Μην ανησυχείς τύπε θα φέρει το Ισλάμ ο Κούλης αργά η γρήγορα.
Thanks για την πάσα... ΚΟΥΛΙΘΙΕ
Καλό κωλογαμήσι νάχεις από τα πάκια, πρόσεχε μην σου σφυρίξουν το IQ σου
Μην ανησυχείς τύπε θα φέρει το Ισλάμ ο Κούλης αργά η γρήγορα.
Thanks για την πάσα... ΚΟΥΛΙΘΙΕ
Έ ναί, η φαντασία σου οργιάζει.Εκεί που πιάνει το μικρόφωνο φαντάζομαι την ψωλη μου και μου μου δίνει βαθιά υγρά τσιμοουκια η ανψμαλη ξανθιά ψωλοπουρή
και συγνώμη ρε φίλε μου αλλάΜόνο ανόητος, αμόρφωτος και λειτουργικά αναλφάβητος είναι όποιος πιστεύει ότι η κυρία Καρυστιανού μπορεί να γίνει σοβαρή πολιτικός. Δεν ξέρει που της πάνε τα τέσσερα. Δεν κάνει η γυναίκα για την πολιτική. Απλά βρήκε μια ευκαιρία και καβάλησε την λογική της διαμαρτυρίας. Αυτό είναι όλο. Τελεία και παύλα. Όσοι θα την ψηφίσουν απλά θα διαμαρτυρηθούν όπως θα κάνουν όλοι όσοι θα ψηφίσουν οποιοδήποτε κόμμα της αντιπολίτευσης γιατί πρακτικά ΔΕΝ έχει σοβαρές προτάσεις κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης. ΚΑΝΕΝΑ.
Το κίνημα των αγανακτισμένων μας κόστισε πολύ και μας καθυστέρησε με τα Ζάππεια του Σαμαρά και το Αντομνημόνιο. Αυτά έγραφα και παλαιότερα εδώ αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Πωπω φάσηΑπό ναό σε ναό την τρέχουν την Κάρυ, στο τέλος την βλέπω ηγουμένη σε μοναστήρι
Δηλαδη τυπε εσυ πιστεύεις οτι οι Καρυ εμαθε την «τεχνη» της πολιτικής μεσα σε τρια χρονια οταν μάλιστα μεχρι τωρα δεν ειχε βαλει υποψηφιότητα ουτε μια φορα σε αυτοδιοικητικές εκλογες.και συγνώμη ρε φίλε μου αλλά
εσύ πως ξέρεις ότι δεν ξέρει από πολιτική?
εσύ ξέρεις και μπορείς να κρίνεις αν ξέρει? ποιο είναι το μέτρο για την πολιτική?
όχι τύπε δεν χρειάζεται καμιά τέχνη η πολιτική εκτός αν θες να είσαι διαπλεκόμενοςΔηλαδη τυπε εσυ πιστεύεις οτι οι Καρυ εμαθε την «τεχνη» της πολιτικής μεσα σε τρια χρονια οταν μάλιστα μεχρι τωρα δεν ειχε βαλει υποψηφιότητα ουτε μια φορα σε αυτοδιοικητικές εκλογες.
Από τσιμοουκια ξέρει πάντως φαίνεταικαι συγνώμη ρε φίλε μου αλλά
εσύ πως ξέρεις ότι δεν ξέρει από πολιτική?
εσύ ξέρεις και μπορείς να κρίνεις αν ξέρει? ποιο είναι το μέτρο για την πολιτική?
Τυπε εχεις καταλάβει οτι η συγκεκριμενη δεν ξερει που πανε τα τέσσερα απο πολιτική και οτι λεει της το υπαγορεύει η Γρατσια εε;όχι τύπε δεν χρειάζεται καμιά τέχνη η πολιτική εκτός αν θες να είσαι διαπλεκόμενος
αρκεί να μας πει τις απόψεις τις...και αν μας αρέσουν να την ψηφίσουμε και να τις εφαρμόσει με την βοήθεια επαγγελματιών και επιστημόνων
δεν μας ενδιαφέρει αν έχει μεταπτυχιακό στην ρεμούλα ή μάστερ στην κοροϊδία του κόσμου
τύπε είσαι πολύ κοντά στο μπλοκ συνέχισε λίγο ακόμαΑπό τσιμοουκια ξέρει πάντως φαίνεται
Και αρχιδια ρουφάει κάνει μπαμ

μηπως μπορεις να μου πεις τι ειναι πολιτικη για να την ξέρει?Τυπε εχεις καταλάβει οτι η συγκεκριμενη δεν ξερει που πανε τα τέσσερα απο πολιτική και οτι λεει της το υπαγορεύει η Γρατσια εε;
Καλά θα πάει αυτό.....Τυπε εχεις καταλάβει οτι η συγκεκριμενη δεν ξερει που πανε τα τέσσερα απο πολιτική και οτι λεει της το υπαγορεύει η Γρατσια εε;

Εδώ συμφωνώ+1000.μηπως μπορεις να μου πεις τι ειναι πολιτικη για να την ξέρει?
μάλλον εννοούν ότι δεν ξέρει να παίρνει ρουσφέτια για να διορίζει σταθμάρχεςΕδώ συμφωνώ+1000.
Έκανες τη σωστή ερώτηση, μπράβο ειλικρινά.
Ναι τυπε αυτο εννοούμε έπεσες μεσα μπράβομάλλον εννοούν ότι δεν ξέρει να παίρνει ρουσφέτια για να διορίζει σταθμάρχες
Πολιτική είναι η τέχνη του εφιχτουμηπως μπορεις να μου πεις τι ειναι πολιτικη για να την ξέρει?
Δεν ΜΑΣ συμφέρει αυτό ΕΜΑΣ τους νεοδημοκράτεςΠολιτική είναι η τέχνη του εφιχτου
Ρούφα το

Ναι τυπε αυτο εννοούμε έπεσες μεσα μπράβο![]()

Μενέδημε χωρίς Σαμαρά θα είχε κυβερνήσει νωρίτερα ο καταληψίαςΤο κίνημα των αγανακτισμένων μας κόστισε πολύ και μας καθυστέρησε με τα Ζάππεια του Σαμαρά και το Αντομνημόνιο. Αυτά έγραφα και παλαιότερα εδώ αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.