίδια , γίνατε και εσείς σκουπίδια.

καδ ΝΔ.jpg

mhtsos(2)

Μέγας
Εγγρ.
30 Νοε 2020
Like
14.715
Πόντοι
3.556
Τύπε αυτό που βρωμάει είναι η Νέα Δημοκρατία που δημιούργησε ο Κούλης και ΟΛΟΙ οι κουλίθιοι που τον υποστηρίζετε. Μην μπερδεύεσαι...

Μέσα στα σκουπίδια , γίνατε και εσείς σκουπίδια.

καδ ΝΔ.jpg
Οτι πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.393
Πόντοι
2.306

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.393
Πόντοι
2.306
Οτι πεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Τύπε γνώμη για ΝΔ= Νέα Δικογραφία που έρχεται για τια σπιτάκια ανακύκλωσης ;

Εγώ μαζί σας. Στηρίζω Κούλη να διαλύσει τελείως τη ΝΔ σαν brand name... να ξέρεις

HNzdWaXXUAAurPb.jpg

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
1.050
Πόντοι
366
Κουλομπότ κατώτερου IQ....

Ένα περιστατικό την ημέρα. Κουλίθιε.

Κάνατε τον Τσίπρα να φαίνεται δεξιός

HN1AZlMXAAARzU-.jpg
Βλέπεις εκείνο το βουνό? αράπης κατεβαίνει, κράτα την πούτσα του γερά και εσένα περιμένει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
28.875
Πόντοι
5.506

Θα ψήφιζα Καρυστιανου αλλά μετά τις τοποθετήσεις του Σαουλ και το Ιτσ ολ Γκουντ μαλακας άλλαξα γνώμη :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom